Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Kullanıcıları Kulübü

Arkadașlar yeni giant tcr kadrolarında ciddi geometri değișimleri olacakmıș hatta oldu desem daha doğru olur galiba.

Bakalım, specialized ne karșılık verecek acaba? Çekirdek alıp izleyelim olanları; birde bmc, scott vesaire de geri kalmak istemeyecektir bu durumdan. 😁

Bakalım tırmanıș kadrosu üreten diğer firmalar da kadro geometrilerinde değișikliğe gidecekler mi?

Scudo
Arkadașlar yeni giant tcr kadrolarında ciddi geometri değișimleri olacakmıș hatta oldu desem daha doğru olur galiba.

Bakalım, specialized ne karșılık verecek acaba? Çekirdek alıp izleyelim olanları; birde bmc, scott vesaire de geri kalmak istemeyecektir bu durumdan. 😁

Bakalım tırmanıș kadrosu üreten diğer firmalar da kadro geometrilerinde değișikliğe gidecekler mi?
Hep pazarlama işleri bunlar.😂Bende heyecanla bekliyorum bakalım. Ne kadar uçacak, ne kadar kaçacaklar.

267634 dosyayı görüntüle
Giant escape almaya gidiyordum.3850 idi. Letgodan bu çıktı karşıma 1550 ye geldi. İyi mi yaptım bilemedim ama çok hoşuma gitti bu da . Escape te tourney vardı bunda da sram
Valla bence çok tarz duruyor. Hayırlı olsun. Boynuzlar biraz göz tırmalıyor bence, çıkarsanız daha hoş olur.

Valla bence çok tarz duruyor. Hayırlı olsun. Boynuzlar biraz göz tırmalıyor bence, çıkarsanız daha hoş olur.
Çok teşekürler. Evet o boynuzlar çok kötü ilk iş değişecek bu akşam

Hep pazarlama işleri bunlar.😂Bende heyecanla bekliyorum bakalım. Ne kadar uçacak, ne kadar kaçacaklar.
Ben de anlam veremedim, tcr bazı ünlü bisiklet dergileri tarafından en bașarılı tırmanıș kadrosu seçildi birkaç defa. Tabi aynı durum tarmac için de geçerli, onu da çok bașarılı bulanlar var.

Benim anlamadığım neden köklü değișiklikler yapmak istedikleri ya da yaptıkları, zaten en bașarılı tırmanıș kadrolarından birisi olarak kabul ediliyor tcr kadrosu ki böyle ciddi bir değișim yapabilmek için çok mantıklı sebeplere ihtiyaçları var. 😂

Ya çok gizli bir teknolojiyi bulup geliștirdiler ya da reklam yapıyorlar, bașka bir ihtimal yok gibi duruyor. 😁

Ben de anlam veremedim, tcr bazı ünlü bisiklet dergileri tarafından en bașarılı tırmanıș kadrosu seçildi birkaç defa. Tabi aynı durum tarmac için de geçerli, onu da çok bașarılı bulanlar var.

Benim anlamadığım neden köklü değișiklikler yapmak istedikleri ya da yaptıkları, zaten en bașarılı tırmanıș kadrolarından birisi olarak kabul ediliyor tcr kadrosu ki böyle ciddi bir değișim yapabilmek için çok mantıklı sebeplere ihtiyaçları var. 😂

Ya çok gizli bir teknolojiyi bulup geliștirdiler ya da reklam yapıyorlar, bașka bir ihtimal yok gibi duruyor. 😁
Ben köklü bir değişiklik göremedim. Neyi değiştirmişler?

Hocam açıklamalarda ilk sürüște farkedilebilecek kadar yenilenen bir kadro geometrisinden bahsedilmiș. 🙃
Eee o zaman Giant a düşen eski Tcr kullanıcılarına ulaşıp bir lansman yapmak olacaktır. Bu farkı en iyi biz anlarız herhalde.😂

Eee o zaman Giant a düşen eski Tcr kullanıcılarına ulaşıp bir lansman yapmak olacaktır. Bu farkı en iyi biz anlarız herhalde.😂
Demin fiyat listesine baktım, tabiki o fiyatı etmez hiçbir bisiklet ama rakiplerine göre bir hayli uygun gibi fiyatlar. Șașırdım açıkçası, 2015-2016'da bu bisikletleri alanlar hayatta satmaz artık. 😂

Merhaba arkadaşlar. Memnuniyetle kullandığım Giant Escape 3 bisikletim var. İşe bisikletle gidip geliyorum. 4 kilometre yolda 150 metre yükseklik kazanımı var.

Çok şikayetçi değilim ancak Escape Air, Escape 1 yahut RX3 gibi daha hafif bisiklete geçmemi tavsiye eder misiniz? Yokuşta faydası olur mu?

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Ben RX3 kullaniyorum. Bisikletiniz çok güzeldir fark yoktur. :harika:

• Beğen
Tepkiler: benben ve Ekincan
Escape 1 Disk arayan varsa güzel fiyat. Degerlendirilmesini tavsiye ederim:

(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
İlan silinmiş sanırım ? @Mustaac

Geri