Scudo Sports

Ghost SE 8000 (2014 model)

@altayfun

Hayırlı olsun. İyi günlerde, keyifle pedallayın :) Şu an kullandığım Selle Royal Respiro'dan memnunum. Brooks Flyer da kullandım. O da rahattı. İnsanların zevkleri, keyifleri farklı. Siyah Ghost Cagua (9000 TL) alıp ince ve açık kahverengi Brooks sele kullanan biliyorum. Bu bana göre de normal. Rahatlığınız için ince, yaylı Brooks Flyer da bir seçenek olabilir.

Scudo
Değerli forum üyeleri ve Ghost severler,
Resim yükleme siteleri zamanla resimleri siliyor. Ben de son ve kesin çözüm olarak Facebook hesabımda, bisikletim Ghost SE 8000 (2014 Model) için oluşturduğum fotoğraf albümünün adresini aşağıda paylaştım. Fazlasıyla fotoğraf mevcut ve sürekli fotoğraf çekip, albüme yeni fotoğrafları yüklemeye devam edeceğim bisiklet turlarına çıktıkça. Facebook sayfamda videolarımın içerisinde bisikletim Ghost SE 8000'nin videosu da var. Saygılarımla.
Ghost SE 8000 fotoğraf albümümün Facebook bağlantısı (Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekebilir) : (link)

Bisikletim Ghost SE 8000'i (2014 model) Fenix BC 30 ön farlar ve Knog ön ve arka uyarıcı ışıklarla 26.03.2015'te güncelledim. Bisikletimin en son ve güncel videosunu herkese açık olarak Facebook duvarımda paylaştım. Saygılar.

Facebook adresim : facebook.com/yenerustun

Facebook'ta bisikletim Ghost SE 8000 fotoğraf albümümün adresi :

(link)

Bisikletim Ghost SE 8000'in videosunun adresi :

Bisikletim Ghost SE 8000'nin fotoğraf albümünü güncelledim. 380 adet fotoğraf var. En yeni fotoğraflar albümün en altında mevcuttur. Saygılar.
Albümün Facebook bağlantısı : (link)
Facebook Profilim : (link)

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@fortess
Merhaba fortress, resim yükleme siteleri resimleri bir süre sonra siliyor. Ben de kesin çözüm Facebook hesabımda Bisikletim Ghost SE 8000 albümüme yükledim ve sürekli güncelliyorum. O albüme bakabilirsiniz. En altta en yeni fotoğraflar var. 350'nin üzerinde fotoğrafı var bisikletimin.
Adresim : facebook.com/yenerustun

Değerli Forum üyeleri ve Ghostseverler,
Bisikletim Ghost SE 8000'i Shimano XT grupset (arka vites zaten XT'ydi), Shimano XT jant ve göbekler, Maxxis Ignitor 2.1 dış lastik ile güncelledim. En yeni fotoğraflarını ve de videosunu Facebook hesabıma yükledim.Video Facebook duvarımda ve herkese açık. Fotoğraflar, albümlerim içerisinde GHOST SE 8000 albümünde ve herkese açık. EN YENİ FOTOĞRAFLAR EN ALTTA. Aşağıda video bağlantısının karşısında "Bu Facebook gönderisine artık ulaşılamıyor. Kaldırılmış veya gönderinin gizlilik ayarları değiştirilmiş olabilir" uyarısının yazmasına bakmayın. Tüm içerik aynen Facebook'ta duruyor ve silinmez. Bilginize. Sevgi ve saygılarımla.

Facebook adresim ve albümümün bağlantısı :

(link)

(link)

Bisikletimin videosunun bağlantısı :

Facebook'ta daima bisikletimin en yeni fotoğraflarını herkese açık olarak albümlerim içerisinde paylaşacağım. Bilginize.

Facebook adresim : (link)

Facebook'ta bisikletimin en yeni fotoğraflarını herkese açık olarak paylaştım. Bisikletimin HD videosu da duvarımda ve herkese açık. Rotorlar ve pedallar hariç tamamen Shimano XT ile donattım. Rotorlar Deore. Bilginize.

Albümün bağlantısı : (link)

Bisikletimin HD videosunun bağlantısı :
Facebook adresim : (link)

Değerli bisikletseverler,

Bisikletimin videosunu güncelledim.

Aydınlatma sistemleriyle gece bisikletimin görünümü videosuyla, bisikletimin gündüz çektiğim videosunu birleştirdim. Videoyu Facebook'ta duvarımda paylaştım ve gizlilik ayarı herkese açıkta. Sevgi ve saygılar.

Videonun bağlantısı :
Bisikletimin albümü : (link)

Geri