@Gürkan Karataş
Merhaba Brass dan bahsedıyordunuz bende bir yorum yapayım dedim Brass STP modelle aynı açılara sahip olup sadece malzeme farkı vardır.Sitesinde inceleyebılırsınız brass STP ile aynı açılarda olduğundan STP modelleri de kalas gibi gelıyorsa size ve brass kullanıcı arkdaşlarınıza STP pinkbike'da yer alan videoları var ınceleyebılırsınız STP standarta; 12,5''-13'' arası üretılıyor, street de bence 13'' üzeri sakıncalı daha çok 4X yarışlarında 13,5''- 14''gibi kullanılıyor.Brass modelleri freeride sınıfına girmemesinin nedeni; STP modellerine göre alt sevıye malzemelerden oluştuğundan daha çok street çoçuk bisikleti olarak geçıyor.Ben Brass'ın S beden 12,5'' kadrosunu kullanıyorum gayette memnunum tabı STP ile aynı kesede tutarım demıyorum.Arkadaşımda brass'ın M beden kadrosu 13,5'' kullandım bunny bile çekemedım demek ıstediğimi umarım anlamışınızdır.Xc (cross contry)bisikletinde boyunuz 1,75-1,80mt arası ise kadroda M beden yani 17-18'' kadro kullanmanız gerekır Street de ise bu konu aynı değildir bence 1,80mt kadar S kadro kullanılabılır zaten kontrol ve manevra her zaman için küçük kadroda daha kolaydır.Brass ın 12,5'' S beden kadrosunu kullanmanızı tavsiye ederim...