Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Kullanıcıları Kulübü

çok teşekkür ederim bilmiyordum. eğer 45k'lık van rysel ile birlikte bir giant alacaksam escape 1 veya 2 olabilir. veya yukarıda yazılan Giant Content AR 1 de ikisini birleştirip tek bisiklet almak için mantıklı olabilir sadece bagaj deliği göremedim, bir gravel'da nasıl olmaz. :( (link)
Eğer spor amaçlı sürecekseniz bence hiç bulaşmayın düz gidonlu bisikletlere. Ben endurance tarzı yol bisikletine geçmek için can atıyorum.

Scudo
...sadece bagaj deliği göremedim, bir gravel'da nasıl olmaz. :( (link)

Gravel modasından dolayı aslında kalın lastik kullanabilen yol bisikleti olan birçok model gravel diye satılıyor. Decathlon da senelerce yol bisikleti diye sattığı bazı modelleri sonradan gravel diye isimlendirdi.

Eğer spor amaçlı sürecekseniz bence hiç bulaşmayın düz gidonlu bisikletlere. Ben endurance tarzı yol bisikletine geçmek için can atıyorum.
hem spor hem de arkaya 5.5 yaşındaki kızımı atıp sürmek. 27.5 dağ bisikletiyle 3 yıldır yapıyorum bunu tabii seleden tutmalı bir koltuk var fakat kızım ağırlaştıkça artık kadro bağlantılı bir arayışa girdim çünkü koltuğun yük sınırına geliyoruz.
Bagaj deliği olmayan bisikletlere mesela deminki Giant Gravel gibi şöyle bir aparatla delik özelliği kazandırabilir miyiz?
(link)

Gravel modasından dolayı aslında kalın lastik kullanabilen yol bisikleti olan birçok model gravel diye satılıyor. Decathlon da senelerce yol bisikleti diye sattığı bazı modelleri sonradan gravel diye isimlendirdi.

Bagaj deliği olmayan bisikletlere mesela deminki Giant Gravel gibi şöyle bir aparatla delik özelliği kazandırabilir miyiz?
(link)

...
(link)

Orijinali kadar sağlam olmasa da evet. Contend AR1'de alt bağlantı yuvası da yok tabii, orası için de kelepçe lazım.
Doğrudan sele borusuna ve arka maşaya kelepçeyle bağlanan bagajlar da var:
(link)
(link)
Ben hiç sevmiyorum ama kullanan çok.

• Beğen
Tepkiler: erencaner
hem spor hem de arkaya 5.5 yaşındaki kızımı atıp sürmek. 27.5 dağ bisikletiyle 3 yıldır yapıyorum bunu tabii seleden tutmalı bir koltuk var fakat kızım ağırlaştıkça artık kadro bağlantılı bir arayışa girdim çünkü koltuğun yük sınırına geliyoruz.
(link)

(link)
Yol veya gravel bisikletinde arkaya yük bindirmek nasıl olur hiç bir bilgim yok maalesef. Barış abi detaylı cevabı verecektir.

Yol veya gravel bisikletinde arkaya yük bindirmek nasıl olur hiç bir bilgim yok maalesef. Barış abi detaylı cevabı verecektir.
gravel'larla bir tur esnekliği kazanamıyoruz o halde. pek tur yapmaya müsait değil. valla 2016'da eşimle 12 gün süren ve dahon katlanır bisikletle 3 ülke aşmalı bir bisiklet turu yaptık. çadırlar, kıyafetler vs vs yükledik hepsini 20 inçlik iki tane dahon'a. üstelik uçakta gelirken darbe alan tıkır tıkır eden 20 inçlik dahon jantlarıyla yaptık bunu. çok fazla kategorize ediyorlar. koy şunlara delikleri ne olacak. :)

Orijinali kadar sağlam olmasa da evet. Contend AR1'de alt bağlantı yuvası da yok tabii, orası için de kelepçe lazım.
Doğrudan sele borusuna ve arka maşaya kelepçeyle bağlanan bagajlar da var:
(link)
(link)
Ben hiç sevmiyorum ama kullanan çok.

çok sağ olun. sanırım en iyisi delikli modellere yönelmek.

