Burak Altaç
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.965
- İsim
- Burak Altaç
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Qr ları kendim sıkarım sıkı olduklarına eminim ama tekrar bir gözden geçireyim. Teşekkürler.Arka QR Mandalları iyi sıkmıyor olabilir. Benim G2'de de olmuştu. Orta göbek vs değiş ama banamısın demedi, Bisiklet Sepeti Serkan yeni Shimano QR mil takınca geçti.
Koca forumda carraro cr052 nın furş takımı hakkında bilgisi olan yok mudur?Merhabalar carraro cr052 yol bisikletimde gidonu tutarak pedal çevirdigimde metalik olmayan sesler geliyor. Orta göbek, pedallar, sele, sele borusu, ön ve arka göbekleri elden geçirdim fakat sesi kesemedim. Furş takımından şüphelendim ve maşayı söktüm furş takımını silmeden gresledim fakat ses hala devam ediyor. Cr052 nın (eski kadro+karbon maşa) furş takımının ne tür olduğunu bilen (entegre-yari entegre-rulman) bilgilendirirse sevinirim.
Koca forumda carraro cr052 nın furş takımı hakkında bilgisi olan yok mudur?
Bundan 1 önceki kadro fakat karbon maşalı olanı."eski kadro" derken (link) farklı mı?
Bundan 1 önceki kadro fakat karbon maşalı olanı.
Sorunu çözdüm, ses sele borusu ve sele bağlantı kısımlarının uygun yağ ile yağlanması ile son buldu.Merhabalar carraro cr052 yol bisikletimde gidonu tutarak pedal çevirdigimde metalik olmayan sesler geliyor. Orta göbek, pedallar, sele, sele borusu, ön ve arka göbekleri elden geçirdim fakat sesi kesemedim. Furş takımı şüphelendim ve maşayı söktüm furş takımını silmeden gresledim fakat ses hala devam ediyor. Cr052 nın (eski kadro+karbon maşa) furş takımının ne tür olduğunu bilen (entegre-yari entegre-rulman) bilgilendirirse sevinirim.
Uygun yağdan kastınız nedir?Sorunu çözdüm, ses sele borusu ve sele bağlantı kısımlarının uygun yağ ile yağlanması ile son buldu.
Haklısınız açıklama yetersiz, sele borusunun kadroya girdiği kısımlara gres yağı selenin kelepçe ve diğer bağlantı noktalarına ince yağ/sıvı gres.Uygun yağdan kastınız nedir?
Herhangi bir marka yok makine bakımında kullandığımız gres ve hırdavatçıdan alınan sıvı gres kullandım.Ciddi soruyorum kullandığınız önereceğiniz bir marka varmı ben zincir yağlamaktan başka bir şey yapmıyorum genel bakıma veriyorum sadece..