Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant SCR 1 yeni bisikletim

Bu arada imzamı değiştirdim. Bi güncelleme geldi taptalka birtürlü doğrultamadım ayarları.

Önce vatan.

Scudo
@Tamer Çetiner bugün bende aldım bir tane, sürüşü çok rahat. kazasız belasız sürüşler herkese

@enja

lastiklere gereken havayi el pompasi ile basmaniz cok zor. El pompasi lastiginiz patlarsa, gucunuz yetebildigi kadar idareten hava basmak icin var. Sonrasinda en yakin benzinciye gidip havayi tamamlarsiniz. Ben gereken psi degerlerine araca bagladigim kompresor ile ulasiyorum. Kaliteli bir el pompasiyla bile 60-70 psi dan sonra hem cok guc harcamak gerekiyor hemde pompa isinmaya basliyor. El pompasi ile yol lastigine hava basmaya harcayacaginiz vakti ve enerjiyi bisiklete binmeye ayirmak daha mantikli.

• Beğen
Tepkiler: Ervin
çok hoş görünüyor, hayırlı olsun.

• Beğen
@Ruhpastası hayırlı olsun hocam resim eklersen güzel olur yada istersen bir konuda sen aç bol pedalamalar sanada sevindim valla senin adına :)
kadro olarak ne aldınız ve nereden aldınız fiyat yazarmısınız sizde

@enja Hayırlı olsun hocam ilk defa yol bisikleti kullanıyorum demissiniz bu kısa surede en fazla kaç km hıza ulasabildiniz ben mtb bozması markasiz bisiklet ile en fazla 40 km hıza ulasabiliyorum yol bisikletime gecsem videolarda izlediğim 60 km leri görebilir miyim merak ediyorum

• Beğen
@velicoskun01 teşekkür ederim dün 70km yi gördüm hocam avcılar E5 üzerinde maalesef fazla basamadım önümde araçlar vardı bayramda bir test yapıcağım zaten bayram günleri biliyorsunuz İstanbul bom boş oluyor yollar ozaman fazla riskte olmaz

@velicoskun01
40km /saat hıza düz yolda mı ulaşıyorsunuz? Cidden bu tür bir bisiklet için çok iyiymiş kondisyonunuz ve gücünüz.

@Mutluthegreat
Düz de 35 km yi gördüm hafif eğimde 43 km yi gorebildim

@velicoskun01
Haftada 2 defa 10 km lık gezintiler yapiyorum

@enja
Çok iyiymis demek bisikletin etkisi bayağı oluyor maddiyati duzeltelim yaza tayin isini de halledelim alacağım yol bisikleti simdi daha da heyecanlandim bak

Merida speeder 200 ile en yüksek 61km saat gördü. Rampa inişte anladım ki fitness hızbisikleti değil. Geometrisi ve kompenantları farklı.

Önce vatan.

@Ruhpastası Giant tam tersine model yükseldikçe özelikler düşiyor ayni soruyu Energi bisiklet Giant Türkiye bende sormuştum telefon açıp

• Beğen
Tepkiler: Ruhpastası
Scr 1 2x9 sora 2019 model bisikletin ağırlığı nedir ?

Geri