Scudo Sports

Giant xtc team ...

Bisiklet gerçekten çok güzel. ama şu paça bandının ne işi var orda. sinir oldum :))

Scudo
Sonunu ben bulamadım. Birçok kişi daha iyi daha iyi diye gidiyor. Bence hiç elleme.Çok güzel ve estetik.Güle güle kullan.
İllaki bir şey söyle dersen, ayna kol derim.Xt olabilir.

Hayırlı olsun.

Bu bisiklet harika.Bence değişecek bir civatası bile yok.:)Çok farklı değişik albenisi olan bir bisiklet...İyi günlerde kullanın...

jantlarınız biraz fazla renkli yapmış bisikletinizi. ama çok güzel çok göz alıcı bir bisiklet olmuş. bence jantlarınızın renklerini biraz daha sade yaparsanız çok çok daha şık olacaktır. güle güle binin kazasız belasız bol pedallar :)

tam marka model falan yazsana cok hosuma gıttı bende almayı dusunuyorum ozel mesaj olarak nerden falan ne kadara falan aldıgını yazarsan sevınırım
Bu arada renk uyumu ve bısıkletın gorunusu harıka

hiç uğraşmaya değmez,bi garibana hediye et gitsin...:cool:

:D :D ne diyim ben şimdi. Bu bisiklet için ne desem boş kanka. süper bi bisiklet kazasız belasız sürersin inşallah. :D

Sedat öncelikle şu seleyi daha güzel bi hale getir :)
Sonra da beyaz çemberli bir jant seti topla...;) gidon,boyun sele borusunu da beyaz yap on numara olur...Bence:sigaraici

Çok güzel Bir bisiklet ama bence jant seti yerine jant renklerini degiştirsen daha ii olur Kazasız Sürüşler

herkese yorumları için teşekkür ederim şu anda maddi sorunlar çekiyorum jant seti değişecek gösteris katmaktan ziyade araçların dikkatini çekebilmek için trafik kazası geçirdim bisikletle giderken araba kazası geçirdim reflektörler onun için bu bisiklet toplama her parçası özenle toplandı ve benım nazar boncuğum böyle bir bisiklet toplamak isteyen arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olurum

güzel gülekullanın kazasız belasız

@Recep TOPAL recep abi bu bisikleti bir garibana hediye etsek cennete gider miyim

@Sedat Dinçer

bısıkletın gercekten cok guzel kardesım ee o jantlardakı boyamıdır bantmıdır tam bılemıyorumm ben kendı yol bısıkletıme renklı bantlardan yaptım kırmızı beyaz ama senınkının malzemesının ne oldugunu merek ettımm tesekkurlerr :)):D

@emrah bezirgan

yapışkanlı reflektör gerçekten cok iyi bir malzeme

jant telleri harika olmuş bisiklet zaten favorim.keyifli pedallamalar dilerim

bu bısıklettt o cant setı çok yakışıo yaaa 300 gerı satarım cant setını:D:D

Bonibon şekerleri gibi çok renkli ve çok tatlı.Süper olmuş

Geri