Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Burada bir canlılık olmaya başlamış foruma girmeyeli. Yoksa bir giant buluşması mı yapsak ?

18 gün önce 2012 model SCR1 ile aranıza katıldım. Fotoğraf çekip koymak anca nasip oldu. Yaklaşık 200-250 km civarında kullandım ve oldukça memnunum.

20160820_184917.jpg

Merhabalar, Aranıza Giant Seek 3 2016 ile katılmak istiyorum. Adana'da bulabilirsem inşAllah.

Buldum ve aldım. :)

• Beğen
Tepkiler: mtbrhnkc
Herkese selamlar,

15-16 yaşımdan beri bisikletim olmamıştı, bir kaç arkadaşımın yardımları ve bi gazla Giant Escape 1 Disc modeli'ni dün alarak aranıza katıldım. 2 haftadır bisiklet bakıyordum bütün markaları gezdim dolaştım, bütçemi ayarladım farklı farklı modellerde kafa karışıklıkları yaşadım en son forumdan bir arkadaşın Giant Escape Rx3 paylaşımına tabiri caizse hasta olup almaya gittim fakat bisikleti yakından görünce benim için fazla narin olduğunu düşündüm, birkaç motorsiklet kazam olmuştu (motordan düşme diyelim) yoldaki ıslaklıklar sebebiyle o yüzden RX3^ün dümdüz lastiği beni biraz korkuttu. Giant Showroom'daki arkadaşların da yönlendirmesiyle bütçeyi iyice esnetip Escape 1 Disc'i alıp çıktım. açıkcası rengi ve tasarımı espace 1 ve rx3 kadar hoşuma gitmedi ama sele borusunun ve ön maşasının karbon olması daha yüksek konfor sağlar dediler, disk fren biraz daha sağlıklıdır dediler, öyle dediler böyle dediler ben de aldım. (Bike&Outdoor mağazası çalışanlarına ve Ozan Bey'e teşekkürler)

Aldığım gibi de kendimi dışarı attım, dün yaklaşık 12 km üsküdar sahil- kadıköy arası sürme fırsatım oldu bisikleti, pek bi yorum yapamıyorum, başka bi tecrübem olmadığı için ama istanbul'da allah bisiklet binenlere sabır versin diyorum kesinlikle, kaldırımda gitmek suç, yolda gitmek suç, yolun sağından gitmek tehlikeli, solundan gitmek daha tehlikeli, kapısını bakmadan açanlar, 5 kişi yanyana yürüyüp istifini bozmayanlar, rampaya parkedenler, arabayı çekilmen için üstüne sürenler , çukurlar vs derken evime döndüm sabır çeke çeke.

Dünden beri bacaklarım ciddi şekilde ağrıyor yürüyemiyorum doğru düzgün iyice hamlamışım. Şimdi bir anca düzelse de yine bi çıkıp gezsem diye bekliyorum.
Konuya çok acemiyim, bolbol sorularım olacak inşallah biraz daha kondusyon arttırırsam gezilere de katılmak ve sizlerle tanışmak isterim.

Alp.

(link)
(link)
(link)
(link)

@calpg
Bisikletin hayırlı olsun, bundan sonraki sürüşlerinde sinir stresle değil güle güle kullanman dileklerimle birlikte hoşgeldin diyorum.

• Beğen
Tepkiler: calpg
@cagatay660
Hocam maşallah çok güzel... bende de giant tur bisikleti var bende yol ile değişmek istiyorum fiyatı nedir bunun?

@dragotreis
aynen. ben de 5. kata çok rahat çıkartıyorum. hatta bir elimde bisiklet bir elimde başka yükler bile indirdiğim oldu. çok korkup çıkamadığım gayet dik bir yokuşu ummadığım kadar rahat çıkabildim. 30 vites olsa demek ki daha fena..

@elfoonn Benim babam roam 2 kullanıyor sorularınız varsa cevaplayabilirim

@Deniz A çok güzel kazasız belasız kullanın. modeli nedir?

Daha fazla Giant fotoları bekliyorum :)

Kadro almadan önce fotoğraflarınız yönlendirici oluyor.

Teşekkürler.

@Mustafaaa71
Nasıl, memnun musunuz?
@nurettincerek

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@calpg
Selamlae
Giant propel adv 2 üzerinde cosmic 40 mm ssc karbon jantlar var

Bugün Giant Escape 2 City alarak, bir Giant kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Göztepe Minibüs caddesi üzerindeki Giant bayisinden bisikleti teslim aldıktan sonra tatlı tatlı giderken bir su birinkintisinin üzerinden geçerken zannedersem yanlış frenleme nedeniyle asfalta kapaklandım. Bende ve bisiklette bir hasar yok. Ancak benden daha tecrübeli bisiklet kullanıcıları için birkaç sorum olacak.

Giant Escape 2 City bildiğiniz gibi V Fren. Aslında su üzerinde frenlerken ciyaklama sesi gibi bir ses duydum, sonrası malum asfalt.

Şu frenleme konusunda yardım rica edeceğim.

Bir de Bisikletin yeni olması, lastiklerin yeni olması gibi durumların benim kazamla ya da frenleme performansı ile bir alakası var mıdır?

Tşk.Ederim

@freebird Öncelikle çok geçmiş olsun. Ciyaklama sesinin farklı nedenleri olabiliyor. Fren pedleri hiç kullanılmadığı için biraz aşına kadar bu ses gelebilir ya da pedin değdiği janttaki yer hafif ıslanmış olabilir.

Geri