Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gidondan gelen çıt çıt sesi

Arka QR Mandalları iyi sıkmıyor olabilir. Benim G2'de de olmuştu. Orta göbek vs değiş ama banamısın demedi, Bisiklet Sepeti Serkan yeni Shimano QR mil takınca geçti.

Scudo
Arka QR Mandalları iyi sıkmıyor olabilir. Benim G2'de de olmuştu. Orta göbek vs değiş ama banamısın demedi, Bisiklet Sepeti Serkan yeni Shimano QR mil takınca geçti.
Qr ları kendim sıkarım sıkı olduklarına eminim ama tekrar bir gözden geçireyim. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Merhabalar carraro cr052 yol bisikletimde gidonu tutarak pedal çevirdigimde metalik olmayan sesler geliyor. Orta göbek, pedallar, sele, sele borusu, ön ve arka göbekleri elden geçirdim fakat sesi kesemedim. Furş takımından şüphelendim ve maşayı söktüm furş takımını silmeden gresledim fakat ses hala devam ediyor. Cr052 nın (eski kadro+karbon maşa) furş takımının ne tür olduğunu bilen (entegre-yari entegre-rulman) bilgilendirirse sevinirim.
Koca forumda carraro cr052 nın furş takımı hakkında bilgisi olan yok mudur?

Son düzenleme:
selam bu çıt sesi daha geçen ay basıma tur bisikletimde geldi furş takımını yeniledim iyi bir marka aldım olmadı gidon boğazını yeniledim olmadı gidonu yeniledim olmadı çıldıracaktım ne kalır ki geriye, ses tam furş kapağının altından geliyor sonra çözdüm ve ne alaka dedim sorun ön jantın göbeğindeki rulmanlardanmış tekeri bir döndürdüm tıkırlı dönüyor sanayiden uygun rulman alıp çaktım ama sesle alakası olduğunu düşünmüyordum, jant düzeldi iyi oldu sonra bir baktım ses mes yok jilet gibi oldu valla göbekteki ses maşadan yankılanıp furştan geldi heralde sizininde bilginize

Merhabalar carraro cr052 yol bisikletimde gidonu tutarak pedal çevirdigimde metalik olmayan sesler geliyor. Orta göbek, pedallar, sele, sele borusu, ön ve arka göbekleri elden geçirdim fakat sesi kesemedim. Furş takımı şüphelendim ve maşayı söktüm furş takımını silmeden gresledim fakat ses hala devam ediyor. Cr052 nın (eski kadro+karbon maşa) furş takımının ne tür olduğunu bilen (entegre-yari entegre-rulman) bilgilendirirse sevinirim.
Sorunu çözdüm, ses sele borusu ve sele bağlantı kısımlarının uygun yağ ile yağlanması ile son buldu.

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Ciddi soruyorum kullandığınız önereceğiniz bir marka varmı ben zincir yağlamaktan başka bir şey yapmıyorum genel bakıma veriyorum sadece..

aynı şekilde gidondan çıt çıt sesi geliyordu son zamanlarda, açtım baktım su girmiş furş kısmına. aşırı yağmurlarda kullanmıştım. temizledim gresledim, ses kesildi.

Ciddi soruyorum kullandığınız önereceğiniz bir marka varmı ben zincir yağlamaktan başka bir şey yapmıyorum genel bakıma veriyorum sadece..
Herhangi bir marka yok makine bakımında kullandığımız gres ve hırdavatçıdan alınan sıvı gres kullandım.

Geri