Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

Yazmayayım yazayım dedim ama şunu görünce dayanamadım. 2020 model giant tcr advanced pro 0 satın aldım 2022 şubatta. Aldığım günden itibaren ön jantta frene bastığımda jantın bir noktasında daha fazla temas olduğunu gördüm. Bunun da akort aylarından olacağını düşündüğüm için bu şekilde 2-3 ay kullandım. Daha sonra bisikletçide bunun jant yüzeyinden kaynaklandığı üretim hatası olabileceği söylendi.
Bende giant Caddebostan ile temasa geçtim. Jantları 8 haziran 2022 de kargoladım.
3-4 hafta sonra jantın üretim hatası olduğu ve garantiden değişeceği söylendi. Aradan geçen 3 aya yakın sürede defalarca arayıp durumu sorduğumda her seferinde jantların fabrikadan (Tayvan) gönderilmediği söylendi.
En son görüşmemde ilgilenen arkadaş fabrikada (slr1 rim fren) jantın stokta olmadığı yeniden üretildiği üretim sonucu gönderileceğini söyledi...
Kısaca hala bekliyorum. 4 ay bitti...

giant türkiyede satışta olan TCR Advanced SL 2 KOM ve TCR Advanced Pro 0 modellerine slr 1 rim jant var. Distiribitör değil mi? giant türkiye nin ne esprisi var? sizin mağduruiyetinizi elinde olan jantları vererek çözmesi lazım. 4 ay geçmiş sorun çözülmemiş. tüketici hakem heyetine gidin. ayıplı kusurlu mal. ilk aşamadan itibaren servis kaydı oluşturup belgelediniz mi? 4 ay üzerinden geçmiş hakem heyeti sorunu çözer. giant global e mail atın. süreci baştan sona anlatın.. ben elite marka trainerda da böyle bi sorun yaşamıştım. türkiye distirbitörü kron bisiklet ile sorunu çözememiştim. elite global e mail attım. trainarı kargoladım. yenisini göndermişlerdi. kurumsal kimliğin, iş ahlakının gözünü seveyim.

Scudo
tüketici hakem heyetine gidin
Bunu hee seferinde erteledim bugün yarın diye diye... Ama galiba o noktada çözülecek gibi.
"giant global e mail atın"
Bir ay kadar oldu mail atalı ama oradan da dönüş yok...

Bunu hee seferinde erteledim bugün yarın diye diye... Ama galiba o noktada çözülecek gibi.
Benim Giant ı Caddebostan Giant önünde yakalım. Gerçekten çok saçma işler. Ben Almanya dan aldım direkt Almanya sitesine işlettim bisikleti. Başıma garantilik bir durum gelirse Türkiye den çok Almanya dan destek alacağıma adım kadar eminim.

Yani Giant global ile iletişimi bile sağlamayacaklarsa neden Giant TR diye bir oluşum var diye düşünmeden edemiyorum.

Benim bu süreçte anladığım şu... Eğer garantilik bir işiniz olursa resmiyet beklemeyin... Dosyanın ne zaman oluşturulduğu, ne zaman gönderildiği, nasıl ve ne cevap verildi, Ürün kargolandı mı, kargo numarası ne? gibi soruların hiç bir karşılığı yok...
4 ay geçti bir 4 ay daha geçse kimin umrunda!

Benim Giant ı Caddebostan Giant önünde yakalım. Gerçekten çok saçma işler. Ben Almanya dan aldım direkt Almanya sitesine işlettim bisikleti. Başıma garantilik bir durum gelirse Türkiye den çok Almanya dan destek alacağıma adım kadar eminim.
Valla müşteri memnuniyeti konusunda yabancılar ülkemizin esnafına göre daha iyiler. Daha önce başka konuda da belirtmiştim. Arkadaşın 2 senelik Ridley Fenix SLIC Di2 bisikleti şikayet etti diye sıfır başka bir bisiklet ile değiştirdiler. Aldığı bisiklet Ridley'e göre biraz daha pahalıydı, aradaki farkı cebinden ödedi. 1 hafta sonra aldığı bisiklet sezon sonu indirimine girdi ve ödediği ile indirim arasındaki farkı firma geri ödedi. Ondan 3 gün sonra başka bir firma aynı bisikleti dahada ucuza indirime soktu, yine aradaki farkı geri ödediler. Müşteri hizmeti ve memnuniyeti diye ben buna derim. Yok jant üretimde değilmiş vs gibi bahanelerin arkasına saklanmak esnaflık değildir. Yardım etmek isteyen başka sıfır bisikletten çıkarır müşteriye verir yada daha aradaki farkı ödemesi şartı ile farklı bir jant seti teklif eder.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bende TCR Advance 1 bisikleti House of Bike dan sıfır aldım arka tubeles lastikte atıklık vardı. Firmaya götürdüğümde arıza kaydı oluşturdular, elimde mevcut lastik vardı onu taktım gelir dediler beklemeye başladım. Araya pandemi falan girince 1 senede lastik zor elime ulaştı, gelen lastiği janta taktığımda yeniden atık olduğunu gördüm lastiği doğru çöpe gönderdim üstüne soğuk su içip bir mail attım döşedim sonuç alamadım.

