Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Tcr Advenced Pro 0 2017 kadro çatlaması

ben daha çok amerikadaki joniyi merak ediyorum, bu kadar wodoo, lanet işe yaradımı acaba...belki adam kötürüm şuan...😁..

Scudo
Merhaba tekrardan.

Bugün şunu farkettim ki bu olay olalı neredeyse 2 ay olacak ve ben 2 ay da toplam da 50 km bile bisiklet sürmedim. Maalesef ve üzülerek söyleyebilirim ki bisiklet ve bisiklet sporundan soğuduğumu farkettim bugün. Kendimi zorluyorum fakat hep aklımda ya şurda bu bisikletim de kırılırsa kaza yaparsam korkusu var aklımda. Çok samimi söylüyorum psikolojik olarak bu olay beni etkiledi. Umarım Hiç kimsenin başına gelmez ve herkes keyifle bisikletini sürmeye devam eder...

bisikletli adam
Hocam başınızdan geçen hakkaten can sıkıcı ve sinir bozucu bir olay,ama bunun bir travmaya dönüşmesine izin vermemeniz sizin faydanıza.Bisiklet zevkinizi bir kadronun yanlış imal edilmiş olmasına feda etmeyin.Bence aşın ve keyifle sağlıkla pedallayın:harika:

Son düzenleme:
Herşeye rağmen bu iş Giant markasına hiç yakışmadı..Durum bir amerikalının, ingilizin başına gelse yok fatura yok fiş diretmezlerdi..Yazıklar olsun koskoca Gianta..Irkçılık yaptı..😑

@bisikletli adam Türkiye de hele Istanbul da yaşayan birinin çok daha büyük dertleri , endişeleri vardır. Eşik değerlerimiz çok yüksek ....etik değerlerimiz ise sıkıntılı . Neyse oraya girmeyelim.
Sağlıcakla pedalla. 👍👍👍

Sizin bu kadro çatlaması ve garantinin uydurukluğu olayından sonra eğer yeni bir bisiklet alacak olsam Giant en son sırada yer alır.

bisikletli adam
Hocam başınızdan geçen hakkaten can sıkıcı ve sinir bozucu bir olay,ama bunun bir travmaya dönüşmesine izin vermemeniz sizin faydanıza.Bisiklet zevkinizi bir kadronun yanlış imal edilmiş olmasına feda etmeyin.Bence aşın ve keyifle sağlıkla pedallayın:harika:
Sizi dinledim ve ufak bir şile turu yaptım galiba mezara kadar gidecek bu sevgi içimizde :) Tek sorun yanıklarım ve sızıları :) Ve galiba baya hamlamışım ortalama düşük tabi ömerli ve şile bayırlarının da bunda payı var :)image0 (8).pngimage2 (4).jpegimage1 (2).jpeg

Aynı dert bende de bulunuyor. Dışarda gören "aha amele yanığı olmuş" der. Denizde, havuzda mayoyla gören "solaryumda kıçına havlu mu örtmüş bu" der.🤪

Bahadir Bey bir gelişme oldu mu?

Bahadir Bey bir gelişme oldu mu?
Evet mavi silgi bey dün gece sabaha karşı 4 sıraları yeni kadrom geldi grup seti falan aktarıldı üstüne tam bikefit yapılacakken birden uyandım :D

@a.valverde sizin özelinizde herkese merhaba.

Bende uzun zamandır yaklaşık 3 haftadır yazıcam yazıcam bir türlü nasip olmadı kısmet bugüneymiş.

Bu platformda ki çözüm arayışlarımı yine fraklı platforma da sürdürdüm fakat araya nişanım kız istemem m falan girince gücüm dermanım da kalmadığından uğraşmayı bıraktım lanet ettim. Gianta yazdığım onlarca mailden kesinlikle bir cevap alamadım. Bakın çok iddialıyım müşteri memnuniyeti konusun da beş para etmez bir firma bu. Dün çubuklu sahil de koşarken 20 bisiklet geçti on tanesi de TCR ahahha başka modeli de değil sadece TCR , ulen başka model üretmiyor mu bu GİANT , tamamen balon tamamen şişirme bir marka ve model. Neyse herkesin tercihine saygım var bu tamamen benim görüşüm ve deneyimim. Umarım kimsenin başına böyle birşey gelmez zira faturanız olsa ve ilk sahibi bile olsanız süründüreceklerinden hiç şüphem yok. Çok büyük konuşuyorum bu saatten sonra carraro salcano alırım binerim ama Gianta bedava verseler binmem.

Neyse saadete geleyim ;

Bisikletin ilk olarak kadroya uyumlu km okuyucusunu ve suluk kafeslerini satarak başladım işe daha sonra grup seti satıldı hemen ardından öğrenci bir kardeşimiz bilerek ve isteyerek çok çok uygun bir fiyata kadroyu satın aldı 550 tl ye tamir ettirdi ve çok güzel bir bisiklet topladı kendine , aynı arkadaş gidon ve gidon boğazını da satın aldı daha sonra. Geriye sadece jantlar kaldı onları da 2 hafta önce bir abimize sattık. Bir de selesi kalmıştı onu da grandfondo hazırlıklarını yapan bir arkadaşın selesi kırılmış onu da ona hemen götürdüm sultangaziye bıraktım arkadaşa. Böylelikle bisikletten bana üstün de gelen garmin gidon aparatı ve dura ace 9000 pedallar kaldı sadece :) Böylelikle hayatımdan Giant markasını silmiş oldum , yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

@bisikletli adam neyse bununla geçmiş olsun. Başınıza birşey gelmeden kurtulmuşsunuz. Bisan verelim size. 😂

• Beğen
Tepkiler: bisikletli adam
@burcinhan hocam altınız da kırılıp sizi yatalak etmesinden iyidir , boşverin sağlık olsun bence olması gereken buydu , müşterisine kullanıcısına gereken değeri vermeyen her firma bir gün yok olmaya mahkumdur benim gözümde.

@Mustaac neden olmasın yerli malı yurdun malı :D

Geri