Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant XTC Composite 2012

@can coskun

Merhaba Can,

Tamam bir ara uğrayacağım Serkan abinin yanına, söylerim.

Selamlar.

Scudo
https://www.bisikletforum.com/a/img651/2263/sam1104u.jpg

https://www.bisikletforum.com/a/img547/5343/sam1110o.jpg

çok güzzel bisiklet allah kaza bela çalınma olayı yaşatmasın güle güle binin

Bu bisikleti görene kadar Giantı pek sevmezdim. Ama gerçekten bu bisikleti çok güzel dizmişsiniz maşallah. Allah kaza bela vermesin.

dağ bisikletlerinden pek anlamam be bu bisiklet göze çok hoş geliyor kazasız sürüşler

@Arkın Şeker

Evet Linkteki amortisörle giderilebilir.Ben bunu genel bir durum olarak belirtmek istedim.Hep iyinin iyisi var.Bisikletlerimizi kulanalım eskitelim.Fakat nasıl öyle tertemiz tutuyorsunuz bu makineleri hayranım.Ben de titizim ama sizinki çok temiz güle güle kullanın.

@HasanYüksel

Teşekkür ederim. Valla kirli fotoğraflarını görseniz nasıl temiz kaldığına daha çok şaşırırdınız. Uzun süreli kulanım için evet biraz temiz bakıyorum =)

Forumda fotoğrafı paylaşılan bisikletler içinde nadiren beğendiğim olur, çok güzel, iyi günlerde kullanın. :)

elciklerden memnunmusunuz? sayfanın başındaki ilk elciklerden bahsediyorum sonradan değiştirmişsiniz sanırım beyaz olanlardan memnun kaldınızmı

@Gazel Girgin

Beyaz olanlar görünüm olarak güzel olsalar da dağ bisikletine pek uygun değiller çok çabuk kirleniyor ve sürekli yıkamak durumunda kalıyorsunuz.

Evet sonradan elcikleri değiştirerek siyah yaptım hem kiri belli etmediği için hemde bisiklette beyazı azaltıp biraz daha siyaha dönmek istediğim için, yoğun siyah ile daha güzel bir görünüme kavuştuğunu düşünüyorum.

@Rüveyda Kerçin

Teşekkür ederim. Sizin ve Aram'ın da bisikletleri çok güzel =)

• Beğen
Tepkiler: Ruvi
Bak bak doyamıyorum bu 20. girişim galiba :D hayırlı olsun, güle güle başınıza kaza bela gelmeden pedallayın inş. :)

İlk aldığın zamandan buyana kadro ile ilgili artı ve eksi olarak sayabileceğin husular neler?

bisiklet denilince ilk sıralarda giant scott gibi kadrolar yer alıyor zaten giantın kadrosuna hastayım ... bisikleti çok temiz çok sağlam toplamışsın kazasız sürüşler dilerim

Teşekkürler arkadaşlar.

Geri