Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Escape 2 - Sedona 410

Giant der geçerim. 1 yıldır kullanıyorum. Rahat ve bir sıkıntı çıkarmadi.

Scudo
Giant Escape 2 almayı düşünüyorum bende bu konunun karşıma çıktığı güzel oldu kullanan arkadaşların olumlu yorumları önemli.Teşekkürler

Ben Sedona'yı düşünüyordum ancak Giant Escape 2 de güzel bir modelmiş. Konuyu açan ve cevap veren herkese teşekkürler ancak yukarıda konu sahibi sram via ile altus karşılaştırmasıyla ilgili bir soru sormuş cevap yok. Benim de kafamı kurcalayan bir soru. Bilen yok mu?

Giant Escape2 guzel bisiklet arkadaslar. Dusunen varsa daha fazla dusunmesin alsin. Pisman olmaz.
2 seneden beri kullaniyorum. Tik demedi. Surusu de cok konforlu. Bir kisiden bile negatif yorum ne duydum ne okudum...

Hayalim Merida Speeder 300/500 :)

Ben de Escape 2 (2015) kullanıyorum. Üzerindeki lastikler de fena değil, baya dayanıklı görünüyor. Sanırım zırhlı lastik.

Boyum 1.78 civarı. Kadro olarak M kadro kullanıyorum. L kadro alsam daha iyi olabilirmiş. Sanki biraz küçük gibi geliyor bazen. Ama çok da sorun teşkil etmiyor.

@Birhan K.

Evet lastikler guzel.. Sonbahar sezonunda artik degistirmeyi dusunuyorum. Daha hic patlamadilar :)

Herkes Schwalbe lastik tavsiye ediyor.

Acaba 700x28 taktirsam hiza olumlu etkisi olur mu ?

@bambam84 Schwalbe lastikler daha ağır olacak, ama öte yandan yanak kalınlığı daha ince ve sürtünmesi daha az olacak. Biraz daha hızlı olabilir sanırım.

Ben 700x23 lastikli fitness bisikletimden 700x32 lastikli Escape 2'ye geçince baya zorlandım. Hâlâ da zorlanıyorum bazen, çok ağır geliyor. Lastikleri biraz inceltmek fena olmazdı.

@Birhan K.

Yorum icin tesekkurler. Yorumundan sonra fikrim degismek uzere sanki :)

Mevcut lastiklerimin durumu gayet iyi. Sence bir miktar hız/konfor icin Schwalbe yada muadil iyi bir marka ile degistirmeye gerek var mi ? :)
Lastik degistirmek icin de degistirmis olmayalim...

hortlatayım sedona 410 düşünürken Giant girdi aklımıza ?

Trek FX serisini de düşünün bence.

bütçe olarak ilk sıfır bisikletim olacağından giant escape ile sedona 410 arasında kaldım ama sedonanın selesi rahatsız diyorlar genelde memnunlar sanıırım forumdaki araştırmalarım sonucu.. merida crosway 40 d de var bide.

Sedona 410 kullanıyorum ben de Trek fx lere bakanızı tavsiye ederim. Hazır indirimler arttı.

(link)

arkadaşlar bundan mı bahsettiniz acaba? (vites takımı Shimano Tourney)

Ayrıca farkları nedir Sedona ve giannt a göre

@Hasan Ç.
üstad bu indirimler nerede var yahu trek 7.0 hep 1800 TL :confused:

@oguz90tr ben bütçenizi bilmediğim için eğer artırabilme imkanınız varsa diye söyledim. Bütçe 1300 dolaylarındaysa tabii o fiyata zor. İkinci el dusunmez misiniz?

@oguz90tr bayilerden pazarlık yaparsanız indirim olur. Sonbahar dolayısıyla indirimler arttı. İndirimden ne anladığınıza bağlı tabii 1800 olan bisiklet 1400 e inmeyecek.

@Hasan Ç. ikinci el düşünüyorum tabi ki, ancak almadan önce görmek ve binmek istediğim için bulunduğum yer itibari ile biraz zor.

ayrıca

gerçekten düşmez mi :agla::agla: ben düşer diye düşünmüştüm :S

@oguz90tr :))) Bazı yerler de çok iyi indirimler olabiliyor takip etmek lazım.

İkinci el konusundan haklısınız ben de ikinci el düşünüyordum lakin yaşadığım sehirde seçenek yoktu. Başka şehirden almak mantıklı değil zaten.

Giant escape 2 1450 tl sahibindende sıfır mağazadan. Şehir içi çok işe gidip gelmek ve işlerimi halletmek için binicem. ilçeler arası ise senede bir kaç kez turlamak için Ada'lara gitmek için araştırmalardayım bende henüz karar veremedim .

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Giant ın kadrosu oldukca rahat .. uzun yolda konfor önemli

Geri