Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gidon Boğazı

Merhaba
Yol bisikletimin boyuma göre büyük olduğunu düşünüyorum,gidon boğazını küçültmenin faydasımı olur zararı mı bilmiyorum,kadro değişikliği yapmak epey maliyetli maalesef böyle bir çözüm yapsak fayda sağlarmı.

Bu arada boyum 170
Kadro boyu:52
Merhaba bisikletiniz Lapierre Sensium modeli mi? M mi yazıyor kadroda. Üzülerek söylüyorum o bisikletle çok mutlu olamayacaksınız. Ben de aynı dertten kaynaklı selenin yeriyle oynadım, gidon boğazını kısaltttım ama ne yazık ki uygun kadro boyundaki bir bisiklet kadar mutlu etmedi beni. Gidon boğazı kısaltma işlemi hakimiyette sıkıntı yaşatacaktır özellikle hızlı inişlerde ben sıkıntı yaşamıştım.
Bu arada benim de boyum 1.68 kullandığım bisiklet M idi. Lapierre de bize uygun olan kadro boyu 49 yani S olması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Sametali
Scudo
Anladığım kadarı ile kadro boyunun büyüklüğünden dolayı uzanmada ve yatma açısında zorluk yaşıyorsunuz.
Boğazı küçültmenin ve biraz esneklik kazanmanızın faydası olacaktır.
Aslın da esneklik veya uzanma konusun da bir sıkıntım yok gidona aerobar takıp sürdüğüm zamanlar da oluyor ama ben daha çok tırmanış odaklı bir kazanım sağlarmı onu merak etmiştim açıkçası.
Merhaba bisikletiniz Lapierre Sensium modeli mi? M mi yazıyor kadroda. Üzülerek söylüyorum o bisikletle çok mutlu olamayacaksınız. Ben de aynı dertten kaynaklı selenin yeriyle oynadım, gidon boğazını kısaltttım ama ne yazık ki uygun kadro boyundaki bir bisiklet kadar mutlu etmedi beni. Gidon boğazı kısaltma işlemi hakimiyette sıkıntı yaşatacaktır özellikle hızlı inişlerde ben sıkıntı yaşamıştım.
Bu arada benim de boyum 1.68 kullandığım bisiklet M idi. Lapierre de bize uygun olan kadro boyu 49 yani S olması gerekiyor.
Merhaba bisikletim salcano xrs001 bir kaç arkadaşım bana bu kadronun büyük olduğunu sizim de dediğiniz gibi 49 bile olabilir diyen de oldu,ben tırmanış yapmayı seven biriyim acaba dedim boğazı küçültmenin tırmanışa bir katkısı olur mu onu merak etmiştim açıkçası.

Geri