Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ghost Kato 7

@celal_35 bisikletin M kadrosu bendeki saint pedallarla(500gr civarı) ve bir iki ağırlık olarak çok anlamı olmayacak ekstralarla 13,4 kg geliyor.

Scudo
@celal_35 katalogta yazan ağırlıklar gerçek değil neden kataloğa daha hafif yazıyorlar anlamış değilim sahtekarlık
@Osman Yener güzel bisiklet güle güle kullan :harika: aynı jantları 3 ay kadar kullandım akortu çok çabuk bozuluyor :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Yener
@Osman Yener merhaba bende biraz araştrıyorumda acaba kaça aldınız kato 7 yi siz alalı bi sene geçmiş gerçi ama yinede hayılrı olsun:D

• Beğen
@Osman Yener eyvallah osman kardeş.. şimdi dikkatimi çekti de profil resmimizde sanki aynı yerde çekilmiş gibi.:D

• Beğen
Tacana bende dusunuyorum ama ghost kadro olculeri bir enteresan.183 cm ve 84 cm ic bacak olcusune kadro boyu normalde 48 ..ghost da M 46 yada L50 var ....?

Hayırlı olsun inşallah. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Ghost candır. Güzel tercih. Bmx tarzı platform pedal kullanmanı tavsiye ederim.

Hocam öncelikle hayırlı olsun, belki daha sonradan da bu modeli satın alanlar olursa diye mesaj atmak yerine buradan yazıyorum. Bu hafta ben de Ghost Kato 7 aldım, sanırım uzun süreli tecrübe etme şansın olmuştur. Olumlu&olumsuz tecrübelerini paylaşabilir misin bisiklet ile alakalı.

@furkangezer yaklaşık üç yıllık kullanımım sonunda bisikletin patlayan tekerlerinden lastik sökerken ve takarken yaşadığım zorluk harici hiçbir sorun yaşamadım diyebilirim. Lastik meseleside sanırım jant çemberleri standardın üzerinde bir çapa sahip. Bu sadece benim bisikletin üretim partisine has bir sorun olabilir.

• Beğen
Tepkiler: furkangezer
Geri