Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Giant Propel Advanced 2

Merhaba giant advanced propel 2 tanıtım videosunu izledim ancak tam olarak aydınlamadım. 2015 giant advanced propel 2 ile 2016-2017-2018 model arasında ne farklar var? Benim sadece görebildiğim aynakol ve ön aktarıcı fs500 den 2017 den itibaren shimano 105 olmuş. Ayrıca zincir kmc x11l den kmc x11el olmuş aralarında sizce önemli bir fark var mıdır? Sizin bildiğiniz başka bir farklılık veya bilgi var mıdır? 2015 model bir giant advanced propel 2 size göre normal fiyatı kaç tl dir?

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Scudo
@lightningstrikeGiant markasının giriş seviye jantları ile geliyor. Fatih Cole Rollen Elite modeli ile güncelledi.

• Beğen
Tepkiler: lightningstrike
@Emre41Giant markası Propel modelinde aero v fren kullanıyor, shimanoda bu şekilde fren bulunmuyor. Bahsettiğiniz seriler arasındaki farklar konusunda bilgim yok fakat 2016 2017 Propel, donanımına göre 5500-8000TL seviyelerinde.

@hydrocon Shımano 105 5800 krank set ile shimano fc-rs500 krank set arasında ki farklar nedir ? 180 boy 75 kiloyum sizce 52 kadro giant advanced propel bana olur mu? konfor ile ilgili bazı mesajlar atmışsınız.

@Emre41 @Emre41 52 kadronun üst boru uzunluğu yanlış hatırlamıyorsam 55.5cm gibi bir uzunluktu. Bu uzunluk size yetecektir. Ancak almadan önce üstüne binmenizde fayda var. Sizinle aynı ölçülere sahibim. Bu bisikletin 52 kadrosunu aldım. Kadro boyu ölçüleri boyuma uygundu ancak sele uzunluğu en aşağıdayken bile ayaklarım yere değmiyordu. Bu nedenle sele borusundan bir miktar keserek ölçüyü tutturabildim. Son olarak unutmayın ki her marka/modelin kadro ölçüleri kendi tasarımlarına göre değişiklik göstermekte. Önceki bisikletim olan cyclocross cube'da 56 kadro kullanıyordum. Aero kadrolu giant sizi rüzgara karşı daha az direnç göstermeniz için daha öne yatırıyor bu nedenle de üst boru uzunluğu kadro rakamına oranla daha uzun oluyor.

@Emre41 @Emre41 52 kadronun üst boru uzunluğu yanlış hatırlamıyorsam 55.5cm gibi bir uzunluktu. Bu uzunluk size yetecektir. Ancak almadan önce üstüne binmenizde fayda var. Sizinle aynı ölçülere sahibim. Bu bisikletin 52 kadrosunu aldım. Kadro boyu ölçüleri boyuma uygundu ancak sele uzunluğu en aşağıdayken bile ayaklarım yere değmiyordu. Bu nedenle sele borusundan bir miktar keserek ölçüyü tutturabildim. Son olarak unutmayın ki her marka/modelin kadro ölçüleri kendi tasarımlarına göre değişiklik göstermekte. Önceki bisikletim olan cyclocross cube'da 56 kadro kullanıyordum. Aero kadrolu giant sizi rüzgara karşı daha az direnç göstermeniz için daha öne yatırıyor bu nedenle de üst boru uzunluğu kadro rakamına oranla daha uzun oluyor.
52 kadroda top tube 535, 54 kadroda 555. Ben 179/82 cm ile m kadro kullanıyorum. Sürüş dinamiği biraz alışma süreci gerektiriyor.

Geri