Scudo Sports

Giant Rincon Yol Hali

Çok güzel olmuş.Yol lastikleri yakışmış...Güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: Adsız123
Scudo
@ertan sevim

Aslında lastikler oldukça sert ve etli lastikler. Dolayısıyla düşündüğümden daha dayanıklılar, ancak yine de dikkatli olmakta yarar var özellikle ülkemizdeki yol şartlarında.

Daha önceden de yazdığım gibi lastikleri deneme amaçlı aldığımdan ölçü seçiminde biraz uç bir karar oldu 1.15". Fakat böylelikle, uç değerlere göre ara değerlerin performans/konfor oranında daha rahat tahmin yürütebiliyorsunuz.

Lastikler bisiklete gerçekten çok farklı bir hava katmış.Asfaltta tadından yenmez.Kadronunda renkleri çok hoşuma gitti.Ayrı bir albenisi var.Güle güle kullanmanız dileğiyle.Keyifli pedallar ;)

• Beğen
güzel bir bisiklet güle güle kullanınız..

• Beğen
Güzel günlerde kullanın .Lastiklerin markası nedir *

• Beğen
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olur inşallah.

Sorularınız olursa özel mesajla yanıtlamaya çalışırım. Herkese keyifli pedallamalar..

@ömerözeren

Hayır, değiller. Turlara göre lastik değişimi yapıyorum.

çok kibar bit mtb olmuş.kaymadan kullanırsınız inşallah.

• Beğen
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

@MEHMET ENES ÇAKIR

Hayır, değiller. Turlara göre lastik değişimi yapıyorum. Yani her zaman yolcu değilim. Gerçi bu gidişle bir tane de yol bisikletim olucak gibi ama:)

pompanın yeri ilginç olmuş..güzel fikir.

• Beğen
1.50 daha güzel dururdu bence,ama yine de güzel iyi günlerde kullanın.

• Beğen
@Goflet

Teşekkürler, şimdi ön tarafına denemek için aldığım tamir tüpünü de ekledim.

http://img832.imageshack.us/img832/1829/dsc00477m.jpg

Çok güzel olmuş.. bu bisikletteki orjinal mekanik disk frenler Nasıldı acaba ?

• Beğen
@Kaan Bayhan

Öncelikle teşekkürler.

Üzerindeki Tektro IO setten memnundum, ayarlaması/kullanımı gayet kolaydı. Ağırlığı hakkında bir bilgim yok, ama zaten söz konusu mekanik disk fren olunca ağırlığın da pek bir önemi kalmıyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Beğen
Tepkiler: Kaan Bayhan
Geri