Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ghost Square Cross 3 hk.

Zerathul

Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar, eşimle işe bisikletle gitmeye karar vermemizden dolayı 2 adet square cross 3 aldık.(Birisi miss) Yalnız forumda bisikletle ilgili bilgi ararken fark ettimki neredeyse hiç "Ghost" marka bisiklet konusu yok. Sizce aynı fiyata alınabilecek daha iyi bisikletler var mıydı, yanlış mı yapmışım?

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Scudo
Oncelikle yanlis yapmadiniz, iyi bir is yapmissiniz, Tebrikler... :)

Alınmış alınmıştır.
Güle güle kullanın.
Başkalarının ne söylediğinin de çok önemi yok.
Siz mutluysanız gerisi problem değil.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Hayırlı olsun size , benimde bu model hakkında bir sorum olacak 1.75 boyum var ,kadro boyu olarak ne almalıyım bu modelde
Teşekkürler..

Eşimde var Ghost Square Cross 6, gayet güzel bisiklet.
Ben bir iki kez kullandım, pek öyle kadın kadrosu değil gibi geldi bana, ben kullanırım mesela o bisikleti.
Forumda açtığım konulara bakarsanız resimlerini görebilirsiniz.
Çok güzel bisiklettir.

ghost square cross 2 kullanıyorum ve son derece memnunum..

@Türka¥ ghost square cross dan memnun musunuz?
Boyumuz ve baca boyunuz kaç cm acaba
Bisiklet in kadroso kac acaba?
Birde orjinal lastiklerin mi kullanıyorsunuz? Şehir turlarında lastikler ağır kalmıyor mu? Şimdiden teşekkürler

boy 1.87 kilo 102 :( ghost square cross düşündüm ama kadro boyu hakkında terddütlerim var. ghost kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

ghost square cross 6 almayı düşünüyorum. bu konuda kullananlar fikirlerini beyan edebilirler mi ? bu fiyatlara değecek bir bisiklet mi ?

merhabalar eşime bisiklete bakıyorum eşimin boyu 165-170 cm arasında ama arada bende kullanmak istiyorum benim boyum da 175 cm ama iki bisiklet arasında kaldık yardımcı olabilir misiniz?
Ghost Square Cross 1.8 28 Jant Profosyonel Şehir Bisikleti
GHOST SQUARE TREKKING 2.8 ŞEHİR BİSİKLETİ (S KADRO) bu iki bisiklet arasından hangisini almamı tavsiye edersiniz birde kadro boylarını nereden öğrenebilirim?

Geri