Scudo Sports

Ghost kato 1

seko28

Üye
Tepki
75
Bisiklet
Salcano
merhaba, ben yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum maksimum 1500 tl civarında mtb aklımda pek seçenek yok ghost kato 1 nasıl bi bisiklettir aynı fiyatta daha iyisi var mı acaba? bisiklet bu:D (link)

Scudo
Bi bakalimo_O

1500 e bu alinir. Muadilleri ne onu da bilmek lazim. Mesela canandole ye de bakin. Baska markalara.da.bakin. mesela carrraro da daha ust donanimli bi bisiklet alabilirsin. Sitesindem 27.5 lara bak. Fiyata ozellige bak. Daha aydinlatici olur. Ghost biraz pahali geldi. 1700 tl.

donanım olarak pek bi bilgim yok en son 20 kilo bisiklete biniyordum 5 sene önce şuan bakınca aklım karıştı doğrusu :D kadrosu hoşuma gitti donanımı yetersiz mi diyorsunuz 1500 liraya ufak tefek farkların önemi yok benim için fakat dağlar kadar fark varsa diğer dediğiniz markalarla arasında bakayım onlarada

1700 lira veremem zaten 1500e indiririm sanırım :d

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Eşimde Kato 3 modeli var ......Kato 1 ile arada ne fark var bilmiyorum. Bende sizin gibin 20kg bisikletden indim ve yeniyim bu konularda.Şunu diyebilirim, kesinlikle pisman deyilim aldima.Kullanmasi çok rahat. Daha iyisi varmi bu fiyata bilmem, ama kesin tecrübeli üyeler yardimci olur.

bende pek pişman olacak gibi hissetmiyorum farkını bende pek çözemedim ufak tefek farklar vardır sanırım, inşallah 7 8 kilo bisikletlere binmek nasip olur hepimize :D

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Delta bisiklette hediye ceki vs vardi %25. Isine yarayabilir. Ama kato fena gorunmiyor. Yine de ilk alirken acele edilmemeliii:)

pek acelem yok şuan mayısın 10una doğru almayı düşünüyorum deltada fiyatlar epey uçuk hemde ghost onların babası gibi duruyor sanki bakınca :rolleyes: kato fs modelleri aslında baya iyi duruyorda onlarda 4ten aşağı pek yok gibi :D 120mmnin ne gibi bi yararı var acaba anladığım kadarıyla en iyisi rockshox ama diğerlerini pek bilemiyorum :D

Rocshoks da o da pahalii. 120 mm yaylanma mesafesi. Dagda arazide fena olmaz. Darbeleri absorbe eder

Bilmem 26 ile 27.5 arasindaydim zaten pek fark yok anladigim kadariyla 27.5 daha hafifmis.. bide benim boyum 178 kiloda 85 18 kadro uyar mi internetten alabilirim uygun bulursam

var mi bu fiyat civarinda daha iyisi beyler

@seko28 Ghostu aldınmı bende şuan bu modele bakıyorum da aldıysan iyimi yada hangi marka model aldın

• Beğen
Tepkiler: seko28
almadim kral ozelliklerine gore biraz pahali arastirmama gore ben tipine kanmistim :d

salcano ng650 aldim taksitle onun fiyati bana biraz ters geldi butcen varsa bide onlarin baska modeli var ona bak fs1 yada fs3 gibi bi seydi galiba yada decathlondakilere bak donanim olarak daha yuksek 560 falan

Bütçem 1500-2000 arası bişey ghost kato güzel geldi ama donanım hakkında pek bilgim yok bide maşası 120mm olması hoşuma gitti

Ben pek bilgili degilim ama okudugum kadariyla 560 daha ustun katodan ama tipini sevmedigin bisikletede binmem diyosan katoyu al tabi

Aynen katonun tipi güzel ama salcanoyu pek önermemişlerdi

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen salcanoyu banada onermediler ama taksitle veren bi bu vardi :D

Hıı anladım ben toptan fiyatına getirecem uygun olur heralde

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri