Scudo Sports

Giant anyroad 1 vs Giant fastroad 1

@sociolog
(link)

bu arkadaşla bir konuş derim fiyat uygun

bu seferde slr 2 nin medimunu bulamıyorum , aramalar devam ediyor , peşin 3300 e kadar indiler.

@Stella
:) e bike olarak ne aldınız , birde bu fotodaki slr 2 mediummu acaba gidip alıcam bulduğum yerde

Scudo
@myasins
Sahibindende vardı sanki

@myasins
E-bike olarak cube aldim.
Resimdeki slr i ise internette indirdim. İnsallah aradiginizi bir an önce bulursunuz.

@Stella Hangi modelini aldınız link var mı bakabileceğim?

@BisikletKolikK
Görür sıkıntı yok. Tercih edilebilir. Alınmaz diye bir şey yok. Dileyen tercih edebilir :)

@BisikletKolikK
Alt taban derken hidrolik sette hepsini kullandım test ettim. Daha aşağısında sorun yaşadığım için tavsiye etmedim. Vites sistemi değil hidrolik set için konuşuyorduk. Zaten aşağısında acera tourney hidrolik set diye birşey yok seri dışı setler var

İş göreceğini düşünüyorsanız tercih edebilirsiniz. Bana soru gelirse mesela market bisikletide iş görsede ben tavsiye etmiyorum. Pedalda viteste herşeyde fiyat performans ürünü neyse onu tavsiye etmeye çalışırım. Hidrolik sette fiyat performans ürünü slx ve slx hidrolikte teknoloji birden değişiyor ve fiyata oranla faydası daha falza

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@soneryen Ne kadar ekmek o kadar köfte diyorsun yani hocam :) Para varsa bence de en iyisi alınmalı, sonuçta üst düzey donanımlar üst düzey özellikler getiriyor.

Tabi normal bir kullanıcı için gidipte bir fren setine 1000 TL vermeye gerek yok :)

O
@BisikletKolikK
zaman deore ideal yada az daha zorlayıp slx. Daha üstü çok uzun yokuş inmiyorsan. (Isınma problemi) sebebiyle veya yarışa girmiyorsan gerek yok. Mesela arazide zorlu bir yokuş iniyorsun ve freni kullanıyorsun fren basılı iken kaliperler diski sımsıkı tutarken teker engebeli yokuşta pat küt bozuk zemine girer çıkarken dandik kaliperlerin anasını ağlatıyor. Sonra o kaliper diski turup geri hızlıca bırakmamay keçelerden yağ kaçırmaya başlıyor çöp oluyor. Bisikleti ne amaçla kullanıyorsan ona uygun seviyenin bir tık üzerine yönelmekte yarar var ama ego yapmadan hiç ihtiyaç yokken illa xtr olsun mavic jant olsun gerek yok bütçesi yüksek olana lafım yok.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@myasins

Fastroad aldınız mı ne yaptınız?

Merhaba,
Giant SLR2 ile BMW cruise mbike arasında kaldım, Ankara'da yaşıyorum, işe bisiklet ile gidip geleceğim, 1.67 boyunda 56 kiloyum; sporcuyum. Bisikleti hem işe gidip gelirken hem de hafta sonu Eymir de ya da belki Ankara'dan Kızılcahamam'a kullanmak istiyorum.

BMW Cruise M Bike şuan oldukça indirimde, bisikleti gittim gördüm harika bir görüntüsü var bayıldım. 15 kg olması ve amortisörü beni yormazsa biraz da şekilciyim bayıldım.

Giant SLR2'yi de gittim inceledim, onun görüntüsü de çok hoş ona da bayıldım, anladığım kadarıyla pedallar takılınca 11 kg, yokuş alması iyi.

BMW'yi beyendiysen senin işini görür al dediler, ama alıp da pişman olmak istemiyorum çok yorar mı beni?

Ya da maksimum 4.000 TL'ye kadar önerebileceğiniz, aklımı çelecek işte bu diyebileceğim bir bisiklet var mı sizce? Çünkü ben bisiklet ile bağ kurmak zorundayım tıpkı köpeğinizle bağ kurar gibi...

@MarlaS. Dostum bu iki bisiklet hakkında az bilgim var ama olan az bilgim de; o BMW ye her kaç para vereceksen aynı rakama iyi bir marka ve çok daha iyi donanımlı bir bisiklet
alabileceğindir.

Geri