Scudo Sports

Giant XTC 2

Scudo
göz kamaştırıcı, gıcır gıcır parlıyor, kazasız belasız sürüşler. hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Arkın Şeker
Güle güle kullanın.Kadronun rengi çok güzel parçalarda ayrı güzel.Herşeyiyle dört dörtlük bir bisiklet olmuş.Ama jant ları beğenmeyen arkadaşın jantların nesini beğenmediğini anlamadım ben ce bu bisiklete çok iyi olmuş,gayet yeterli ve iyi bir seçim olmuş.

• Beğen
@denim ower

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. O mesajı bende pek anlamadım =) jantlar orta seviyede güzel bir jant bence de, ama herkesin bi yorumu var tabiki =)

hayırlı olsun bisikletiniz maşşallah nazar değmesin diyelim, bisikletinizin kıymetini bilin aynı model kadroya sahip bisiklet ten bendede vardı ama aptallık ettim sattım keşke satmasaydım o kadar pişanımki hala kendi kendime söyleniyorum kusura bakmayın içmi döktüm biraz, boyunuza göre ideal bisiklet parça değişimi zamanla olur bendeki M boydu ağırlığı 10.300 e kadar düşürmüştüm ki dahada düşerdi sizdeki bisiklette daha hafif parçalarla çok rahat 10 kg ve altına düşebilir ve efsane kadroya sahip bir bisiklete sahipsiniz tekrar hayırlı olsun diyorum kendinize iyi bakın..

• Beğen
@Muhammet Galata

Teşekkür ederim dilekleriniz ve yorumlarınız için. Evet kadro gerçekten güzel, hafif. Tubless jant değişimiyle 10.5 kiloya kadar düşeceğini tahmin ediyorum.

Hayırlı Olsun bence çok güzel kadrosu hafif onuda sevdim kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah

Kadronun güzelliği tartışılmaz ve xt parçalar da çok güzel duruyor.Bence sürmeyin bunu alın vitrine koyun seyredin, tozunu alın :D Şaka bir yana çok güzel bir bisiklet çıkmış ortaya iyi günlerde kullanın..

• Beğen
vitrine koyma kısmını pek yapamasamda, tozunu almak adına sildiğim oluyor =)

Dostum maşşallah ya mükemmel makina güle güle kullan vallahi kıskandım desem yeridir. Ayrıca bence kadro boyu filan XS olsada tam yerinde bi seçim olmuş gayet güzel gözüküyor ;)

• Beğen
Kadıköy-Eminönü vapurundan bir fotoğraf;

http://img27.imageshack.us/img27/7158/photo3peh.jpg

Selamlar, bende bu kadroyu Erdoğanlar bisiklet'den alıcaktım ama sadece XS ölçüsü oldugu için tereddüt ettim.Açıkcası boyum 1,73 olduğundan bu kadroyu almakta kararsız kaldım.Sizce kadro bana uygun olurmu?

Taş maşallah:) güle güle kullanın..bol pedallar

Bisikelt çok güzel olmuş, güle güle kullanın...

Geri