Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Tcr Advenced Pro 0 2017 kadro çatlaması

• Hahaha
Tepkiler: NoCycling
Scudo
@mavi silgi yok hocam ben satmıyorum birşey. 🤣

Geçmiş olsun, kimsenin de başına gelmesin çok berbat bir süreç, benzerini yaşamış fakat olumlu sonuç alabilmiş biri olarak çok iyi anlayabiliyorum forumdaşın hislerini. Izdırap verici bir durum, hele ki bir ihmali yoksa...

13.png

Fakat arka aktarıcıda ciddi bir sürtme izi var ve bu sürtme izi muhtemelen janttan kaynaklı. Olayın tüm ayrıntılarını bilmediğimiz kesin :snzdglsn: Fotoğrafların hiçbirinde arka jantın resminin olmamasının,hatta ve hatta arka jantın bisikletten uzun süredir ayrı durduğu ve bisikletin devrilmeden durabilmesi için gidonun üzerine dayanarak evde muhafaza edildiği gibi birkaç sonuç daha çıkarılabilir. Ya da ben fazla Sherlock izliyor olabilirim :eek: Özetle bu puzzleda eksik parçalar var ve tamamlamaya çalıştığımda hikaye bize anlatılandan 'biraz' farklı gibi görünüyor :naslyany:

Geçmiş olsun, kimsenin de başına gelmesin çok berbat bir süreç, benzerini yaşamış fakat olumlu sonuç alabilmiş biri olarak çok iyi anlayabiliyorum forumdaşın hislerini. Izdırap verici bir durum, hele ki bir ihmali yoksa...

239964 dosyayı görüntüle

Fakat arka aktarıcıda ciddi bir sürtme izi var ve bu sürtme izi muhtemelen janttan kaynaklı. Olayın tüm ayrıntılarını bilmediğimiz kesin :snzdglsn: Fotoğrafların hiçbirinde arka jantın resminin olmamasının,hatta ve hatta arka jantın bisikletten uzun süredir ayrı durduğu ve bisikletin devrilmeden durabilmesi için gidonun üzerine dayanarak evde muhafaza edildiği gibi birkaç sonuç daha çıkarılabilir. Ya da ben fazla Sherlock izliyor olabilirim :eek: Özetle bu puzzleda eksik parçalar var ve tamamlamaya çalıştığımda hikaye bize anlatılandan 'biraz' farklı gibi görünüyor :naslyany:

İlahi Serkan bey güldürdünüz beni baya :D O arka aktarıcı da sürtme izi vs yok o tamamen karbon deseni eğer gidip sıfır 9100 arka aktarıcıyı incelerseniz aynısını görürsünüz. Yukarı da da belirttiğim gibi jantları da ederinde bir fiyata sattım hala kullanım da olay da eksik veya anlatılmayan bir kısım yok. Bas baya dropout yolda giderken attı ve giant firmasının umurun da bile olmadı , yok fatura yok ilk sahibi zart zurt diye saçmalayıp durdular. Yani ilk sahibi değilseniz ve faturanız yoksa ürünü üreten değil ürünü kullanan hatalı oluyor , asıl güzel hikaye bu bence :)

Forum çok değişti, anlatsam inanmazsınız @bisikletli adam bey

Ben mi görüyorum yoksa siz mi göremiyorsunuz anlamıyorum ? Aynı desen altta ki örnek bacakta da var fotoğraf üstünden konuşmak saçma. Benim fotoğrafım da ışık vuruyor bacağa ve desen gayet net ortaya çıkmış bu sebeple bakın dikkat ederseniz attığınız örnek fotoğrafta da aynı karbon deseni gözüküyor.

Kesinlikle katılıyorum bilmiş insan sayısı gün geçtikçe artıyor :)

Inked14_LI.jpg
İkinci iddianız da kırmızıyla işaretlediğiniz yer de pim olabilir mi sizce ? :)
Bakın sıfır ürünü bile sürtmüşler işaretledim gördünüz mü :D

Allahtan şu fotoğrafları detaylı detaylı çekmişim satmadan önce umarım içinizin bir nebze de soğumasına vesile olur dilerseniz jantların fotoğraflarını da atayım :)

56EFC4D5-E1A4-4DA6-B358-C132FF1BD07D.JPGD7ACDE10-41DA-43AE-B818-3F5649D08E68.JPG
Şu bacağın karbon olduğunu bile bildiğinizden şüpheliyim ama hala size laf anlatmaya çalışıyorum :D Neyse kamuoyunun takdiri daha değerli olduğundan cevap vermek durumun da kaldım bence son fotoğraflar gayet yeterli olmuştur haydi kalın sağlıcakla :)

@hamlet2006 bey, Sherlock'u yeni arama fırsatım oldu, dedi ki "Serkan'cım bu kablonun gölgesi düşüyosa ışıktır dostum üzgünüm" dedi

15.png

Tamam Şerlok abi sağol deyip kapattım :acpsnr:

@bisikletli adam ışık çok dediğiniz gibi, ben Sherlock izlemeyi bırakayım kötü etkileniyorum :snzdglsn:

Shimanonun renk kaybı yaşadığını okumuştum biryerde, mesela işe gidip geldiğim bisikletimin ayna kolunda renk kaybı oldu ama bilmeyen birisi görse düşme sonucunda oldu sanar

Screenshot_20200908-141551_Gallery.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Şimdi kim haklı ya😅🤪😉😇

Kadro kırılmamış. Sıkı geçme yerinden çıkmış anladığım kadarı ile . Geçmiş olsun. Birinci elde. Bisikleti alan olmayınca muhatap bulmak zor oluyor. Geçmiş olsun

Geri