Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Kullanıcıları Kulübü

@Saim Deveci ayrıntılı bilgilendirme için teşekkürler.

Jant setinden önce lastik seti ile başlayayım istiyorum. Yoldaki akıcılığı yüksek ve çok da ağır olmayan (ağırlık takıntım yok ama) bir lastik seti tavsiyesi istesem?

Giant Sahrayıcedit mağazasında Ozan kardeşim schwalbe marathon plus önerdi ama nette ağırlığını ve desenini görünce pek içime sinmedi henüz.

• Beğen
Tepkiler: Saim Deveci
Scudo
@nurettincerek merhaba,

Schwalbe Marathon Plus uzun turlar için üretilen, patlak koruması üst düzeyde olan, gerçekten de ağır bir lastik. Patlak koruması konusu da traji-komik oluyor bazen. Şöyle ki, patlak sorununa çözüm olarak bir arkadaşım yol bisikletine 700*23 ölçülerinde Schwalbe Marathon Plus lastik taktı, 130 km'lik bir turda bu arkadaşın lastiği patladı fakat benim gibi patlak korumalı lastik kullanmayan birçok arkadaşın lastiği patlamadı.

Size önerebileceğim 700*28 ölçülerinde bulabileceğiniz lastik Continental Grand Prix II olabilir. Dişsiz (slick), hafif bir yol lastiğidir. Kendi tecrübem olmadı fakat çok beğenilen, tavsiye edilen bir lastik.

Kim demiş pek Giant kullanıcısı yok diye yahu. :)

Buna benzer bir başka topic vardı, bayağı bir yazışmıştık onun altında yok muydu?

Neyse, çok sevdiğim Giant Defy yol bisikletimi satıp şu aşağıda kendisi görünen flatbar Giant Escape RX'e geçtim. Bu akşam falan bir incelemesini yazarım.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160531/da940bfc945ab1fe24f6525921bb4461.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Giant ile ilgili olan maceraları şuraya dizeyim..

Herşey bir yol bisikleti almamla başladı:

Bir yol bisikleti hikayesi.. Giant Defy 3

Sonra günler ayları, aylar yılları kovaladı, severek ayrıldım yol bisikletimden ve şehir bisikletine döndüm:

Yol'dan Şehir'e geçiş

Bundan sonra da dağ bisikletine geçeceğim herhalde, iyice tersten gidip :p

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 haftadır sehir-tur bisikleti bakıyorum ve bakmaktan başım döndü artık.Bu forumda da çeşitli marka ve modellerin Forumda Giant kullanıcıları olarak sizin de fikrinizi almak istedim.Bu yazdığım modellerin muadili olan Giant modellerinden hangisini öneririrsiniz ?..TŞK EDERİM

@ilker4882

Giant'in ulkemizdeki en ucuz sehir bisikleti Escape 3
1700 TL, pesinde indirim de olur.

Tourney setli

urettincerek TE="nurettincerek, post: 2008106, member: 66970"]Giant'in ulkemizdeki en ucuz sehir bisikleti Escape 3
1700 TL, pesinde indirim de olur.

Tourney setli

Carr
@nurettincerek
ca

Carraro haricindeki ikisi sabit masali. Bence sehir ici icin sabit masa daha uygun.

Diger ikisi de birbirlerine cok yakin duruyor, ancak yerli tercih ise Sedona, ithal birsey istenirse Giant derim.

Ancak Escape2'nin alti serileri pek gonul rahatligiyla oneremem.

Bende alacaktim ama okadar para veremem dedim kendi butceme göre yoksa iyi bisiklet bende gittim sedona 420 aldim iyikide almışım dedim bunu 2 hafta felan oldu sele haric hiçbir sikintim yok

• Beğen
Tepkiler: nurettincerek
Sedona 420 2016 modelini mi aldınız ve ne kadara

Merhaba arkadaşlar Ankara'da onerebileceginiz iyi bir giant servisi var mı gerçekten bilenler ve tecrübesi olanlar cevaplarsa iyi olur

@Mustafaaa71

Ankara'da "yetkili" iki Giant servisi var.
Anka Bike ve Ilgaz Bisiklet

Her ikisi de Çankaya'da

Geri