Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Tcr Advenced Pro 0 2017 kadro çatlaması

Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek istiyorum ve bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum.

Konu başlığın açılması sürecin de Giant Türkiye hakkın da bazı yanlış anlaşılmalar ve bu sebeple yanlış söylemlerim oldu. Bazen günün heycanıyla yaralayacı üzücü kelimeler kullandım bunun için ayriyeten özür dilerim Giant Türkiye ailesinden. Özellikle son bir haftadır aslında garanti sürecini başlatmak kendi sorumluluğu olmadığı halde çaba sarfeden bu noktada Giant Global ve hatta Bisikletin ilk sahibi ile dahi iletişime geçmiş olmaları iyi niyet göstergelerinin en güzeliydi. Ben tüm bu yardım çabalarından dolayı Giant Türkiye ailesine ve @ibrahimyilmaz a çok teşekkür ediyorum. Maalesef art niyetli ilk sahibi ve bu bisikletin sahibi olduğumu bildiği halde bana faturayı inatla vermeyen westwood cycle'ın tutumu yüzünden çözüm bulamadık. Bu süreçte yanlışım olduysa yanlış bir kelime ettiysek affola. Can sağlığı olsun ne diyelim...

Scudo
Yemin ediyorum 200 bölüm dizi çıkar şu konudan başından sonuna kadar acaba diğer sayfada ne olacak keyfinde okudum umarım devamı gelir (şaka şaka 😂) konu son demlerini yaşıyor bende bu efsane konuda bir mesajım olsun istedim saygılar sevgiler 😊

• Beğen
Tepkiler: bisikletli adam
@Defcoon Aksiyon dolu filmlerin sonun da baş karakterler tatile güneye kumsallara inerler genel de. Bizimkisi de o hesap oldu kadro Antalya'ya Güney sahillerine işlerinde çok iyi olan karbon tamiri yapan ustalara gidiyor bugün yarın :) Güzel bir tamir ve ardından boyaması yapılacak..

bisikletli adam
hocam hikaye,sonu belli olan filmler gibi sonlanacak belli oldu iş,esasında giantın ürün garantisi birçok marka gibi,istediği kadar büyük bir firma olsun malının arkasında durmamak,işi çözmemek için en ufak şeyleri bahane etmek,artık klasik bir hal aldı.bu sadece bisiklet dünyası için geçerli değil esasında,otomotivdede böyle,beyaz eşyadada böyle.halbuki 1000tane ürün satarsın 1tane problem yaşanır onuda çözüverin işte noolur sanki! artık dünya online sisteme dönmüş,herşey masa başında iki tuşla hallediliyorken,kalkıp kağıt parçasını bahane etmek dünyanın en mantıksız işi nokta! neyse velespidi nereye tamir ettireceksiniz nasıl bir süreç onuda yazarsınızda filmin sonunu kaçırmamış oluruz ;) neme lazım yarın öbürgün kimin başına ne geleceği belli olmaz ayık olalım mevzuya.

@seko35.50 ya tamiratı pek bir para değil de bir de bisikleti CCC Team altın renge boyatayım dedim boyamasına 1950 TL istediler dudağım uçukladı.
Yapılan emeğe sanata saygım sonsuz bilmediğimden soruyorum bu işler bu kadar pahalımıdır ?

Forumda Giant TCR yazısını okudukça aklıma bir şeyler geliyordu ama neydi diye düşünüp duruyordum.Bugün yolda bunu görünce buldum.

Yamaha Super Tenere.
2017-Yamaha-Super-Tenere-8.jpg

Bu motora motorcuların çoğu ''Süper Tencere'' der.

Bu Giant TCR de Giant Tencere gibi.

Cümle içinde kullanıyorum. @trainspotting35 Çetin Hocam, tencerene karşılık benim Scott Çaydanlık.

bir gelişme var mı bahadır bey? en son amerikad dükkan basıcam tarzı bişi diyordunuz basabildiniz mi?

@bisikletli adam

Efendim , "bahtsız binici " den haber bekliyoruz. Kabileyi topladık. Beyaz adamdan intikamını alacağız...... ( çocukken muhakkak ağzınızı elinizle açıp kapatıp avvavavvava diye mahallede bagrismisinizdir. 😃🤣😂😁) kabile ve apaçi diyince işin içinde tekerde varsa rahmetli Barkın i da analim......

kizilderili.jpgapaci.jpg

• Beğen
Yabancılarla (batıllarla) konuşurken dikkatli olmak ve tehtit etmemek gerek. Gidip bir iki yere şikayet edebilir. Bu gibi tipleri resmi makamlar da ciddiye alabilir. Zaten yabancılar bizim memleketin insanlarına önyargılı yaklaşıyorlar. Seyahat veya iş için o taraflara gitmek zorunda kaldığınızda bu karşınıza çıkabilir. Pasaport kontolu esnasında "Sen benim adamımı tehtid ettiydin, demek ki onun için geldin" muamelesi çekebilirler. Başınız ağrıyabilir. Bu durum Türkiye içinde de geçerli. En ufak olayda konsolosluk avukatları devreye giriyor.

