Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant AnyRoad 1

Tepki
45
İsim
Aydın Musaballı
Bisiklet
Giant
Selamlar;

Malumunuz olduğu üzere Giant bu sene 2105 model Anyroad serilerinin bir çok farklı versiyonunu getirdi. Anyroad 1, Anyroad2 ve Anyroad Comax TR bulunmakta.

Son zamanlarda bu makinelerden her hangi birisini deneyimleyen oldu mu acaba? Anyroad 1 almayı ciddi olarak düşünen bir kişi olarak bu ürün hakkında yorumlarınız merakla bekliyorum.

Scudo
Merhaba,
Tam 1 hafta önce aldığım Anyroad 1'i bu hafta sonu cumartesi ve pazar deneme fırsatı bulabildim.
Sadece mtb kullanmış biri olarak bu kadar konforlu bir bisiklet olacağını tahmin etmiyordum açıkçası. Muhtemelen maşanın karbon olması çukurların daha az hissedilmesini sağlıyordur.
80km kadar Pendik - Fenerbahçe arasında yer yer yolda, yer yer de bisiklet yolunda kullandım. Bisiklet oldukça atak, gerçekten çok çabuk hızlanıyor ve kadansını da iyiyse bu hızınızı yokuşlarda bile devam ettirebiliyorsunuz.
Gidon kontrolü mtb ye göre daha zor diyebilirim. Aslında zor değil ama farklı bir tecrübe demek daha doğru olur.
Ara ara bozuk yol, toprak yol, çimen, kaldırım inme ve çıkma deneyimlerim de oldu. Bir de yol bisikletlerinin arkasına takılıp kopmadan uzun süre sürüş de yaptım :)
Disk frenlerin hidroliğe göre dezavantajı olacağını düşünüyordum fakat bu konuda da yanıldım, gayet performanslı, hidrolik frenleri hiç aratmıyor.
Şu ana kadar olumsuz bir yanını görmedim, kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Bende bu hafta sonu AnyRoad 2 mi teslim aldım. Ancak Bostancı sahil yolu üzerinde 10 km civarı bir sürül yapabildim. Ama ilk izlenimim gayet olumlu[emoji106][emoji106][emoji106]

giant anyroad güzel bir bisiklet. hayırlı olsun.

Bisiklet hız konusunda nasıl acaba? Kaldırım, merdiven inme falan? Çimlerde nasıl gidiyor? Çok soru sordum ama yol bisikleti alacağım ilk kez ve Cross bisikletler daha mantıklı gelmeye başladı gibi.Hayırlı olsun bu arada :)

@Uptown Cyclist
Teşekkür ederim, bende yol bisikletinden buna geçtim. Yolun hızı ve hafifliği pek tabiki yok. 11kg civarı makine. Ama kaldırım inme çıkma, toprakta çimde gitme vs konusunda sorun yok. Asfalttada sizin kondisyonunuza bağlı olarak yol bisikletine yakın performans alabilirsiniz. Kısacası ben keyifle kullanıyorum.

@Aydın Musaballı Cevap için teşekkür ederim.Size yol bisikletini aratıyor mu pekiyi?

Kaç liraya aldınız acaba :)

Hayırlı olsun bu arada bence cyclocross arıyorum :okyrm:

@Uptown Cyclist
Açıkçası arattığını söyleyemem, belki 100 km üzeri sürüşlerde ve yol asfalt ise road bike tercih edilebilir. Ama ben yeri geldiğinde kaldırımda süren, inen çıkan bir adam olduğumdan şu an için AnyRoaddan memnunum.

@MurathanKaratmanlı
Fiyat 1400 USD civarında, ben bu rakkam üzerinden %5 iskonto ile 9 taksit yaptırdım.

Bakıyorum genelde bu üst sınıf fiyatlı bisikletler hep İstanbul'da...

Dolarda baya yükselmişken...:)

Hayırlı olsun...

Hayırlı olsun yoldan cyclocross'a geçmiş ve MTB'den cyclocross'a birinin tecrübelerini merak ediyordum.
Zaman içinde kazandığınız tecrübeleri buradan bizede aktarırsanız tercih edecekler benim gibi yardımcı olacaktır :)
iyi günlerde kullanın.
@Aydın Musaballı @AyhanG

• Beğen
Tepkiler: AyhanG
Bisikletiniz hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet bende bu bisikletten almayı düşünüyorum.Adana'da bulamadığımdan dolayı inceleme fırsatına erişemedim bu yüzden kafamda birkaç soru işareti var.Birincisi arka bagaj için bağlantı yerleri var mı?İkincisi ise 35 mm cyclocross lastikleri takılabilir mi?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Anyroad 2 ile anyroad 1 arasında çok kararsız kaldım 2 bence daha güzel renklere sahip siz ne dersiniz?Ayrıca 178 boy için m/l kadro iyi midir?

@sahinatabey01 Açıkçası bende AnyRoad 2 yi sırf kadro renklerinden dolayı tercih ettim. 1 bir tık daha iyi bir donanıma sahip. Ayrıca birde aynakol iki yaprak. 2 de triple. Ama buda ek ağılık demek tabi. Ancak zaman içerisinde bunları upgrade imkanı olduğu için kadro rengine göre tercih yaptım açıkçası. Ben 1.71 boyla (S) size tercih ettim. Kullanım açınıza göre değişiklik gösterecek olmakla birlikte bence (M) kadro size uygun size gibi ama deneyip karar vermek en iyisi bence.

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Maşallah dileklerimle.

Geri