Delikli modele gerek yok sele borusuna takilan çok güzel bagajlar var. Uzun turlar yapmis biri olarak tavsiyem eger 1 haftadan uzun tur yapmayacaksaniz tur bisikletine hic gerek yok gravel gayet güzel. Hatta yaniniza alacaginiz esyalar ultralight ise heybe çantada kullanmayin. Heybe cantalarin kullanimi kolay cok esya tasir ama inanilmaz ruzgar alir ve agirlastirir bisikleti. 100km yapacaginiz eforla 50km gidersiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: erencaner
Çok teşekkür ederim. Kızım 5.5 yaşında ve deliklilere geçmek ağırlıktan dolayı gerekiyor. Polisport’un sele borusuna takılanı 3 yıldır kullanıyoruz. Sınırı 22 kg, bizimki 18-19kg oldu. Biraz daha zamanı var aslında. ☺️✌️
Delikli modele gerek yok sele borusuna takilan çok güzel bagajlar var. Uzun turlar yapmis biri olarak tavsiyem eger 1 haftadan uzun tur yapmayacaksaniz tur bisikletine hic gerek yok gravel gayet güzel. Hatta yaniniza alacaginiz esyalar ultralight ise heybe çantada kullanmayin. Heybe cantalarin kullanimi kolay cok esya tasir ama inanilmaz ruzgar alir ve agirlastirir bisikleti. 100km yapacaginiz eforla 50km gidersiniz.

Giant yeni kadroların TCR'ların 105'li modellerini ne zaman Türkiye'ye getirecek bilgisi olan var mı? Alttaki örneğin:

(link)

(link)

(link)

siteye yakında olarak koymuşlar , mağazayı arayıp öğrenebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ag249
Giant Türkiye (link) şöyle bir etkinlik paylaşmış. İstanbul'da Anadolu yakasında olanlar için güzel bir sürüş olacaktır.

Merhaba,
2019 model Giant Defy 3 modelini kullanmaktayım. Bisikletin rotorlarını değiştirme vakti geldi. Fakat piyasada ice-tech 6 vidalı 140 mm rotor modeli bulamadım. Bisikletimin siteden jant göbeklerine baktığımda center lock uyumlu değil mi çözemedim. Mevcut rotor center lock değil ama kafamdaki soru işareti, jant göbeği hem vidalı hem center lock uyumlu olabiliyor mu?
1720006681177.png

1720006876440.png1720007054535.png
Şuan bisikletin üzerindeki disk (center lock değil)

Center lock uymaz. AliExpress sitesi‘nde iyi yorum almış satıcılar var ben oradan almıştım gayet de memnun kaldım

(link)
Böyle bir adaptör var.

Center lock uymaz. AliExpress sitesi‘nde iyi yorum almış satıcılar var ben oradan almıştım gayet de memnun kaldım
Center lock uymuyorsa ice-tech disk bulma imkanım yok.
Piyasada 6 vidalı 140mm kaliteli disk (link) bulabildim.
Çinden aksesuar alabilirim fakat can güvenliğini riske atacak yedek parçaları tercih etmiyorum. Yinede tavsiyeniz için teşekkür ederim.
(link)
Böyle bir adaptör var.
Bu adaptör ile yine 6 vidalı disk takmam gerekecek sadece artısı center lock olacak değişen birşey yok, görseldeki disk yine olmayacak.
1720010811658.png

Son düzenleme:

Giant Türkiye ve Özcan Güler'in video dizisi yayınlanmış. Ben beğendim,

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

Her şey ölümlü dede kurtcebe 60.000 km de sert eğimlerde yan boruyu yamultu,gıant tcr 2012 model ,7.9 kilo karbon kalitesinde ,

Giant Türkiye ve Özcan Güler'in video dizisi yayınlanmış. Ben beğendim,
bu ekip babadağ'a da çıkmalı kesinlikle. hatta ben olsam amatör sürücülerden 5-10 kişilik bir ekip ayarlar onlarla çıkardım tarihi yerlere. çok kişi de olmayacağı için resmi izin vs. gerektirmez diye düşünüyorum.

Geri