@ibrahimyilmaz Bey geç de olsa cevap verdiğiniz ve açıklama yaptığınız için teşekkür ederim. Aynı gün Atölye 25.4 Emirhan Beye de belirttiğim gibi amacım kimseyi karalamak veya yeni sıfır bir kadroya sahip olmak değil öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Büyük bir lojistik firmasında yurt dışı araç ve sürücü organizatörü olduğum için de iş yoğunluğundan ancak yazmaya fırsat bulabildim.
Kağıt üstünde kazananın da haklı olanın da Giant olduğu çok bariz belli. Fakat ne Giant ne de Distürübütör benim gönlüm de kazanan değil, bu maceranın bugün itibari ile benim gönlüm de tek kazananı Atölye 25.4 Emirhan Bey. O gün sizin bana gösteremediğiniz iyi niyeti göstererek o güzel teklifi yaptı ama dediğim gibi amacım yeni bir kadro falan değil zira öyle olsa ertesi gün gelebilirdim atölyeye.
Arkadaşım sandığım insan müsvettesine gelecek olursak önce hala Amerika da olduğumu zannederek yardımcı olabileceğini fakat Türkiye de olduğumu öğrenince umurum da değil korona var uğraşamam tarzı söylemlerle beni engelledi.
Bisikletin alındığı store ile iletişime geçebildim maillerime cevap vermeseler de sosyal medyada yorumlarıma cevap verdiler. Fotoğrafları yollamamı istediler daha önce de mailden yollamamı istemişlerdi yine yolladım fakat mesajım görülmedi bile. Crash replacement adı altında cuzi bir ödeme ile bana bir kadro ayarlamaya çalışacaklarını söylediler. Dünde bunu yazıp NO PROMİSE demiş ahaahh komik. Bir kadro yüzünden koca koca firmaların Store'ların bu kadar alçaldığını görmek gerçekten üzüntü verici.
Giant globale ve Giant fabrikaya durumumu anlatan mailler attım fotoğraflarla birilikte 2 hafta önce.
Bugüne kadar onlardan da bir cevap yoktu cuma gününden beri ısrarla sosyal medya hesaplarına yoğun yorumlarım sonucu facebookta ki bir yorumuma internet sitesinde ki garanti şartlarını kopyala yapıştır şekliyle bana bir cevap verdiler. Gerçekten Trajikomik bir andı bu benim için cevap ektedir. Mealen şunu diyor ; ilk sahibiysen yakınında ki store a git değilsen umurumda değilsin.
Yani sorun şu hep belirttiğim '' üretim hatası üretim hatasıdır''. Belki Giant yazılı olan kurallara göre kazanmış ve sorumluktan kurtulmuş olabilir ama bu Giant'ın en üst seviye kadrolarından birinin düz yolda 70 km'lik bir antreman sonrası kendiliğinden çatladığı gerçeğini asla değiştiremez.
225309 dosyayı görüntüle