Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Kullanıcıları Kulübü

Air - esc 2 - rx3 kaç kg acaba

Scudo
Dün bir arkadaşıma aldık. Nefis bir şey..

rJXnZV.jpg

• Beğen
Tepkiler: Seko88
@yorgun bekçi Yol bisikletinden fitness'a geçtim ve RX3'ten gayet memnunum. Kadrosu çok güzel gerçekten. Etkili güç aktarımı için kare kesitli alt boru, darbe emişi için seatstay borularının yay şekilli olması, D-fuse ismini verdikleri "D" profilli sele borusu (ekstra esneme sağlıyor) vb. özellikler güzel bir platform oluşmasını sağlamış. Fren-vites sistemi sorunsuz ve kullanması keyifli. Teller kadronun içinden yönlendirilmiş. Giant'ın kendi jant ve lastikleri de bence kesinlikle belirli bir kaliteyi yakalamış. Elcikler başarılı ama sele daha iyi olabilirdi. "Keşke" dediğim nokta karbon maşa olmaması. Daha önce kullandığım için farkını biliyorum. Yurtdışında RX2 modeli karbon maşalı ama buraya getirmiyorlar nedense.

@BurakLEE Diğerlerini bilmiyorum ama RX3 pedalsız 10,5 kg civarı.

@mizagom

@soulless

@Berk Karaca

her bisiklet tipinin kadro yapısı ve boyları farklıdır. bu nedenle ikisini karşılaştırmak yanlış.
size uygun bedeni sitesinden öğrenebilirsiniz.
(link)

@yorgun bekçi Rica ederim. 2.490 tl'ye bike&outdoor'un internet sitesinden almıştım.

@kerem.erdogan

Şu eklemeyi yapayım; çok ilginçtir ki Giant'ın sitesindeki geometri bilgileri yanlış. M kadro için sele dikmesi uzunluğu 485 mm diyor fakat aslında 500 mm. Headtube 130 mm diyor ama 170 mm. Krank 170 mm diyor ama 175 mm. Böyle bir marka için saçma bir hata ve ısrarla da düzeltmiyorlar. Fakat beden tablosu doğru gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@yunusilk

Merhaba,
aynı bisikleti bende almayı düşünüyorum. Yorumlarınız nelerdir ? arkaya çamurluk vs taktınız mı ?

@mizagom

180 cm boyum ve M kadro kullanıyorum. İyi ki M almışım çünkü L büyük gelirmiş. Ancak Giant'ta ML kadro var o da olabilirdi.

Merhaba,

Daha önce sözünü ettiğim (#351.mesaj) GİANT Propel Advanced Pro 0 bisikleti dün itibari ile satın alarak, bu güzide kulübün resmi bir üyesi oldum :) Bu bisiklet (veya benzeri) hakkında görüş/öneri isteyenlere, bana sunulandan çok daha fazla desteği vereceğime söz veririm :)

Selamlar...

Herkese merhaba. Giant escape 1 ile ben de aranızdayım. Daha önce kullandığım bisikletime göre çok yakışıklı ve hafif bir bisiklet. 1.75 boy için S kadro ideal. İyi ki M kadro almamışım. Yağmur dolayısı ile dün ancak vites ayarları, zincir yağ sökme - yağlama işlemlerini yaptım. İlk turuma yağmursuz bir günde çıkmak istiyorum :harika:

• Beğen
@drksngl mrb hayırlı olsun. benim boyumda 176 iç bacak 76 cm idi sanırım .neden M yerine S tercih ettiniz? küçük gelmedimi? kollarınız mı kısa? bize referans olacak açıklamanız. iyi günlerde kullanın.

• Beğen
@BurakLEE
Merhaba teşekkür ederim. Bisikleti denedigimde kadronun üstünde, bisiklet bacaklarimin arasında ayakta dururken kadro ile benim aramda tam ideal 2 parmaklık boşluk vardı. Eski bisikletimde aynı şekilde dururken bile parmak uclarimda olmam gerekiyordu. Benim iç bacağım 77 cm. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Beğen
@drksngl anladım hocam boyumuz aynı ama giant sitesinde M kadro yazılı 170-180 cm boy için acaba yanlışlık mı var.bende M kadro bakıyordum şimdi siz yazınca tereddüt ettim.

• Beğen
@BurakLEE
Ben de M kadro düşünüyordum fakat S daha rahat geldi açıkçası. Aralarında kaç cm farkediyor bilmiyorum.

@BurakLEE hocam şimdi bi tablo buldum. Bu tabloya göre hem S hem M bizim için uygun gözüküyor. Hangisinde rahat edeceksen onu seç derim ben.

Dosyalar

• Capture+_2017-11-28-12-28-06.png
    Capture+_2017-11-28-12-28-06.png
    13,1 KB · Okunma: 30
@Cihangir. Merhaba, sorunuzun üzerinden aylar geçmiş lakin gözümden kaçmış. Sizin de bildiğiniz gibi gidon boğazları genellikle belirli bir açıyla üretilirler ve firma bisikletin üzerine + derece (yukarı baksak şekilde) ile yerleştiriliyorlar. Bu boğazları aynı zamanda sportif sürüş ede edebilmek adına - derece olacak şekilde konumlandırabiliyorsunuz. Gidonlarda ise alüminyum ve bazı karbon modellerde yine sportif sürüş isteyen kullanıcılar için kesilebilecek paylar bırakıyorlar. Bu hemen hemen tüm flat yada dizer gidonlar mevcut. İşte bende o payları kestirerek 660mm gidonumu yaklaşık 600mm'ye düşürdüm

Bu arada fotoğraflar neden ters yükleniyor anlayabilmiş değilim :S

Dosyalar

• IMG_1935.JPG
    IMG_1935.JPG
    89 KB · Okunma: 58
  • IMG_1934.JPG
    IMG_1934.JPG
    98,3 KB · Okunma: 56
  • Beğen
Geri