Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Slmlar , Anyroad Comax'ım dün geldi yakında fotoları paylaşacam inşallah , Ridesense olayını bir çözeyim ve dağ bayır asfalt dolanayım detaylı inceleme yazacam ,teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
@aeneskral Bisiklet güzelmiş. cylce-cross diye geçiyor bunlar sanırım?

@Aazam cyclocross lara benziyor ama bulunduğu sınıf "adventure &gravel" , ama dediğiniz gibi cyclocross ların kardeşi gibi :D

@Drronk bisiklet çok hoşmuş. Model vs alabilir miyim?

@Aazam

yok öyle değil aslında. tamamen farklı bir kategori. giant'ın kitapçığında; bozuk yol kategorisi - adventure diye geçiyor. ama bence öyle çokta farkı yok. zaten adventure de sadece anyroad serisi var. herkesin bildiği tabir cyclecross. sorana öyle deyip geçiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: chizer.adam
344c38ee57771d5df10dd56ef5b21627.jpg

Giant Escape 2

Çok şükür aldım giant escape 1 i çamurluk ve bagajı takınca escape 1 city oldu yarın başlıyorum ufak ufak turlara.Hafif çok hoş bisiklet
b9904018bc581c7d595a619b39d69c70.jpg

bdc3f83d1849d60c2c47a450527904ad.jpg

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@fmbayindir
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: fmbayindir
@Serkansmk
Teşekkür ederim hocam :)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Giant roam 1 2017 modeli ne zaman gelecek bilmiyorum ama çok güzel görünüyor merakla bekliyorum
IMG_2308.JPG IMG_2307.JPG

@Hakan1511 değiştirdinmi tekerleri hocam , bende anyroad comax var onun için bakıyordum ama zemin çok kötü olmazsa lastikler idare ediyor , alacak olursam büyük ihttimalle 38-40 semi-slick alacam

Hayır henüz değiştirmedim ancak swable marathon plus green garard alacam.700*32

@Drronk Hayır henüz değiştirmedim ancak swable marathon plus green garard alacam.700*32 arazi turlarında da kullandığım için bunu düşünüyorum.

hangi modeli duşunuyorsun

Arkadaşlar bisikletime çamurluk arıyorum ama bulamadım bir türlü. Lastikler 29". MTB çamurluğu değil, tüm lastiği kaplayacak şekilde olanlardan arıyorum.

7AO1Yv.jpg

• Beğen
Tepkiler: Yasin_alan
@Hakan1511 green guard mantıklı geliyor 700X35 alrıım sanıırm ,tabi önce şu lasitklerle yeterince yol yapalım da :D

Geri