Scudo Sports

Giant

cardanmfe

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Corratec
Selamlar;
Bugüne kadar bana yorumlarıyla yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Son bir sorum olucak bugün Trek 4300 ve Salcano 303 sv denemek için gittiğim bir yerde Giant Rincon önerdiler. Sizlerin bu bisiklet hakkında yorumlarını rica ediyorum. (Komponentler olarak nasıl değerlendirirsiniz? Geliştirmeye ne kadar açık?)

GIANT Rincon
frame :ALUXX-Grade butted aluminum
fork: SR XCM 100mm, w/ Preload Adjust
shifters: Shimano EF50
front derailleur: Shimano M310
rear derailleur: Shimano Alivio
brakes: Tektro I.O. Disc
brake levers: Shimano EF-50
cassette: SRAM PG820, 11/32, 8-speed
chain: KMC Z72
cranks: SR XCT, 22/32/42
bb: SR Cartridge
rims: Alloy, Double Wall
hubs: Formula 32H Disc
spokes: Stainless steel
tires: Kenda Nevegal (silver/black) /K-Rad 26 x 2.1(black)
handlebar: Alloy, 31.8mm High Rise
stem: Alloy
seatpost: Alloy 350x30.9mm
saddle: Giant Unity SpeedGroove Plus MTB (Anthracite/Black) & Giant DJ (Olive/Black)
fiyat: 440€

• Beğen
Tepkiler: mechul
Scudo
arkadaşlar, rincon için yorum yapabilicek yok mu? Tam artık trek 4300 alıcam derken giantı gösterdiler ve kafam yine karıştı. Yardımınızı rica ediyorum, lütfen.

Giantın tüm modelleri iyidir.Eski bir giant kullanıcısı olarak bana göre fiyatına göre en ergonomik ve kendime göre en estetik modeller ondan çıkıyor.Kaçkar Bisiklet uzun süredir bu markayı satıyor ürün çeşitlerini www.kackarbisiklet.com dan görebilir,Giantlar hakkında detaylı bilgiyi de oranın sahipleri Serkan Yazıcı,Yusuf Kartar veya Aydın OR beyden öğrenebilirsiniz.(Giantın 7 yıllık bu yıla kadarki tek satıcılarıdırlar.)

hocam yukon disc len aralarında fazla bir fiyat farkı yok +ları nedeniyle ben yukon disc öneririm

Trek mi Giantmı dersenniz elbete Giant, bende Giant Yol bisiklet vardı, kadroları ve parça uyumları çok iyidir. Trek fkadrolar çok iyi ama iyatlatına göre donanım zayıf kalıyor. 590 €'luk bisiklete Alivio ayna kol takıyorlar. birde Trek 1290'luk yol bisikletlerinde Sora donanım var. gerisini siz düşünün artık

yardımlarınız için teşkkür ederim. Giantın donanımı hakikaten trek ile karşılaştırıldığında daha iyi fakat benim kafamı karıştıran nokta, internette ağırlıklarını aradığımda giant ın ağırlığını tek bir (yabancı) site de "15,4 kg" olarak gördüm ve trek in ağırlığı da "12.8 kg". Takıldığım nokta bu ve hala daha, daha sağlıklı bilgi aramaktayım.

bu fiyat araligina deore donanimli, daha iyi maşaya sahip sedona, geotech veya kron dizebilirsiniz, salcanolara bakabilirsiniz.

giriş seviyesinde bu markalara yonelmek bence hata olur çünkü donanımı o paranın alabileceğinden çok düşük kadrosu da kaliteli fakat nispeten ağir ve ileride yükseltme yapmak isteyeceğinizde her durumda değiştirmek durumunda kalacağiniz bir kadro olur.

trek, giant, scott gerçekten güzel markalar, kadrolarinin kalitesi de belli fakat dediğim gibi giriş seviyeside tercih edilebilecek bir fiyat/performans oranina sahip değiller. örneğin scott scale alsanız en kötüsü donanıma sahip olanı bile olsa, o kadronun üstüne sonra istediğiniz yükseltmeyi yaparsiniz fakat scott aspect alsaniz, üst donanıma geçmeden once kadroyu değiştirmek isterseniz.

teşekkür ediyorum, sanıyorum salcano ng 303 srd ya da sedona 751 alıcam artık hangisi daha çok hoşuma gider, daha çok içime sinerse.

GIANT ı salcano sedona gıbı markalarla kıyaslamak bence cok yanlış aralarında ucurum var farkı bilenler 1 dakka düşünmezler .

@kasap ahmet
Biraz daha açabilir misiniz? Farklarını malesef bilmediğim için sizin söylediğiniz kesinlikte karar veremiyorum malesef.

kardeş bende ng303 srd almayı düşünüyorum araştırdım salcano daha mantıklı diyorlar üzerindeki parçalara göre siyah renginide buldum inş alıyorum 2 güne üzerindeki parçalardan ziyade kadro önemli benim için diyorsan sedona ile salcona kadroları arasındaki farkı bende iyi bilmiyorum fakat farklı olcağını sanmıyorum fazla.

Giant revel 1 2014 aldım sizce nasıl

Geri