Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant anyroad2 hakkında düşünceleriniz

hangi bisikleti tercih ederdiniz?

• Toplam katılım
    80
Keşke Giant'ın güzel bir çelik kadrolu tur bisikleti de olsa. :)

Scudo
Merhaba Aybars Bey,
Konuyu hortlaşmış olacağım ama Anyroad 1 veya 2 nin satışı yapılıyor mu ve yapılıyorsa fiyatları nedir?
Şimdiden ilginize teşekkürler.

Anyroad2 - 1300USD

Anyroad 0 ve 1 modellerini aşırı talep nedeniyle çok geç teslimat tarihi verildiğinden bu yıl getirmedik.

Selam,

Bugün anyroad bakmak için giant mağazasına gittim. Bu sene gelen 6 adet satıldığı için göremedim tabi. :( ancak araştırmaya devam ediyorum. Ne zaman geleceği henüz belli olmayan 2015 modeli bekleyebilirim. Onunla beraber revolt modelleri de gelecekmiş.
Ziyaretimiz bizim hanıma yaradı. Ona bir bayan modeli seçtik, haftaya gidip alırız heralde.

Bu arada mağazayı çok beğendim. Özgür bey de çok yardımcı oldu sağolsun.

HD

6 adet mi? Yarisini geri yollasalarmis 6 cok fazla...

@Tahsin Y.

Valla adam öyle dedi bilemedim doğru mu? 65000 adet üretilmiş ve hepsi satılmış.

HD

Kimse kusura bakmasinda 65000 adet uretilen bir urunun sadece 6 tanesini Türkiyeye getiren ithalatciya saygilarimi iletiyorum.

Ondan sonra Türkiye'de cyclocross neden gelismez vs vs.

Belli ki gelismesini istemeyen kisiler ithalatcilar.

@ebubekir sözbir

hediyenin lafı olmaz da benim crossway'i satmam gerek :( yarın bir ilan açayım bakem

HD

@Alper Cokyuksel
Ondan sonra birde sagda solda biz soyle yapiyoruz biz boyle yapiyoruz sizler icin falan filan...

Ama yapilani gormus olduk utanmasalar kagit uzerinden urun satip, parasini alinca mali getirecekler...

@Tahsin Y.

bir çok bisikletçide bu durum mevcut zaten :D bizim türk insanında suç araştırmadan etmeden alıyorlar dağ bisikletlerini sonra tüm bisikletçiler baştan sona dağ bisikleti dolu

Sonuçta Any Road serisinden bir bisiklet alan, binen, gören, tavsiye verebilecek birisi var mı?

Bunlar hem pahalı hemde eğim çıkarken kondüsyon gerektiriyor.aşırı hız isteğiniz yoksa city bike a devam

Geri