Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Kadrolar

Serhat.Y

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Bisan
Merhaba İstanbul'da Giant Merida Scott markalarının kadrolarını temin edebileceğim bir yer var mı? 0 olması önemli boşuna 2. el önermeyin lütfen

Scudo
Bende aynı arayış içindeyim, yarın bir aksilik olmazsa niyetim Sirkeci tarafına gidip yeni bir kadro bakmak olacak. Önceliğim Giant, Merida, Sedona. Bütçem maksimum 400 TL civarı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

@Gokalp Gokmenler

banada dönmeyi unutma abi :) sende kadronu sök gönder de sonuçlansın. aynı zamanda giderlerse 2 ürün daha iyi olur bizim için.

• Beğen
Tepkiler: Gokalp Gokmenler
@Berksan

Merak etme sanada haber veririm yarın. Benim bu hafta içinde kadromu söktürmeme imkan yok. Benim bisiklet şu an Çanakkale'de, ben ise İstanbul'dayım. Bir aksilik olmazsa pazartesi günü söktürecem kadroyu.

kaçkar bisiklet, giant markalı bisikletler satıyor ama, kadro satıyorlar mı bilemiyorum. isterseniz, arayın sorun.

@Gokalp Gokmenler

selamlar. ben de çanakkaledeyim. bisikleti aldım alalı servise götürmedim hiç. servis de pek matah biyer değil zaten. siz nereye veryorsunuz servise?

@Gazel Girgin

Dün saat 8de yola çıkmış kargom kontrol ettim, yarın öğle saatlerinde ellerinde olacak bende yarın akşam arıyacağım. Sizede haber veriririm gazel bey. :)

@Cemali Avcı

Murat Varol var Çanakkale Merkez'de, Bianchi servisi, o fena değildir, ben sadece onu biliyorum. Benim bisikletim yılın 9 ayı İstanbul'da duruyor zaten bu yüzden Çanakkale'de ki servisler hakkında çok fazla bilgim yok.

@syilmaz

Giant kadrolar Bike and Outdoor ve Kaçkar bisiklette var. Bike and Outdoor'da ki Giant kadrosunun fiyatı 559 USD idi. Merida ise sadece bir adet siyah olarak Aslı bisiklette vardı, fiyatıda 800 TL idi.

Kaçkar Bisiklet Göztepe Şubesinden mart 2013'de Giant ATX Pro L beden kadro aldım. Forumda mesajlarıma bakarsanız görebilirsiniz.
(link)

Geri