Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant TCR Advanced 2 (2019) Amatör Hikayesi ve İncelemesi

Scudo
Tekerine taş değmesin, doyasıya ve gönlünce kullanıp tadını çıkarman dileklerimle, hayırlı olsun.. :) :) :)

@trainspotting35 Neyse bari, bunda da 3-5 kırmızı detay varmış, çok masraf çıkarmayacak size kombin konusunda. Güle güle kullanın, kazasız belasız sürüşler dilerim. Darısı kıskanan herkese olsun :)

Hayırlı olsun tekerinize taş değmesin inşallah. Bu fiyat politikaları ile bizim ülkemizde ki bisiklet dükkanları zor duruma düşecek gibi.

@smtdgncy Konu dışı olacak ama dolarla birlikte artan fiyat varken, dolar indiğinde düşen fiyat olmuyor maalesef.

@trainspotting35 Hayırlı olsun tekrardan, kazasız belasız bol sürüşleriniz olsun.

Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35 pr2 jantları uzun zamandır kullanıyorum çok sağlam akıcı rulmanlı bir jant seti bozuk yollarda, hızlı inişlerde çukurlara girdim hiç yarı yolda bırakmadı tam all arrounder jant seti diyebiliriz 1900 2000 gr civarında diye hatırlıyorum ağırlığı. İlerde tcr ye ben olsam üst segment bir jant seti bakarım o zaman olur fişek fişek ?

Hayırlı olsun. Güle güle sürün.

Bu fiyat politikaları ile bizim ülkemizde ki bisiklet dükkanları zor duruma düşecek gibi.
Konu dışı olacak malesef. Doğru düzgün hizmet vermezler bir de yurt dışındakinin 2 katı fiyat isterler. 3-4 yıl eski modeli bile yeni modelden pahalıya satarlar. Batsınlar daha iyi olur. Belki yeni iş yapacak düzgün birileri çıkar.

@trainspotting35 keyifle okudum hayırlısı olsun. Bende 3 hafta önce tcr advanced 2 2018 kadroyu aldım. 3 hafta 1100 km bitti herhangi bir problem yaşamadım ufak bi vites ayarı kaçtı onuda perşembe günü götürüp bi genel kontrol yapılırken halledecez. Herkese iyi sürüşler

• Beğen
Hayırlısı olsun ben de Giant Scr1 eşiğindeyim ağırlığı nedir makinenin ?

• Beğen
@hamlet2006 Çok çok teşekkür ederim. Çok ilginçtir Lapierre yi bundan yaklaşık 2 sene önce hanıma bak bu seneki doğum günü hediyem bu olsun diyerek almıştım. Bu sene ki doğum günü hediyesi de Giant oldu. 45 ten sonra hanımdan Trek bekliyorum. ? ? ?
Bende 35'de Canyon, 40'da da S-Works, Spelisayzışd (nasıl yazılıyor bu yav ?), Pınarello, Cervello falan mı beklesem ?. Bisikletlerimle beni rahat bırakıp canımı bağışlasın başka bir şey istemiyim bence ?.

@sadi imren En mantıklı olan şu aşamada bu jantları ömrünü tüketinceye kadar kullanmak olacaktır. Büyük ihtimalle TCR bana uzun yıllar yol arkadaşlığı yapacak onun için ilerleyen süreçte üst segment kaliteli bir jant seti için 2 sene sonraki doğum günü hediyemi bulduğumu eşime söyleyeyim. ? ?

@historiyst Hocam bana mı sordunuz tam olarak anlamadım ama 8 kg.

@mariokaldato abi koca Lapierre arkadas bizim M kadromuz 1.70 den baslar 1.80 e kadar olur diyor. Sen beni 1.75 goruyorsan Allah razi olsun abi ama Maki bitki ortusunden biraz halliceyim. 1.68 le olmuyor abim.
Ehehe aslan gibi adamsin bende 1.68 im. Benim bisiklet ust boru 52 cm, alt boru 48 . Fena degil rahat ettim

Geri