• Beğen
Tepkiler: Onur DÜZLÜ
Benim bu süreçte anladığım şu... Eğer garantilik bir işiniz olursa resmiyet beklemeyin... Dosyanın ne zaman oluşturulduğu, ne zaman gönderildiği, nasıl ve ne cevap verildi, Ürün kargolandı mı, kargo numarası ne? gibi soruların hiç bir karşılığı yok...
4 ay geçti bir 4 ay daha geçse kimin umrunda!
5. Ayın sonunda jant Tayvan'dan gönderildi... Dün itibariyle de Caddebostan Giant 'tan tarafıma kargolandı...
Fakat süreci hızlandıran Tüketici hakem heyetine başvurmam oldu galiba... 4 hafta önce başvurumu yaptım. 1-2 gün sonra mağazadan aradılar...Jantın 2-3 hafta içinde ellerine ulaşacağı ve bana Kasım 15 olmadan geleceğini söylediler... Aylarca arayıp tahmini gün istememe rağmen böyle bir şey söyleyemeyiz deyip geçmişlerdi!

Allah kimseye giant Türkiye ile garanti sürecini yaşatmasın!
Yaşayan olursa da çok beklemesin konuyu Tüketici Hakem Heyetine taşısın...

1.72 boyum iç bacak boyum 81 cm sizce Tcr Medium mu Small mu seçmeliyim vücut ölçüleri bu civarda olup tcr kullanan varsa yardımcı olabilir mi bisikleti deneme şansım yok istanbula uzağım

Arkadaşlar merhaba.
(link) linkte ki gidonu kullanan var mı

1.72 boyum iç bacak boyum 81 cm sizce Tcr Medium mu Small mu seçmeliyim vücut ölçüleri bu civarda olup tcr kullanan varsa yardımcı olabilir mi bisikleti deneme şansım yok istanbula uzağım

177 boy, 86 cm iç bacak boyu ile M kullanıyorum, sizin gibi M ile S arasında kalan biri için küçük olan, yani tavsiyem S olurdu size, naçizane

179 cm boy 83cm iç bacak boyu M kullanıyorum... Bence de sizin için S uygun olur...

• Beğen
Tepkiler: bgcx
1.68 iç bacak boyu 78 S kadroda çok rahattım.D614C7EF-6653-452E-B8C4-D23E1855DD23.jpegsele boyumda buydu.

• Beğen
Tepkiler: Ekincan ve bgcx
Şeytana Uyduk ama Hayırlısı :D

297516 dosyayı görüntüle

GIANT TCR ADVANCED 2 KOM

s kadro bakalım haftaya işlemler biticek bide bikefit inceden.
Şeytanınız bol olsun şaka bir tarafa ne kadara maloldu size. Güle güle kullanın. Güzel bir Jant setiyle uzun yıllar hizmet eder size. Bana 3 sene binmek nasip oldu başka maceralara atıldık.

• Beğen
Tepkiler: estaba
Şeytanınız bol olsun şaka bir tarafa ne kadara maloldu size. Güle güle kullanın. Güzel bir Jant setiyle uzun yıllar hizmet eder size. Bana 3 sene binmek nasip oldu başka maceralara atıldık.
Teşekkürler. bana 39k mal oldu hocam. biraz tuzlu gibi geldi aslında ama, Sezon sonrası zamlardan sonra sanırım uygun almış gibi olurum sanırım ama ilk defa karbon olayına geçiyorum. bilmem gereken birşeyler varmı?
hangi jant öneriniz olur mesela?
iç lastik kullanmak lazım mı? yoksa tubular olarak devam mı etmek iyi olur?

Teşekkürler. bana 39k mal oldu hocam. biraz tuzlu gibi geldi aslında ama, Sezon sonrası zamlardan sonra sanırım uygun almış gibi olurum sanırım ama ilk defa karbon olayına geçiyorum. bilmem gereken birşeyler varmı?
hangi jant öneriniz olur mesela?
iç lastik kullanmak lazım mı? yoksa tubular olarak devam mı etmek iyi olur?
Güle güle kullanın. Ben tubuless sistemle bir süre devam ettikten sonra iç lastiğe geçiş yapmıştım. Sıvıyı eksik etmedikten sonra bu şekilde kullanın bence. Jant olarak önce Cole Rollen ile bir yükseltme yaptım gerçke anlamda hafiflemişti bisiklet. Sonrasında Zonda ya geçtim ama Zonda ile çok kullanmak nasip olmadı. Kullandığım 3 sene zarfında beni çok üzmedi açıkçası.

• Beğen
39 bin çok iyi fiyatmış. güle güle kullanın.

• Beğen
39 bin çok iyi fiyatmış. güle güle kullanın.
Teşekkürler. aslında sanki çok veriyormuşum gibi geldi ama sonra düşündüm 105 set ve jant lastik parasını çıkınca bedava bir karbon kadro çıkıyor ortaya dedim kaçırmayalım. yinede dükkan sahibinin hakkını yiyemem 10 numara ayhan abi sağolsun. yaptı kıyağını

• Beğen
Tepkiler: mdonertas
Geri