Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Giant TCR Advanced 3 full karbon (tiagralı) 8.4 kg.

Arkadaşlar bu kadrodan kullanan var mı ? Bu bisikleti almayı düşünüyorum, fiyat 4200 tl.
Tiagra ve full karbon için bu fiyat nasıldır ?
Teşekkürler..
giant TCR ADV 3.jpg

• Beğen
Tepkiler: kalker_1984
@mesutaktas merhaba,
Ben Roam'un önceki serisi xsport'un en üst modeli Xsport 0 'ı kullanıyorum. Kadro ve donanım olarak eşsiz bir bisiklet. Çok memnunum. Bazı upgrade'ler yaptım ama onlar olmasa da uzun yolda (pek şehirde kullandığımı söyleyemem) çok rahat ettiğimi ve sorunsuz turlar geçirdiğimi söyleyebilirim. Bu arada, bu kadar övdüğüm bisikletimi de bir Rohloff tecrübesi yaşamak için satmayı planlıyorum. İlgilenirseniz detayları özelden paylaşabilirim.

Selamlar
five

• Beğen
Tepkiler: mesutaktas
Buda benim Giant ım genel olarak çok Memnunum.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    167,3 KB · Okunma: 72
  • Beğen
Tepkiler: Groims ve reed
@hakanemrez Kullananları gördüm, güzel bir alettir. 4.200 normal fiyattır. 3.600'e ikinci eli satılır. 4.000'e pazarlık edin derim.

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
Merhabalar, Giant Roam 2 Disc alarak aranıza katılmak üzereyim bisiklet hakkında + ve - yorumlarınızı yazarsanız sevinirim :) - yorumlar daha önemli benim için. Tabii - varsa :)

@Kerem Groims teşekkür ederim. Cube attain sl full 105 setli bisikleti ya da bu giantı alicam . Baya bir ikilemdeyim. .. son bir giant TCR advance 3 kalmış bayiinin elinde .

• Beğen
Tepkiler: Groims
@selami atay
hollandadan nasil aldiniz bisikleti ne kadara geliyor

Merhabalar, Giant Talon 27.5 4 ile yarından itibaren aranıza katılacağım.... Bisikletimi Özceylan bisikletten satın aldım şuan kargoda, yarın elimde olacak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum, haftasonu bol ve yakışıklı fotoğraflarımızı yükleyeceğim... Herkese kazasız belasız pedallamalar.

Dosyalar

• IMG-20161018-WA0003.jpg
    IMG-20161018-WA0003.jpg
    60,7 KB · Okunma: 38
umudo123 hollanda dan hollandalı arkadaş getirdi.normal fiyatı 2400 euro.sadece bana özel fiyat 1100 euro.getiren hollanda da bisiklet bayii

• Beğen
Tepkiler: umudo123
@umudo123 sormam lazım ama getirmez getirme işi sadece benim içindi diğer arkadaşlarına getirmedi olmaz dedi

(link) benzer ürün slx olmasına rağmen fiyata bakın

@selami atay

giant olmasından dolayı bu fıyatta ve gıant kadro konusunda başka markalarada kadro ureten bir firma.(BİLDİĞİM) kadarı ile %25 lık bı oranda specialized a da kadro ureten bi firma.zaten adı üstünde giant=DEV :)

@selami atay zaten arkadasina getirtmek icin sormadim yani varmi diye merak ettim sadece ayri olarak satilan

Herkese merhaba, bir Talon 27.5-4(2016)de benden olsun:) kazasız-belasız pedallar herkeseIMG_20161022_200544.jpg

@Enesiklet çok güzel benimde aklımdaki bisiklet hayırlı olsun kaç tl ye aldınız? , ( kadro içinden geçen fren teli tamiri zor olmuyormu? )

Geri