Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gidona Dijital Kamera Bağlama

Mustafa Güldal

Aktif Üye
Tepki
44
Arkadaşlar aksiyon kamerası alacak param yok ve alternatif video çekim yöntemleri arıyorum.Gidona dijital kamera aparatı ile kameramı bağlama fikri aklıma geldi. Deneyen var mı varsa nasıl bir taktikle yerleştirdiniz kamerayı.

Scudo
hepsiburada.com da bir aparat vardı ama şuan satılmıyor, ayarlanabiliyordu. Bende samsung galaxy amera vardı onu bağlamıştım ipi de vardı üzerinde cameranın onu gidona bağladım düşme ihtimaline karşı ama sıkıntı olmamıştı.

Gidona değil de kaska bağlamak için ihtiyacınız olanlar: 4 tane plastik kelepçe, 1 vidalı tripod başlığı. Tripod başlığını Sirkeci'den ucuza bulursunuz sanırım. Bu şekilde basit bir düzenekle kamera bağlayan birkaç kişi gördüm. Ama bir aksiyon kamerası gibi tatmin etmez sizi. Gerçi kameraya ayıracak param yok demişsiniz ama yine de tavsiye edeyim: SJ4000 adlı ürünü 96-97 dolara alabilmeniz mümkün. İyi iş çıkarıyor, ben kullanıyorum. Ama tabii ki asla bir GoPro değil.

kamera tutan sadece tripod kısmı olacağı için kamera ağır olduğundan çok sallanacak ve kaymak gibi asfalt olmazsa titreşimden dolayı zevk alabileceğinizi sanmıyorum
kaska takmak daha iyi çözüm olabilir

Kameranın tam ağırlığını bilmiyorum ama Sony'nin dijital kameralarından.
--
Kaska takmak kaskın düzenini bozar diye korkuyorum düşünüp iyi karar verip gerekirse kamera işine bulaşmamakta fayda var yorumlara göre :confused:

@Birhan K.

Tripod başlığına gerek yok; bir tane plate yeter. Kaskın tepesine bağlanabilir.

@Birhan K.

Tripod başlığına gerek yok; bir tane plate yeter. Kaskın tepesine bağlanabilir.

Geri