Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@mustafa bozkurt
Giant logolu çamurluk güzelmiş, siz mi aldınız standart donanım mı? Siz aldıysanız nereden olduğunu belirtirseniz sevinirim.

Bisikletinizi kazasız belasız güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: mustafa bozkurt
@mustafa bozkurt

Aşağı yukarı 12-13 kg olması lazımdı hocam.

• Beğen
Tepkiler: mustafa bozkurt
Bende 2016 Giant anyroad 2 ile aranıza katıldım.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Hakan1511
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun. Fotoğrafları bekliyor olacağım[emoji106]

@Serkansmk
Nasıl memnun musunuz escape 1 almaya karar verdim haftasonu alacağım kısmetse.Aklımda escape 2 ve escape 2 city var yerinde görüp karar vereyim dedim.Ama ilk düşündüğüm escape 1.

• Beğen
Tepkiler: Serkansmk
@fmbayindir
Merhaba. Bisikletten oldukça memnunum. 4 defa 35 km ilk yakın köy turlarına çıktım. Yolun yarısı bozuk yol ve toprak olmasına rağmen oldukça konforlu diyebilirim. Bisiklet çok hafif ve rahat yol alıyor. Tabi alışma evresi muhakkak var. Kadro boyu seçimini iyi yapın derim. Escape 2 city i bende düşündüm. City nin çamurluk ve bagaj avantajı var. Çamurluk düşünmediğim bir donanım, bagaj ise istediğim zaman alıp takabilirim dedim. Escape 1 ise özellikle kompozit maşa (diğerine göre ne kadar konforlu bilemiyorum)ve patlak korumalı lastiklerle avantajlı geldi. Tabi vites sistemleri de bir üst olduğu için tercih ettim. Tipi hoşunuza gittiyse asla pişman olmayacağınız bir bisiklet derim.
Hayırlı olsun şimdiden. Deneyimlerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: fmbayindir
@Serkansmk
Cumartesi almaya gideceğim muhakkak haber ederim bilgilendirme için teşekkür ederim.Benim iç bacak ölçüsü 73 cm civarı boy 173 galiba M beden uygun olacak.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Serkansmk
@fmbayindir
Ben 180 cm boya sahibim. M beden aldım. L almak için gittim ama üzerine çıkıp denediğimde M nin daha uygun olduğunu gördüm. Aslında tam ara boya sahibim. Her iki boyda olurdu bana. Ayarlar yapıldıktan sonra sıkıntım yok.
Size M beden olacaktır sanırım. Kesinlikle denemeden karar vermeyin.

@Serkansmk
İnşallah olur çünkü ozceylanin internet sitesinde m ve l boy var olmazsa büyük hayal kırıklığı olur bana.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende 181 cm boya sahibim ve ML beden aldım acıkcası M bana ufak geldi.

@Hakan1511
Hayırlı olsun Hakan bey. Aldığınız model nedir? Bildiğim kadarıyla escape modellerinde ML beden yok. O yüzden M ile L arasında geçiş oluyor.

Geri