Scudo Sports

Ghost kato 1

Scudo
Ghost kato 1 in hem görüntüsü hoşuma gitti hemde maşasının 120mm olması diğer özelliklerden pek anlamıyorum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: seko28
Bisiklet bu 5000 TL'ye 500 TL elden taksitle alacağım. (Sıfır)
Dağlarda sert arazide kullanmayı planlıyorum sizce değer mi?

(link)

pr_01_368.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Ghost Kato 1 kullanıcısıyım, bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi bisiklet olduğunu düşünüyorum. her pedalda ghost kalitesini hissediyorsunuz.

konuyu ufaktan hortlatıyım 3 hafta önce ghost un kato 1 modelini aldım cidden ORJINAL fiyatını sonuna kadar hakeden bir bisiklet kur yüzünden fiyatı artmış durumda edindiğim bilgilere göre sonuç olarak kendi görüşüm 2 3 yıl öncesi için 2000 liraya donanım bakımından düşük kalabilirdi ama günümüz şartında (dolar = 3,53) fiyatını cidden hakeden bir bisiklet üstündeki upgrade planım şöyle bütçem ek verdikçe tabiki
1- jant seti
2- fren seti
3- dişli ve vites grupseti(belki bu upgradeyi yapmam bisikleti satıp yeni bisiklet alabilirim isteğimi karşılayacak donanıma sahip)

@MehmetSonkaya abim bisikleti aldın mı veya hangi bisikleti aldın ?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
bende bu yaz sonuna almayı planlıyorum kato 3 te alablirim fiyatı 2500 gibi bişey galiba önerirmisniz ?

@BRTRKCLL hayır diyebilcek bir sebeb göremiyorum şartları zorlamıyorsanız araziye çıkmıyorsanız kato 1 alın üstüne artan para ile ekipman almanızı şiddetle tavsiye ederim

+250 tlye kask 38 40 tlye km ölçen sayaç sonra birde arkaya ışık aliexpressten falan önede bişey düşünürüz top maliyet 3000 olacak şekilde :)

178 180 gibi boyum
91.5 92.5 kilom var sorun yaşamam herhalde
ayrıca bisikleti zamanla upgrade yapıcam vites sisteminden başlayarak gidon elcik vs daha üst seviyelere taşınabilir disk büyütme vs araba gibi :D ben araba hastasıyım aynı zamanda :)

3000 tl elinizde varsa yerinizde olsam kato 5 e bakardım ve biraz daha sabredip sadece kask parası çıkartıp kaskla birlikte alırdım geri kalan ekipmanları zamanla alırdım

3000 tl eylül 15 te falan hazır olur ancak ama bu işlerin sonu yok şimdi bunu alayım seneye veya sonraki sene durumlar müsade ederse 7 7500 e downhill enduro tarzı bişey alıp urban downhill takılmak istiyorum :D ama önce zayıflamam gerekecek :D

kolayca çıkaramam ama şöyle bi durm var yapmak istediğim bi iş var ondan para kazanırsam öyle olur bide şimdi şu var babam yeni araba almak istiyo bende sattırmak istemiyorum o yüzden ona para yardımında blunucam satmaz beni dinlerse hem araba masrafı olcak hem o lise sona geçtim lise bitnce daha rahatlarım gibi fayanscıyız biz borç 2 yılda biter zaten ondan sonrada bisiklet alırım bi şekilde :) onu buluruz 3 ayda falan rahat biriktirim biraz şans işi abi bu mesela tadilat gelir iki tane 5000 rahat çıkar :)

@BRTRKCLL kur eylüle kadar aynı kalmaz bence, elinizi çabuk tutun. Ya da paranızı dolar- euro olarak kenarda tutun.

teşekkür ederim abi bilgi için bakalım nasip şuan bişey diyemem ama kato 1 veya 3 alıcam gibi :) artık birazda kısmet meselesi hayırlısı olsun benim için sağlam olması konforlu ve yormaması yeterli

tacana 4 nasıl peki abilerim renk olarak bukelamuna benzer bi tonu var değişik gibi :D

(link)

(link)[1929,3000]

(link)[1929,3000]

bu iksiide var biir tacana 1 diğeri 2 bence 2 daha mantıklı hemde fiyat olarak iyi elimizdede aksiyon kamerasına para kalır :)

tacana 1 için ne dersiniz ?

Bisikletçinizle pazarlığa girerseniz ciddi manada fiyatta düşüş yapar zaten o fiyatlardan -200 250 rahatlıkla gider

Teşekkür ederim ozmn tacana 2 yi 2200 den 2000 e düşürebiliriz gibi ben izmir deyim ve parkur bisikletten almayı düşünüyorum. Eğer ghost veya cube alırsam

Ben olsam o paraya cube, scott ya da ktm bakardım

cube de var ancak donanım olarak daha düşük arka arttırıcı vs ne bileyim yoksa güzel bisiklet kesinlikle :)

@BRTRKCLL donanınım düşük olmasının sebebi kadrosunun daha kaliteli olmasıdır zaten yüksek dediğin donanımla cube nin donanımı arasındaki farkı anlamayabilirsin bile

Geri