Scudo Sports

Giat XTC Sram ve Race Face ile Yepyeni

Scudo
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Maşa ile ilgili sorun yok :) 1605 gram sapasağlam bir maşa, üstelik onca denediğim maşa içerisinde o kadar rahat ki anlatılmaz.. Hem hafif hem konforlu hem de sağlam.. daha ne isteyeyim :)

o kadar harcanan paraya rağmen çok anormal görünümlü bir bisiklet olmuş. amacına uygun da kullanılmıyor sanırım.
Güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin

çok güzel donanım ve bisiklet ama sanki görsel olarak sahip olduklarını tam anlamıyla yansatamıyor gibi geldi

@Ouz Deniz

Anlamadım ne anlamda amacına uygun kullanılmıyor? Lastikleri ince taktım ama sadece 2 ay içindi o; yoksa bisikleti hep dağlarda kullanıyorum. Hatta Trabzon'un yaylalarını bilirsiniz, dünyanın gezisini yaptık, Zigana dağı zirvesine çıktık 2500mt; daha bir dünya gezimiz oldu.

Bisikletin amacı daha ne olmalı anlayamadım ben?

Teşekkür ederim ayrıca :)

@Halil Emre Ozlu

Ne bileyim kullandığınız kadro en güzel XC yarış geometrisine sahip kadrolardan biriyken kullandığınız maşa geometriyi mahvetmiş, kullandığınız sele boyundan da anlaşıldığı üzere kadro size küçük.Amacına uygun değil derken bunu kastettim. Yarışmıyorken yarış geometrisinde bir kadroyu kendinize uyumlu hale getirmişsiniz.
Kasıt lastikler değil yani. Ama bisiklette var olan emek belli oluyor. Her bir parçayı sipariş verip o parçaları beklemek ,kutuları açma heyecanı...
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Halil Emre Ozlu
tam manasıyla harika bi kadro ve ekipmanlar benimde ilerdeki hedefim böyle bi bisiklet toplamak ama biraz daha para gerekli güle güle kullanın alah kaza bela vermesin ;)

• Beğen
Tepkiler: Halil Emre Ozlu
Geri