Geçmiş faturanın satıcı firma tarafından ikinci el bisiklet alan kişiye verilmesi ise ayrı bir konu. Alış veriş yaptığım büyük bir bisikletçi var. Adamın dükkanında belki 300-400 bisiklet var. Ben ordayken telefonu çaldı. Ondan 2 sene kadar önce bisiklet alan biri arıyormuş. Bisikletini satacakmış, almayı düşünen kişi faturayı sormuş, bu da bulamamış. "O faturadan bi tane kopya çıkartabilir misin bilgisayardan" dedi... Satıcı: "Bilgisayara virüs girmişti, formatlandı, eski kayıtlara ulaşamıyoruz" dedi ve kopya fatura vermedi, salladı eski müşterisini. Telefonu kapattıktan sonra "bana ne senin faturandan" gibilerden söylenmeye başladı. Tabii eski müşterinin gerçek durumdan haberi yok.

Bu gibi alış verişlerde ilk baştan parayı vermeden faturası, garanti belgesi vs istemek lazım. Sonradan arayınca nasıl olsa parayı aldım deyip herkes çamura yatıyor.

Elinize sağlık yine çok güzel bir yazı olmuş @ZirZop :)

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
Benim aklıma birşey geldi belki o denenebilir: Giant merkeze, yasadiginiz çatlak olayını kısaca anlattıktan sonra bu konuyu formda paylastığınızı, yüzlerce kişinin bunu öğrendiğini ve Giant almak isteyen pek çok bisikletçinin korktugunu ve almakta tereddüt ettiği söyleyin. Eğer garantiden sorun çözülürse bunu da paylaşacağınızı ve insanların olumlu düşüneceğini söyleyin. Altına bu konu başlığının linkini ekleyin.

Belki bu işe yarayabilir. İmajlarını düzeltmek kendi ellerinde...

Hem kolay gelsin, hem de Allah sabır versin...

Nasipse bisikleti tamir ettirip şu renge boyatacağız. @ZirZop hocam maalesef her türlü yolu denedik ama yok olmuyor ve bıktım gerçekten bu süreç beni yıprattı. En güzeli ücretini ödeyip güzel bir tamir ve boya süreciyle kadroyu güncellemek. Bu süreç sonun da oluşacak kadro görselini paylaşıyorum..tcr_gold(2).jpg

ibrahim yılmaz beye bi sorun tamir edip boyarmısınız diye parasıylan yani.

• Beğen
Yabancı forumlarda paylaşmayı denediniz mi?
(link)
(link)
(link)
(link)
gibi yerlerde.

@a.gul29 denemedim fakat giant globalin duruşu asla değişmeyecek diye düşünüyorum zaten ay olacak uğraşıyorum. İlla ki maillerimi gördüler yorumlarımı gördüler ama değişen birşey yok maalesef..

• Üzgün
Tepkiler: ag249
@bisikletli adam bu saaten sonra sizin işinize yaramasa da başkalarına yardımcı olabilir , soyle ki en azından sorgularlar, kurallara göre kendilerini sağlama alırlar. Belki bu tarz sanaldaki istatistikler, geri dönüşler artarsa , gerek algi calismasi gerek rakipleri ezme adına malum firma yada çoğu firma bu konularda esnemeye başlarlar. Tabi ki karakaş yada karagozumuze değil , yeşil dolar uğruna. Yoksa kafalarda , bilinçaltında dönen o cingillar, renkler, desenler başka türlü şeylerle yerdegistirecek. ( Atıyorum el bombasını -fire in the hole ) :
Ayşe teyzenin " cırt " lı çamaşırı yerine " caarrt " lı versiyonu aklımızda yer edecek. ( ne kadar kötü değil mi )

pantalon.jpg

Peki en son durum ne oldu şimdi kadro geldi mi boyanmış ve tamir edilmiş olarak

karbonların beklenen sonu ver 15.000TL sonra çat ... bazen insan düşünüyor... Titanium .. ;)

Geri