mavi silgi
Aktif Üye
- Tepki
- 123
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@ucgokhan @mavi silgi
Ben garanti başvurusu yaptım. Cevap gelmesi 1 ayı geçti. Kullanıcı hatası dediler.
Kron'un sevdiğim nadir yanlarından birisi. Boya kodunu mail yoluyla sorduğumda 1 gün sonra cevaplamışlardı. Giant Taiwan'a sormayı deneyin belki onlar yardımcı olur.@Ekincan
Geçmiş olsun. Benim bir kaç sayfa gerideki mesajımda benzer bir sorun var. Bu boya ya da boya işinde hata olduğunu düşünüyorum. Malesef Giant sorumluluk kabul etmiyor, boya tüpü de göndermiyor. Hatta boya kodunu bile paylaşmıyorlar.
Merhaba, konu ile ilgili olarak faturanızla birlikte Tüketici mahkemesinde dava açabilirsiniz önce arabuluculuğa başvurarak yüksek ihtimalle kazanırsınız.
Kron'un sevdiğim nadir yanlarından birisi. Boya kodunu mail yoluyla sorduğumda 1 gün sonra cevaplamışlardı. Giant Taiwan'a sormayı deneyin belki onlar yardımcı olur.
5000 tl ye alacağın mosso da 53/39 11 28 ruble var.@trainspotting35 Uzun tur derken öyle bagajlı falan değil. Bikepacking tarzı çantalarla yapmayı düşünüyorum. 5500 tl ye Giant alınabiliyor ve 5000 tl ye de Tca'nın 105 li modeli alınabiliyor bu benim kafamı karıştıran. Hani Giant markadır falan diyeceğim, garanti konusunda üzmez diyeceğim ama ikinci elde garanti olmuyor. Hem de yaşananlar malum Giant ile.
Beni düşündüren diğer taraf da renk. Tca benim "dream bike"ım renklerine tasarımına her şeyine hayranım. Diğer yandan geçen gün bisikletçide Giant'ı gördüm ve çok daha hafif ve güzel görünüyordu rengi. Ama yine de renk konusunda kendimi ikna etmeye çalışıyorum bunu anladım. Yani tam da içime sinen bir renk değil galiba sarı renk.
Şunu da belirteyim, Giant tanıdığım bir kişinin ve şimdi gitsem ulaşabileceğim bir bisiklet. Bisiklet 4 yıllık olmasına rağmen sadece 1000 km kullanılmış ve mağazada incelediğim kadarıyla üzerinde çizik bile yok. Mosso'nun ise temiz, çiziksiz ve az kullanılmışı denk gelir mi bilemiyorum.