Scudo Sports

GHOST SE-1275 X-DRIVE 27V SEDONA 720 ikisi arasında kararsız kaldım arkadaslar ..

sedonamı ghost mu arkadaslar 1500 limitim var

• sedona

• ghost

• Toplam katılım
    17

ercan gure

Üye
Tepki
3
İsim
ercan güre
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Ghost Kadro SE 26" Alüminyum
Maşa Suntour XCM RL Gidondan kilitli 100mm
Gidon Ghost Riser Aluminyum 620mm. OS 31,8mm
Gidon Boğazı Ghost AS- 601 31,8 mm
Sele Borusu Ghost Aluminyum 350mm x 31.6mmSE_1275-X_Drive.png
Sele GHOST VL 3315
Krank Takımı Shimano Altus FC-M370 44x32x22
Arka Değiştirici Shimano Altus RD-M370 9-Vites
Arka Göbek Shimano FH-RM33 QR
Ön Göbek Shimano HB-RM33 QR
Ön Değiştirici Shimano Altus FD-M370
Vites Kolu Shimano Altus SL-M370 3x9
Arka Dişli Shimano CS-HG200 9 Vites 11-34
Fren Shimano M355 Hidrolik Disk 160mm
Lastik Schawalbe Smart Sam 26x2.10
Jant X430 Disc Çift Kat Alüminyum
SEDONA 720 26" JANT BİSİKLET
  • KADRO720
  • KADRO ÖLÇÜSÜ16/18/20
  • VİTES SAYISI3X9
  • MAŞARST BLAZE TNL 26
  • VITES FREN KOLUSHIMANO ALTUS SL-M370 3X9
  • VİTES ÖNSHIMANO ALTUS FD-M370 3X9
  • VİTES ARKASHIMANO ALTUS RD-M370 9 SPD
  • FRENSHIMANO M355 160/160MM
  • AYNAKOLSHIMANO ALTUS FC-M371
  • KASETSRAM PG-920 11-34T
  • ZİNCİRYBNS9C
  • JANT ÇEMBERİSEDONA DS-26
  • HAZNE ÖNSHIMANO HB-RM33
  • HAZNE ARKASHIMANO FH-RM33
  • LASTİKSCHWALBE BLACK JACK 26X2.25
  • BOĞAZRACEFACE RIDE
  • GİDONRACEFACE RIDE RISER
  • SELE BORUSURACEFACE RIDE
  • PEDALWELLGO LU-C29
  • SELESEDONA1091
720-800x640.jpg

Scudo
Merhaba,

Öncelikle sedona daha hafiftir. Bende de 2014 720 var gayet memnunum. Dağlara taşlar çıkıp, iniş merakın varsa da sedona lastik olarak da öne çıkar. Bir de hem ghost hem sedona kullanmış birisi olarak şöyle bir rahatsızlığım var. Ghost bisikletlerde gidon çok yukarıda kalıyor. Bu da kontrol kabiliyetini azaltıyor. Kadro açılarının farklılığından olsa gerek :D

• Beğen
Tepkiler: ercan gure
Merhaba,

Bisikletçi bana 27.5 bir bisiklet almam için ikna etmişti. benimde ghost bu modelini gördünce kafam karıştı.

Bu arada benim fikrim kesinlikle ghost dan yana

• Beğen
hem ghost hem sedona kullanan birisi olarak benim tercihim ghost dan yanadır.Ama ekipman olarak bu iki bisiklet de hemen hemen aynı malzemeler kullanılmış.f/p açısından değerlendir önce sonra otur üstüne hangisi içine sinerse kullanışı rahat gelirse onu seçin.Ben ghost u daha çok beğeniyorum.Hem sürüş zevki hemde görüntü açısından...

• Beğen
Bence de SEDONA Dostum, hele ki seçtiğin model de harikaymış. Ben 721 kullanıyorum 2013 model tık demedi.
4600 km yaptım, toprak yolda da sürdüm.

2014 720 sedonların kadro rengin harikaydı. Sram ve avid set vardı. Ben kullanıyorum çok memnunum. Yeni sedonanın rengini çok sevmedim. Fiyat düşmüş. Sanırım vitesler bir tık aşşağıya düşürümüş. 8 dişliden 9 dişliye çıkmış.

Bisiklet hakkında daha detaylı yazanlar olacaktır. Marka ve teknik destek olarak sedona bana göre oldukça başarılı bir firma.

Senin yerinde olsam 2 bisikletide pataklayabilecek, çok daha üst seviye donanıma sahip RR 8.1 e bakardım.

(link)

arkadaslar görüşlerinizi degerlendiricem sedonadan yanayım ghostda güzel ama bu bisikleti 5 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum aldıgımda fotograflarını paylasıcam

Ghost bisikletlerde yüksek modellerde verimlilik alabiliyorsun ancak bu önerdiğin gibi modellerde(ghost se serisi) iyi iş yapıyor ve ilerde bisikleti uprade etmek istiyorsan kadrosu da çok uygun buna.

O fiyata o donanımlardansa, Mustafa Özer'in önerdiği Rockrider 8.12'i tercih etmek çok daha mantıklı...

Kaç liraya almayı düşünüyorsunuz

Bende ghost derim ayrıca schwalbe smart sam schwalbe black jackden daha iyi diye biliyorum yoksa yanlış mı biliyorum ?

1500 tl var hocam

@Halil EROĞLU

Konu sahibi, seçim konusunda bellki bu iki bisiklette olayı kapatmış. Yaptığımız yorumları maalesef kaileye bile almıyor :) Hayırlısı olsun diyelim kendisi için.

olurmu ben takip ediyorum alıcm bisiklet konusunda yardımcı olan arkadaslarıma tşk ederim ara ara bakıyorum cevap yazamadım Rockrider 8.12 cok fiyatı düşmüs ama görmeden almam

big_ec17826c4fce433bbfc1688ea800bf30.jpg

@ercan gure

Ozaman mutlaka uğramanı tavsiye ederim Ercan. Çünkü bir fiyata bu parçalar gerçekten harika. Kısa süre önce arkadaşıma aldırdım.

Geri