Scudo Sports

Giant Anthem X, namı değer Kırlangıç :)

Scudo
@murty

Ah hocam keşke daha önceden duymuş olsaydın. Ankara'ya gelirken yanında getireceksin bunları değil mi ? Artık bir ara görüşürüz burada :)

• Beğen
Tepkiler: murty
@raven1442

Abi fren olmasa gorusemiycez gibi:)

@murty

Ohoo sen beni tanımıyorsun dostum. Hele gel bir buraya her hafta sonu beraber süreriz. Hatta sana şöyle Hacıbaba'da karışık kebab üstüne fıstıklı baklava ısmarlayım :) Türk mutfağı şimdi senin burnunda tütüyordur :D

@fatih_brs

teşekkürler daha iyileri senin olsun.

@calbiyik03

teşekkürler. Evet harikalar gerçekten yeni modellerin gövde ve boya işçiliği özellikle.

@Güney Tuncer

Bu renklere sahip bisikletim olacak inşallah en kısa zamanda. Sizin bisikletiniz gerçekten çok süper. Güle güle kullanın.

İstanbul'da olsaydınız yollarda sizinle görüşüyor olurduk :)

• Beğen
Tepkiler: Güney Tuncer
İlk fotoğraflarda Giant anthem çok hoş görünüyordu... ondan sonra biraz aşağı doğru ineyim dedim ve şoka girdim :eek: yok böyle bir makina :D süper...

@Kaan Aslan

Emin ol görüşüyor olurduk. Güzel yorumların için teşekkürler, seninki de bomba olacak fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz

@srad_srad

dostum beğenmene sevindim.

@hansss

Kazasız belasız sürüş dilekleri pek yerine gelmiyor :D umarım sizinkinden sonra gerçekleşir. Teşekkürler.

@brkymstn

Dostum çok teşekkürler.

Arkadaşlar yeri gelmişken sizlerden bir öneri bekliyorum. Yeni bir teker seti alacağım buna. Aklımda bisiklet her nekadar mavi olsada kırmızı renkli Chris King göbekler ve Mavic 819 jant var (kırmızının daha iyi duracağını düşünüyorum). Veya hiç uğraşmadan bir Crossmax SLR. Özellikle sağlam ve sorunsuz olmasını istiyorum. Bu saydıklarımın ayarında sizin aklınıza gelen başka öneriler var mı ?

pardon o kadararaştırdım ama listeye bu da eklendi fikirlerini bekliyorum

(link)

çok güzel makine ayrıca kırlangıç güzel benzetme.güle güle kullanın.

Pedala her bastıgınızda mutluluk vermesi dilegiyle. güle güle kullanın

Beğenileriniz ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Kustomizer, Kırlangıç benim benzetmem değil forumdan tanımadağım bir arkadaşa ait :) beğendiğine sevindim.

Geri