Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ghost SE 1100 kadro çatladı

@Hüseyin Külcüoğlu
Hüseyin bosuna yazipda kafani yorma. Resmen buraya tartisma konusu acilmis. (Bu konunun baska bir amacida yoktur benim görüsüm)

Yöneticiler bu konuyu yakin takibe almasini rica ediyorum, bu forumda Ünlü ve kaliteli bir markanin karalanmasina izin verilmemesini düsünüyorum.

Scudo
@Murat Cömez Yanlış düşünüyorsunuz. Herkes kullandığı bisikletin markasına sempatisi olur ama bazılarımız aşk derecesinde savunuyor ghost firması babasınınmış gibi savunuluyor. Konuyu açan arkadaşın bütün ghostları kast ederek konuşması doğru bir yaklaşım değil fakat bu sorunları dile getirmeye getirmeye büyük firmalar kullanıcıyı aptal yerine koyuyor.

Abi sen Almanyadasın, bahsettiğin tatil zamanı 1 aydan fazla, bu durum senin başına gelse o tatilin bitmesini beklemek zorunluluğun var mı yada 2 ay bekler miydin?

@mehmet.ali

Yazdığında bu tartışmanın cevabını vermişsin zaten. " Konuyu açan arkadaşın bütün ghostları kast ederek konuşması doğru bir yaklaşım değil " Bizde bu arkadaşın bu şekilde konuşmasına ithafen karşılık bâbında eleştrisel yorum yapıyoruz. Tüm mevzu bu.. Uzatmanın anlamı da yok.

@Murat Cömez

Aynen öyle abi, çatlak diye firmayı suçluyor sonranda da yetkili servisi suçluyor. Her bisiklette meydana gelir bunlar. Specialized, Pinarello, Cannondale.. hepsinin de konularını gördüm. Araştırma olmadığı için insanlar da anca arkadaşın dediği gibi b.k atıyorlar. Forumda açıp araştırma yapsalar bu saydığım markaların çatlak kadrolarını görücekler. Kendin de zaten Cube markasını bizzat göstermişsin. Üstelik iyi bir Cube kullanıcısı olduğunu biliyorum.

kullanıcı mağdur olduysa konuyu açan arkadaş haklıdır bence..
ne olursa olsun o ürünü bana belirli bir iş günü içinde teslim etmek zorundalar gerekirse tatil yapmasınlar.. beni ilgilendiren bir durum yok ortada. mağdur olan müşteri ise haklıdır bence..uzatmanında pek alemi yok olan olmuş çözüm bakmak lazım çözüm içinde tüketici hakem heyetine başvuru yapabilirsin

@gungor

Yazılanları okuyun arkadaşlar lütfen ya. Arkadaşa geçmiş olsun dedik, gerekli mercilere şikayet etmesini söyledik. Kalkıp burada bu marka kötü bu markadan almayın gibi yorum yaparsa kimse kusura bakmasın ben tepkimi koyarım. Bu zamana kadar zaten ilk kez böyle bir şikayet konusu görüyorum Ghost firması adına.. Dediğim gibi istisnalar kaideyi bozmaz.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
ghostta bir hisseniz var ise kesinlikle tepkinizi koyun lakin yok müşteri iseniz tepkinin size bir faydası olmayacak bence uzatmayın.

• Beğen
Tepkiler: i. gürle
@gungor

Yazdıklarınız tartışma çıkarmaktan başka bir işe yaramıyor farkında mısınız ? Yani gereksiz spam yapıyorsunuz. Dalga geçer gibi...hisse ne alaka ? Kullanıcı olarak memnunum ve tavsiye ettiğim bir marka olduğundan dolayı bu şekilde karalamalar yapılmasına tepkimi koyarım. Arkadaşın durumu elbette üzücü lakin yine söylüyorum bu markadan almayın, bu marka kötü gibi fevri yorum yapması hoş değil.

