Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ghost fotoğraflarınız buraya

@Fatih_K hayırlı olsun boyunuz ve bacak boyumuz kaç cm? Bende bir takana 7 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? Alıp ince lastik takip turlarda kullanma fikrim var ne dersiniz olurmu ki?

Scudo
@BOZTÜRK ben 1.91 boyunda ve 102 kiloyum. Tacana 7, M kadro (46 cm) olduğu için küçük geliyordu. Onu nişanlıma verdim, kendim Tacana 7'nin XL (54 cm) boyunu bulamadığım için Kato 5 XL aldım. Bana kalırsa ikiside mükemmel bisikletler. ikisinide kullanıyorum ama arada sadece maşa ve lastik farkı var. incelersen görürsün zaten farkı. Ama ben Tacana 7 tavsiye ederim. Gerçekten mükemmel bir bisiklet. Tabi boyuna göre alman lazım. İnce lastik olayına gelirsek ben genelde toprak yolda kullandığım için değiştirmedim. İnce lastikle biraz tipsiz oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: BOZTÜRK
@Fatih_K boyum 179cm bacak boyum 80cm hangi kadro alsam iyi olur ki? Ben daha ziyade şehir turları azda olsa bozuk arazide kullanmak için alıyorum
Ghost square cross 6 hibrit le bunun arasında kaldim
Uzun turlarda yorar mi ki iki bisiklette 12.5 kg
Arada kaldım kararsizim

Kato4 2 ay kullanılmış 2000tl fiyat uygunmu sizce.
Bu renk 2015 model sanırım. 2017 yazmış ancak boyle bir renk yok sanırım 2017 modellerde...
15e2f5aa64726c4946852e13a2000c33.jpg

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde boyum 166cm bu bisiklet L Boy. Sıkıntı olurmu acaba...

@memet_mert l kullanmak için 1,80 civarı olman gerek.

Üzüldüm gerçekten fiyat olarak uygun gelmişti bana. M BOY almam gerekiyor...

GHOST SQUARE CROSS 3 aldım yaz tatiline girmeden önce gayet güzel, fotorafları atcam yakında.

• Beğen
Tepkiler: mertznc
@AhmetF01 yok hayir degistirmedim ama degistirmeyi düşünüyorum. Schwalbe smart sam 700*40c var üstünde

@TsubasaBoy ve bacak boyunuz kaç cm? Bisiklet unuz nasıl büyüklük olarak rahat mı?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@BOZTÜRK hocam bacak boyumu bilmiyorum ama boyum 1.62. Dediğim gibi bisikletle çok yeni tanıştım yaklaşık 4 ay oldu. Güvendiğim bir abimle birlikte gittim bisikletçiye onlar bana uygun bisikleti verdiler sürüş keyfi olarak gayet memnunum. Şöyle birşey oldu bisikletin selesi biraz yüksek geldi onuda çok az miktarda kestik altından biraz daha alçaldı oturma kısmı bana göre ayarlanmış oldu :)

Ghost Kato 1 asfaltta kullanım için sizce Schwalbe big ben plus dış lastik uygun olur mu? Artık bıktım şu patlaklardan üstünde 70 liralık Michelin giriş seviyesi mtb lastik var. 4 ayda 2 kez patladı arka lastik. ön lastik de hava kaçırıyor birazcık. Schwalbe 27.5'' AV 19 sibop iç lastik siparişi verdim 2 adet. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Tsubasa
@serdalapardim

Ben Schwalbe big ben plus'a özellikleri çok yakın olan schwalbe marathon almotion 27.5x2.0 kullanıyorum.:

+Patlak koruma seviyesi aynı.
+Big ben plus ın toprak yol sürüşü bir tık daha iyi.
-Ancak yol yuvarlanma direnci daha yüksek.
+Artı özelliği balloon tire olması ve balon benzeri formuyla amortisör gibi darbe emici olması.
+Big ben plus ın fiyatı da daha uygun.
-Almotion boyalı ve ıslak zeminde kolay kopuyor.
+Big ben sanki biraz daha iyi gibi.
Not: bir yıldır almotion kullanıyorum.
Yanaktan kiremit teli girdi ve bir kere patladı.
Gene de haftada 5 saat x 365 gün için iyi bir performans.:harika:
Karşılaştırmayı kendi kullanımım ve her iki lastiğin schwalbe.com' daki derecelendirmelerine göre yaptım.:)

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Bu aralar patlaklarla başımız dertte bende rubena mitas longway stop thorn ultimate diye bir lastik aldım schwalbe marathon plus pahallı kaçtı biraz. Rubenanın videolarını izledim gayet sağlam geldi ,sanırım buda yeterli olacaktır.

• Beğen
Merhaba arkadaslar.alti ay once 1500 liraya alinmis ve topu topu yirmi otuz kez sehir icinde kullanilmis ghost panoroma x3 model bisiklet 1000 TL ye alinir mi sizce.tanidigim biri satiyo ve bisikletin hicbir sorunu olmadigini biliyorum

Bir de fotografimi nasil dondurebilirim.nasil kaydedersem edeyim galeriden seecince yan yapistiriyo

• Beğen
Geri