Ceyhun Özkan
sür
- Tepki
- 1.957
- İsim
- Ceyhun Özkan
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bence çok anlamı olmaz .Gidon bandı yerine kaliteli elcik alınabilir 😉263920 dosyayı görüntüle
Daha önce lafı geçmişti ama başlığı unuttum affedin dostlar. 780 lik gidonum var ve rüzgar olduğunda kolları kapatmam gerekebiliyor o yüzden gidon boğazına kadar kapatabiliyorum ellerimi ancak ağırlık fazla biniyor ellere ve gidonun sert yapısı biraz can yakıyor
Velhasılı kelam gidon bandı flat gidona sarılır mı? Çok mu garip olur![]()
Bende de aynı sorunlar oluyordu. Barendli elcik bir nebze rahatlattı. Gidon bandına gelince sarılır. Sarılmaz diye kanun mu var.Denemek lazım etkisi olurmu olmazmı diye. Titreşim olmayacaksa üstübü bile sarılır.263920 dosyayı görüntüle
Daha önce lafı geçmişti ama başlığı unuttum affedin dostlar. 780 lik gidonum var ve rüzgar olduğunda kolları kapatmam gerekebiliyor o yüzden gidon boğazına kadar kapatabiliyorum ellerimi ancak ağırlık fazla biniyor ellere ve gidonun sert yapısı biraz can yakıyor
263920 dosyayı görüntüle
Bugün bisikletçiye bisikletim ile alakalı bir sorun için gittiğimde daha kapıdan girer girmez bisikletçi ve orada çalışan 2-3 kişi direkt olarak "Bu nasıl gidon bandı sarmaktır,kablolar hep dışarda, gözlerimiz kanadı adeta"dediler. Ben pek dikkat etmemiştim ama eski yol bisikletim ve gördüğüm diğer yol bisikletlerine baktığımda bisikletçinin son derece doğru bir tespit yaptığının farkına vardım. Gidon bandını söküp tekrar takılmaz mı dediğimde "bir kere söküldü mü tekrar takılmaz,yenisini takmalısınız. Gidip kurulum yaptığınız yere yeni gidon bandı ile düzgün takmasını söyleyin " cevabını verdi. Öyle diyince sorayım dedim ben de(bisiklet bayii işini son derece iyi yapan biri internette okuduğum yorumlara göre ve bana da bugün yardımcı oldular)ben takıyorum ikinci takma kolay da oluyor iz yerleri belli olunca.
Selam, 2mm bantın kalınlığıdır. Yol bisikletinize de uyar, endişelenmeyin.Arkadaşlar internetten birisinden gidon bandı alacağım,oturduğum eve yakın gidip pazarlık yapacağım ve alacağım diye tahmin ediyorum. Ancak gidon bantlarının üstünde bazısı 2mm yazıyor,bazısı 3mm. Benim alacağım da 2mm. Bu gidon bandının uzunluğu mu kalınlığı mı? Bir de bu 2mm'yi alırsam benim yol bisikletime uyar mı? Bilgisi olanlardan acil bilgi rica ediyorum
Teşekkür ederim cevabınız için ,keyifli pedallamalar dilerimSelam, 2mm bantın kalınlığıdır. Yol bisikletinize de uyar, endişelenmeyin.![]()