Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Güle güle kullanın.
Giantta S kadro bulunmuyordu, hiç denk gelememiştim.
Teşekkürler.
normalde medium olsa güzeldi ama (Tek bisiklet ve tek kadro kalmıştı) 175 boy ama bir küçük kadro candır. alışalım birbirimize bakalım neler yapacaz :D

Bisikleti 9,11 kilodan 8,22 kiloya indirdim.

Yapılan değişiklikler;
- Giant SLR2 karbon jant takımı
- Schwalbe Pro One 28mm lastik
- RT-MT800 rotorlar

IMG_1870.jpgIMG_1876.jpgIMG_1877.jpg

Merhabalar linkini atacagim Videodaki 2020 model Roam 2 alma arefesindeyim. Siyah renk sıfır bayide ve kadrosu yenilenmis 2021+ uzeri model degil. Videodaki modelin aynısı.

Elimde bu model uyumlu. Sıfır Alivio arka aktarici ve vites kolu mevcut, onları takacagim bu modelin uzerine.

Bu kasayı kullananlardan yorum bekliyorum. Amortisorsuz bir sehir bisikleti bakiyordum. Carraronun 32x serisi, alıp 1.75 lastik takmayi dusunuyordum, konforu arttirmak icin. Ama son kararim en azindan sehre uygun bir amortisor olması.

Gidiş, akıcılık vs sehir bisikleti gibi rahat edebilecek bir tarzdamıdır?

Arkadaşlar konu aşağı inmiş, kusura bakmayın gözden kaçmış olabilir diyerek güncelliyorum. Çevremde bu modelden hiç kullanan yok malesef. Forumdaki arkadaşlardan vardır diye düşünüyorum.

Herkese Merhaba,
Ben de artık bir Giant kullanıcıyısım.
Bu hafta ikinci el ama çok temiz bir "Giant Espace City Disk (2021 veya 2022) " aldım.

microSHIFT Advent, 1x9 , Tektro disk frenler mevcut.

Ağırlıklara rağmen, bisikleti gerçekten hafif, çok konforlu ve rahat buldum.
Önceki bisikletlerim -> btwin orginal 520 -> Sedona 410

Bana sedona 410'u aratmadı...

MY22-Escape-City-Disc-1.jpg

Herkese Merhaba,
Ben de artık bir Giant kullanıcıyısım.
Bu hafta ikinci el ama çok temiz bir "Giant Espace City Disk (2021 veya 2022) " aldım.

microSHIFT Advent, 1x9 , Tektro disk frenler mevcut.

Ağırlıklara rağmen, bisikleti gerçekten hafif, çok konforlu ve rahat buldum.
Önceki bisikletlerim -> btwin orginal 520 -> Sedona 410

Bana sedona 410'u aratmadı...

MY22-Escape-City-Disc-1.jpg
Çok güzel bir bisiklet almışsınız. güzel günlerde kullanın . ayrıca arka aktarıcısı linteki microshift advent kısa bacak modeli. bu aktarıcı tekli aynakol ile kullanmak için üretilmiş ve 11.46 rubleyi de desteklemek de. linkte ki 11.46 9lu ruble ile gelistirmenize ve yokuş vites oranını daha da iyileştirmenize olanak sağlıyor (link) .

• Beğen
Tepkiler: BackConnect
Çok güzel bir bisiklet almışsınız. güzel günlerde kullanın . ayrıca arka aktarıcısı linteki microshift advent kısa bacak modeli. bu aktarıcı tekli aynakol ile kullanmak için üretilmiş ve 11.46 rubleyi de desteklemek de. linkte ki 11.46 9lu ruble ile gelistirmenize ve yokuş vites oranını daha da iyileştirmenize olanak sağlıyor (link) .

Teşekkürler, sağolun.
Sizin de belirttiğiniz gibi, aynakol tekli olunca acaba yokuşlar yorar ise, ne yapabilirim diye aklıma gelmişti, bu sebeple verdiğiniz bilgiler çok makbule geçti teşekkürler. İlerde ihtiyaç olursa göz önünde bulunduracağım. Tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Teşekkürler, sağolun.
Sizin de belirttiğiniz gibi, aynakol tekli olunca acaba yokuşlar yorar ise, ne yapabilirim diye aklıma gelmişti, bu sebeple verdiğiniz bilgiler çok makbule geçti teşekkürler. İlerde ihtiyaç olursa göz önünde bulunduracağım. Tekrar teşekkürler.
rica ederim

• Beğen
Tepkiler: BackConnect
Merhabalar,
Şu iki bisiklet arasındayım, birinin markası Giant olduğu için buraya danışayım dedim,
Sizce hangisi artısı eksisi nedir birbirine göre ?

(link)

(link)

Merhabalar,
Şu iki bisiklet arasındayım, birinin markası Giant olduğu için buraya danışayım dedim,
Sizce hangisi artısı eksisi nedir birbirine göre ?

(link)

(link)
Komponentler aynı gibi Giant hidrolik disk diğeri rim brake her türlü Giant alır bu karşılaştırmayı.
Hatta aldığınız yere üste fark vereyim jantları da yükseltin dediğiniz anda Bianchi Ve Giant aynı fiyata gelir.

Bianchi yi sevweiz ama Hd fren den her türlü giant contend ar . geniş lastik tak gravel olsun. ince lastikle de antreman bisikleti

Bianchi yi sevweiz ama Hd fren den her türlü giant contend ar . geniş lastik tak gravel olsun. ince lastikle de antreman bisikleti

Aslında lastik olayı kafamı karıştırıyor.
700x25 kullanıyorum mevcut bisiklette.
700x35'ye geçince fark olur mu diye

Aslında lastik olayı kafamı karıştırıyor.
700x25 kullanıyorum mevcut bisiklette.
700x35'ye geçince fark olur mu diye

Fark olur konfor artar, sürtünmeden dolayı hız düşer, bozuk yollarda daha güvenli sürüş ve yol tutuş sağlanır.

700.28 kullanırsınız. Giant taki jantlar bunun için uygun
Ama Bianchi de max 700.28 kullanabilirsiniz kumpas frenden dolayı
hemde amber yanaklı bir lastik Giantın laciverti ile efsane olur.

Çok teşekkür ediyorum ilginize, şu elimdeki bisikletimi satınca Giant bize hayırlı olacak inşallah

bu arada Bianchi marka olarak daha pahalı. ama hangisi daha iyi tartışılır.
Ancak şunu göz önünde bulundurun. 105 grup setlerin hd fen ile kumpas fren olanları arasında çok fazla fiyat var.

Nirone 7 ile aynı kadroya sahip grx 600 li ismi farklı modelinin fiyatı 50bin tl . (link)
link teki bisikletin 105 hd setli olduğunu farzedelim fiyatı 45bin olurdu en az.

Dolayısıyla Contend hd frenle bu fiyata bol bol bisiklet
;) ;) ;) ;)

Contend kullandım vaktiyle, TCR ile benzer bir sürüş dinamiği vardı, Giant seçerdim. Tubeless lastiklerden memnun kalmamıştım, hızla Durano DD aldım 28 mm :)

Geri