Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ghost speedline 7500 mü canyon roadlite 7.0 mı

@ozan erdem

Site kuralları gereği özelden ulaşırsanız yada telefonumdan yardımcı olurum

Scudo
Merhabalar,
ben Marten, Agustos'dan beri burada yasiyorum. Sık sık
Almanya'ya gittigim icin Canyon konusunda size yardimci olabilirim.

Selamlar

Marten

Hocam ben olsaydım Canyon alırdım (ki canyon aldım da :) ) donanın ve kadro olarak ciddi anlamda üstün ghost a göre ayrıca bisikletin garantisi var herhangi bir sıkıntısında yardımcı oluyorlar. Bu arada ben de fourseasons şirketinden verdim siparişimi
:).

• Beğen
Tepkiler: serdargecu
Efe beyden bir lapierre siparişi verdim.Haziran ilk haftası elinde olacağını söyledi.Sağolsun çok ilgili ve yardımcı oluyor.Tavsiye ederim. Ayrıntıları ve bisiklet elime geçince resimleri yine paylaşırım sizlerle...

efe beyden Kuota kyron, mavic kyrsrum jant ve ultegra aynakol aldım cok düzgün bir satıcı.

haftaya kardeşim icin canyon siparişi vericem.

teşekkür ederim "efe yılmaz eradaş"

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@sceran83 Abi yolunu kesip bu bisikletten memnun musun dememiş miydim ben ya :D :D

• Beğen
Tepkiler: sceran83
@Fourseasonstr hocam sürekli yurt dışından alış veriş yapıyorunuz,bu konuları evet biliyorsunuz demeki,ben de istedğim bir kadro var fakat canyon değil,bu konuda banada yardımcı olabilirmsiniz,

(link)

Efe beyi daha önce tanısaydım bu günkü bisikletime harcadığım paralara S-Works Roubaix e binerdim :) Artık önümüzdeki alış verişlere bakacağız.

@ekrem yanık

İnşallah aldığınız grupsetten mennun kalırsınız ekrem bey. Saygılar.

Efe bey özel mesajınız var :)

hayırlı olsun... canyonu her yönüyle çok beğendim.. gidon seviyesinin düşüklüğü + elcikleri + 11-32 rublesi + ağırlığı....

• Beğen
Tepkiler: serdargecu
efe bey çok iyi birine benziyor,gece saatlerce yazıştım kendisi ile bıkmadan usanmadan sorularıma yanıt verdi,tanımıyorum kendisini,durmumu izah etim resmen adam elinden gelen tüm yardımlarını yapmaya çalışıyor buda beni hem şaşırtı hem sevindirdi şaşkınım bir o kadarda sevinçli,böyle insanlar lazım arkadaşlar,para durmunu ayarlayıp kadro alıcaz inşa

• Beğen
Tepkiler: sezer_57
@okkesmutlu

Ne demek efendim elimden gelen neyse her saat yardımcı olmaya hazırım yeterki sizler mutlu olun.

Efe beyle bu sabah telefonda görüştüm dediğiniz gibi elinden gelen her yardımı yapmaya çalışıyor ve tanımamama rağmen çok iyi biri olduğunu telefonda belli etti zaten :)

@sezer_57

Nedenek efendim sizlere hizmet etmekten şeref duyuyorum. Teşekkürler

Efe Yılmaz Eradaş adıyla sahibinden.com da satış yapan kişi dolandırıcıdır.
Piyasadan tanıdığınız Sadık Ceran,Tolga Tuncel,Ahmet Akay gibi bir çok kişiyi dolandırmıştır.Kişinin Gerçek adı ''Erdem Akay '' dır dikkatli olunuz

bu şerefiz beni aradı birde bana fır.ça çekti benim referanslarıma engel oldun felan diye zırvaladı keşke elime geçirebilsem şunu şunu eline geçirip güzelce ıslatıcak birileri yokmu adi şerefsiz

Serdar Gecu

Ahmet Akay

Tolga Tunçel

İlker Yılmaz

Cengiz Akgün

Can Kaçkar

Ege Onur

Sadık Ceran

Yunus Emre Baştabak

Mustafa Demir

Aytaç Armağan

Ekrem Yanık

Bu isimler kesinlikle referans değildir.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Geri