Scudo Sports

Giant Scr 1 mi Carraro Race 052 mi?

nateriver

Üye
Tepki
9
İsim
Furkan
Bisiklet
Bianchi
Başlıktaki iki bisiklet arasında kaldım görünüş olarak giantı çok begendim fakat sora setli carraroda tiagra setli bisiklet zevk için binmeyi düşünüyorum sora yeterlimidir sizde bi sorun çıkartırmı tiagrayi aratırmı kullanan arkadaşlar varsa ne önerirsiniz 2000-2500 başka modellerede açığım. İyi forumlar
Not: Forumda yeni olduğum için mevbur burda konu açmak zorunda kaldım

Başlık hatalı olmuş Carraro Race 052

Scudo
bisiklete uzun zaman extra harcama yapmayacağım dersen jant seti kararını belirlemede daha etkili olsun derim, yeni nesil sora gayet yeterli hobi için...

Carraro al geç.Aynı paraya Tiagra varken Sora alma.Carraro'dan pişman birisini ben şahsen görmedim forumda.Görüntüyü sevmediysen tabii içine sinmiyorsa alma.Giant için de marka sakın aklını çelmesin.Yurtdışından en ucuza satılan markadır herhalde yani öyle kocaman bir marka falan diyerek kanma sakın.Carraro pişman etmez bence.

Carraro race 052 den yana kullanıyorum oyumu:)

Forumda bildiğim 17 kişi 052 sahibi bir tane şikayet görmedim. :)

Yorumlar için teşekkurler fakat görünüşe daha çok önem verdigim için giant daha ön planda benim için carraroyu aratırmı pişman olurmuyum sizde tiagra almadım diye dedim gibi yarış vs katılmıcam zevk için günde 10-15 km spor amaçlı ilerde yükseltmeyi düşünmüyorum ne kadar idare eder beni

@nateriver yükseltmeyi düşünmüyorsanız bence bir tık üst donanım almanız daha mantıklı olabilir aradaki fark anlaşılıyor.

Claris/Sora/Tiagra bunları göz önüne almayacaksın karşılaştırırken yada ilk önceliğin kesinlikle olmamalı.

Yol bisikletinde her zaman kadroya bakıp öyle alın derler bende öyle yaptım ama bir fark anlayabildim mi ? Sanmıyorum.

Carraro tam bir kapalı kutu. Yok parçalar dışardan geliyormuş da burda birleştiriliyormuş da yok efendim Manisa'da yapılıyormuş falan da filan.
Giant'a gelirsek Tayvan merkezli bazı kaynaklara göre Dünya'nın en büyük bisiklet üreticisi. Giant-Alpecin bisiklet takımıda Giant bisikletlerini kullanıyor zaten.

Sözüm o ki ; Hangi bisiklet sana daha çok hitap ederse onu al tepe tepe kullan asla pişman olmazsın :)

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Giant aluxx şasisi muhtemelen en iyi alüminyum şasilerden biri. Sora set kullanıyorum çok memnunum henüz ayar vs yapma ihtiyacı dahi duymadım. (elbette tiagra muhtemelen daha da iyidir)

Sonuç olarak ben asla düşünmez giant alırdım. Carraro ise asla kötü bisiklet değil tam tersi bayağı tutulan bir model , yine de şasi, sora setin (9'lu sistem olmak kaydıyla) gayet iyi olması sebebiyle Ben giant alırdım sonuçta trek, merida, scott, cannondale ve specialized gibi bu işin en üstünde yer alıyorlar, trek'in bazı şasilerini de bizzat giant üretiyor...

• Beğen
indir.jpg Giant Scr 1
indir (1).jpg Carraro Race 052

Sadece görünüş olarak sizin görüşleriniz nelerdir?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Carraro daha iyi görünüyor fakat giantın jantları hoş, farklı rengi olsa giant derdim.

Giant daha canlı ve dikkat çekici duruyo bence sırf tiagra setli diyemi carraro dediniz?

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
Giant scr 1 de yüksek profil jant seti var. Aero ve performans için gayet güzel. Uzun Turlara ortalama hizinizi yukseltir

• Beğen
Geri