Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Kullanıcıları Kulübü

Bugün ilk yolumu yaptım toplamda yaklaşık 80 km.

20526061_10154731377003639_7146236016633338469_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ersin Ceylan
Scudo
DSC_0014.JPG sıfırdan 1100 rakım ve tekrar 0 a iniş 30 km tırmanış 120 km lik etap yorucu ama giant toughroad la zevkliydi.

DSC_0035.JPG

Dosyalar

• DSC_0040.JPG
    DSC_0040.JPG
    174,8 KB · Okunma: 24
@Onur DÜZLÜ Üstad bu bisikletle ilgili bol fotolu detaylı bir yorum - inceleme yazısı iyi olurdu.

Arkadaşlar endurance giant yol bisikleti almak istiyorum. Hangi modeli önerirsiniz?

@altinok
Yapılacak fazla bir şey yok ya yüzde yüz endurans Defy alınacak yada yine endurans açılarıyle tcr advanced.

• Beğen
Tepkiler: altinok
@mehmetsunu Şimdi inceledim de defy ve tcr advanced modellerinde 1,2,3,pro gibi model isimleri var. Siz hangisini önerirsiniz?

@altinok

Donanım seviyelerini göstermektedir. 1 den 3 e doğru seviye düşer ama bunu çokta kafaya takma bence en fazla birkaç yüz gram oynar.

@1dost
Bisikleti alalı yaklaşık on ay oldu,öncesinde dört sene deore setli şehir tur bisikletimi keyif alarak kullandım.Giant toughroad benim şehirden çok köylere günlük turlar, 80-100 km lik asfalt ve dağ yollarından rahatça gezebileceğim bisiklet arayışımın sonucu bulduğum bisiklettir.İlk Trek 920 beğendim Türkiyede yoktu,araştırırken toughroad slr1 e rastlasıdım.Bisiklet donanımı sram set li aynakol 42/28 ruble 11-36 bana düz yol ve tırmanış için yeterli geldi.ayrıca ikili aynakol çok daha rahat kullanım açısından.ön ve arka bagaj güzel duruyor fonksiyonel de.Maşa ve sele borusu karbon...

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
@mehmetsunu
Sanırım defy serisi artık gelmiyor. Giant Turkiye sayfasında bile bulamadim. Contend SL için ne dersiniz üstad?

@altinok

Contend hakķında pek bir diyemem. Giant ın yeni seri yol bisikleti ama benim kanaatimce tcr sl serisini aşacak bir model değil. Tcr sl alü bisiklet için bir efsaneydi. O grup set ve ağırlığa sahip giantın bisikleti yok. Ama karbon bisiklette giant gizli bir F/P markasıdır. Zaten markalar karbon bisikletini tayvanda üretiyor. Giant ta bu işin merkezi o nedenle ha ismi memetali olmuş ha alimemet farketmez. Gider efendi efendi giant ı alırsın.

Merhaba ben bisikletimi değiştirmek istiyorum bende sizin gibi giant yol bisikleti almak istiyorum ama fiyatları 2000 TL den daha aşağısı yok benim bütçem biraz kısıtlı sizce ben giant bir bisiklet mi almalıyım yoksa başka modellere mi bakmalımıyım :(

@mehmetsunu

Contend SL kullanıcısı olarak keşke teknik anlamda size yanıt verebilecek düzeyde olsam ama henüz değilim. Sadece kullanıcısı olarak memnuniyetin üst düzeyde olduğunu belirtmek istedim. Belki karar vermenizde etkili olacağını düşünerek.

Dostlar Defy modellirinin 0 olanlarını bulamadım, Content SL1 ve Content SL2 arasında kaldım.
Aralarındaki farklar vites ve fren sistemi birinde 105 set diğerinde Tiagra kulanılmış. Fiyat farkı olarak da 1340 TL var. Contend sl2 3650 tl, Contend SL 4990 TL.
Sizde hangisi tercih edilmeli, aradaki fiyat farkına değer mi?

Yada ikisini de boşver, 2. el Defy 1 mi?

harika görünüyor.

Merhabalar arkadaşlar, Giant bisikletlerinizle bol ve sağlıklı pedallar. Ben de foruma yeni katıldım. Bisikletimin fotoğraflarını ana sayfada paylaştım ama bir de burda paylaşayım Bu da benim süslü bebeğim, fıstığım Giant Escape Rx3❤

Dosyalar

• 20170807_185518.jpg
    20170807_185518.jpg
    180,1 KB · Okunma: 61
  • 20170807_185538.jpg
    20170807_185538.jpg
    163 KB · Okunma: 59
b3d3fb7245db060d16e1eb7d52eb45b9.png

Fastroad SLR 1. Bullhorn gidon ile.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: emrahaztekinn
@Ersin savaş
Hocam merhaba. Bisikletlerde en zor beğendiğim sey genellikle gidondur, lakin sizin gidonu beğendim. Gercekten güzel duruyor, fren kollari falan da iyi durumda gibi geldi bakınca. Bisikletin bu haliyle yandan cekilmis bir fotoğrafı var mi merak ettim hocam

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Geri