@Hüseyin Külcüoğlu Sıkıntı yok aynı şeyi savunuyoruz. Ben ilk mesajımda da yazdım arkadaşın tutumu hoş değil diye 2.sinde de yazdım. Arkadaşın yerine de koymak lazım kendimizi. Mevsimsel şartlardan dolayı ülkemizde bisiklete binme dönemi kısıtlı ve bu dönemin ben en güzel 2 ayında binemeyeceksem yemişim ghostunuda, cubeünüde, specializedinide. Neden yemişim biliyomusunuz Murat abininde dediği gibi ünlü ve kaliteli marka dünyada adını duyurmuş bi markasın ama Türkiye dağıtıcılığını verdiğin adamlara bak. Ben bile şu küçücük yerimde iş yapıyorum ama bayilik verirken adamın 7 geçmişini araştırıyorum çünkü bir bayi benim adımı yerin dibine de sokabilir göklere de çıkarabilir. Biz tüketici olarak bunları dile getirmezsek böyle ticareti sadece para kazanmak sanan insanlar hiç bir adım atmayacaklar müşteri memnuniyetine karşı.

Dip Not: Tartışma çıkarmaya çalışmıyorum :)

@mehmet.ali
Bak Mehmet ali, ben olsam beklerdim. Adamlar arkadasa ne hadi lan ordan biz sana yardimci olmayiz demis nede seninle ilgilenmeyiz demis. Firma sadece 3 haftalik bir tatile cikmis ve buda bence sorun olmamasi gerekiyor. Bu Kadar abartacak ne var anlamadim, bi 3 hafta beklemekle Firma boktanmi oluyor. Sonucda augustosun sonuna 15 gün kalmis, Firma acilinca kesin yardimci olarak yeni kadro verecektir arkadasa. Yeni kadroyu alinca burada yazdiklarindan utanmayacakmi.

Gercekten ayip ya, hani almanya sizlerin gözünde cok iyi ve seviyeli bir ülkeydi ne oldu, adamlar 3 hafta tatile cikti diye söylemediginiz kalmadi.

"MÜŞTERİ HER ZAMAN HAKLIDIR" bunun üstüne ne denir?!

Tatilde oldukları bence Tüketiciyi bağlamaz...
Türkiye de bu ürünü satıyorsan muhakkak yetkili birilerinin olması lazım.
Burası Türkiye... Tatil ne dir ya.:) Tatil yapılırda komple fabrikaca otel mi kapatıyorlar ne yapıyorlar...(Almanyada yapılması gayet doğal olabilir ancak Türkiye distribütörünün tatili bahane etmesi kabul edilemez)
Dostum bence Kaymakamlıktaki Tüketici heyetine başvur faturanla beraber git ve güzel bir dilekçe yaz. Fatura bedelinin tarafına ödenmesi iste.
%90 15-30 gün içinde işlem biter ücret tarafına ödenir...

• Beğen
Tepkiler: poet
@Hüseyin Külcüoğlu Ölü taklidi yap abi. Arkadaş beddua ettikten sonra ben öyle yaptım. Sataşan eden yok. Ne desen boş.

Peşin edit: Konu sahibi arkadaşa da bedduasını aynen iletiyorum.

@M.Burak KARADAĞ
Hayır beddua olarak hiç bir söylemim yok olamazda sadece beni anlayabilmeniz için benim yaşadıklarımı yaşamanız gerektiğini belirttim burda her kez bir klavye delikanlılığı tutturmuş gidiyor mağdur olan tüketici kardeşim kondiksiyonu düşen bisikleti yaşantısıntan zorunlu olarak çıkarmak zorunda kalan her gün işine düzenli olarak bisikletiyle giderken toplu taşımanın çekilmez haline katlanmak zorunda kalan rutin bisiklet gruplarının turlarından mahrum kalan benim. Sevgili bisiklet dostları madolyana birde bu yüzünden bakın. Hiç birinize başkada söz etmiyorum. Siz nasıl diyorsanız doğrudur.

@Murat Cömez
Murat çömez kardeşim burda asıp kesmişsin maşallah benim gözümde almanların ...t kadar değeri yok bir hayranlığımda yok böyle bir söylemimde yok.

@Hüseyin Külcüoğlu

Güzel konuşmussun vesselam geçmiş olsun dileğini iletmişsin allah razı olsun peki kardeşim sevgili ghost marka dostu ghosttan plaket almayı hak eden dostum benim 1 aylık bisikletsiz yaşamamın faturasını kim ödeyecek ?

Geri