Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ghost se 1100 kadro boyu?

osmang

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar ben internetten ghost se 1100 siparişi verdim. En küçük boy istemiştim özellikle. Bisiklet geldi. Fakat bisikletin herhangi bir yerinde kadro ölçüsü yazmıyor. Ya da ben görmüyorum. Nerden anlayabilirim hangi kadro boyunu gönderdiklerini.
Ben ölçtüğümde kadro boyu 58 cm/19" olarak gözüküyor. Ben 16" istemiştim. Böyle bir yanlış yapabililer mi?

Scudo
Kadro boyu sele borusunun altınındaki boruda yazar oraya baktınız mı?

Hayır, yazmıyor çok baktım. Ama seleden gidona giden boruda "S" harfine benzer bir logo var. Yalnız ben ölçtüğümde kadro 19" çıkıyor. Nasıl "S" olur :)

(link)

Şurada "Geometry" bölümünden bisiklet ölçüleri tablosuna ulaşabilirsiniz. Buradaki ölçülere ve görsele göre kontrol ederseniz doğru sonuca ulaşabilirsiniz.

Ölçümü bu şekilde mi yaptınız?

http://img25.imageshack.us/img25/1838/bisikletls.jpg

Bu şekilde yaptıysanız site ile iletişime geçin değişim isteyin değişim yapmasalar para iadesi isteyen

Dinçer beyin verdiği sitede geometri kısmına bir bakın veya bir kaç resim atın bakalım.

(link)

fotoğrafın yamukluğunu bi türlü düzeltemedim. Ama ölçmümüme göre bisiklet 19" gözüküyor yanılmıyorsam...

düzelttim:

bu modelde 34 -40 - 44 - 48 - 52 - 56 bedenleri var
size 48 beden vermişler, sizin boyunuz nedir kadro büyük mü gelior ?

benim boy 163.
Ondan kafam karıştı. Acaba ghost'un "s" boyu bu mu?

4 parmak olması gereken üst boru ile bacak aramdaki mesafe neredeyse sıfır : ) ilerde sıkıntı çekermiyim acaba?

Evet bisikletiniz 19" yani yanlış yollamışlar.
Ekleme: 16 kadro boyu yok 15.5 var 1100de

2014 istediğim halde 2013 gönderdikleri yetmiyormuş gibi bir de kadro boyunu yanlış göndermişler...

Geri