Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Reign 0 Custom - All Mountain

@Serkan Yalnız
boyle Reign giant toplamaz ki =) neredeyse hiç SRAM yok üzerinde (dropper ve aktarıcı hariç).
Güzel oldu, gözü kesen yer yok. Ancak neden ön aktarıcı sram? Genelde AM/Trail tarzında arka x9, ön SLX-XT kullanıyorlar. Bide iki tane FOX'un yanında q-bik seleyi yakıştıramadım =) Ama totona uyuyorsa sıkıntı yok =) gerçekten 12.5 kg mi? Çok güzel. Maşallah. Aynakola bashring takılabilir mi?
Ankarada görsem yanına selamla gelirim =) yakından bakmak isterim.
Sürdüğün her kilometre heyecanli ve zevkli olsun!

• Beğen
Tepkiler: Serkan Yalnız
Scudo
@Mansur KHASSANOV

Reign'in Shimano setli modelleri de var aslına bakarsanız. Bisikleti ilk aldığımda full Sram ile toplamıştım, daha sonra çok da memnun kalmayınca tekrar bildiğim gibi Shimano'ya döndüm. Ön arttırıcı bulmak biraz sıkıntı olduğu için bu tarz direct mount, değiştirmeye gerek görmedim açıkçası. Şu an kusursuz ve sorunsuz görevini yerine getirmekte.

Ağırlık da evet pedal hariç o seviyede. Gayet iyi bir sonuç çıktı ortaya, ağırlık olarak memnunum :) Kapasitesine göre bayağı iyi bence. Aynakola bashring şu haliyle takılmaz, ama zaten takmayı da çok düşünmüyorum açıkçası.

Görürsen mutlaka durdur, selamlaşalım :)

Ben bisiklete değil fotoğraflara baktım. Çok profesyonel ve temiz çekim yapmışsınız. Fotoları ilk gördüğümde biri bizi tufaya getiriyor diye düşündüm. Stüdyoda mı çektiniz. Arka fon, ışıklandırma, objenin temizliği, yakın plan görüntüler açıkçası bana downhill den daha çekici geldi.

• Beğen
Merhaba çok güzel bir bisiklet toplamışsınız.
shimano direct mount ön vites bulabilirsiniz piyasada kolayca sadece elinizdeki satmanız biraz zor olur.
bisiletibizzat tarttınızmı ağırlık oldukça düşük gekdi bana.

• Beğen
Cok güzel bisiklet, allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin insallah. Yalniz kilo isi bana biraz hafif geldi aceba kendiniz tarttinizmi?? Sizden bird bisikletle beraber ve birde tartarken resim istesek olurmu cep telefonu ilede cekseniz yeterli olur yeterki yaninda durun. Lutfen Yalnis anlamayin ama resimler Professionel oldugu icin ve siz hicbir resimde görünmediginiz icin cogu kisiye hem inandirici hem degilmis gibi geliyor...

• Beğen
hocam bu neya benim bu bisikleti kullanmak için önce pilot eğitimi almam lazım :) her yere gidondan kablo gidiyor. sele ayarı, ön maşayı gidondan kilitleme, arka amartisör için siviç, firen ve vites kolları klasik zaten. bu bisiklete binilmez, vitrinlik olmuş hocam bu. kazasız sürüşler dilerim.

• Beğen
@murat cömez

Teşekkürler öncelikle. Bisiklet de benim, çekimler de bana ait, bilen biliyor gören görüyor zaten önceki bisikletimi de paylaşmıştım forumda yıllar önce, sizi de bi görelim diyen ilk siz çıktınız :) O yüzden çoğunluk adına konuşmaya gerek yok :) Belki birkaç fotoğrafı eklerim ama forumun bu bölümüne uygun kaçmaz sanırım. Ağırlık olarak neden takıldınız anlamadım açıkçası, parçalar öyle ağırlığı zor tahmin edilecek şeyler değil. Kadro zaten en hafif full süspansiyon kadrolardan birisi, maşa zaten 1800 gram kadar. Ağırlığı sele borusunu değiştirmeden 12.1 olarak tartmıştım bizzat, reverb'ün ağırlığını da ekleyince şimdi 12.5 seviyesine geldi.

maşallah çok güzel görünüyor güle güle kullanın... keyifli sürüşler...

• Beğen
Elinize sağlık, bisikleti çok güzel toplamışsız. Resimleri çekerken de aynı özeni esirgememişsiniz.
İyi günlerde güle güle kullanın... :)

• Beğen
@Cem Özkeser

Senin makineyi de biz artık görmek istiyoruz, e hadi artık =)

Hayırlı olsun gerçekten tam bir Custom olmuş. Tank gibi görünsede abartılı değil renk uyumları kötü değil aksine çok güzel fotograflar profesyonel bisiklet profesyonel...

Geri