asibol
Daimi Üye
- Tepki
- 481
- İsim
- war_ALL
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kutudan çıkan bantlar da boyundan dolayı yeterli tutma sağlayamıyorlar. Bu sebepten dolayı yarısı banda yarısı gidona gelecek şekilde elektrik bandı ile 5-6 tur sarılıyor. Kutudan çıkan bantlar daha iyi kozmetik görünüm sağladığı için elektrik bandının üzerine sarılıyor. Yani istediğiniz renkte bir elektrik bandı ile 7-8 tur sarmanız işinizi görecektir. Elektrik bantları sadece biraz daha parlak bir görünüme sahip, arada yapışkanlık olarak pek bir fark göremedim açıkçası.gidon bandajını sardıktan sonra bir bantla en son bitirmeyi uyguluyoruz ama bandaj aldım öyle bir bant gelmedi n11dede yazıyorum çıkmıyor napıcam para bandıylamı yapıştırıcam bu banta verilen isim nedir.
285928 dosyayı görüntüle
Ben de sayın @Atakan K.'ın söylediği gibi elektrik bandı sardım 3 4 tur. Üzerine de bez bant denilen banttan sardım. Bez bant çok gerekli değildi ama kullanışlılık ve görüntü açısından güzel olduğunu düşünüyorum.gidon bandajını sardıktan sonra bir bantla en son bitirmeyi uyguluyoruz ama bandaj aldım öyle bir bant gelmedi n11dede yazıyorum çıkmıyor napıcam para bandıylamı yapıştırıcam bu banta verilen isim nedir.
285928 dosyayı görüntüle