Scudo Sports

Gidonu Ters Takılmış Yol Bisikleti

Scudo
İlk bakışta komik görünse de şayet şehirde yavaş(hızlı da gider aslında) ve konforlu bir sürüş isteniyorsa güzel bir gidon pozisyonu bence. Çok yaratıcı olmuş.
İster düz tut ister yanlardan tut istersen de üstlerden tut.:komik:
Keşke frenleri daha düzgün konumlandırsa.

Üşengeçlik seviyesi ve anti aerodinami anlayışı hayranlik yarattı.

Evet frenlere ulaşmak biraz zor . Sahibini sürerken de görmüştüm ve frenlerin öyle durması çok güvenli gelmemişti bana . Ayrıca lastiği slick lastik değil . Dalgalı şehir lastiklerine benziyor lastikleri . Bunun antika değeri var mıdır ki abi?

"The flying scotishman" filminden esinlenmiş muhtemelen :D

Sahibi bir şekilde bu bisikleti edinmiş ama muhtemelen ilk başlarda işin ciddiyetine varamamış. Bakmış bu kadar eğilerek bisiklet sürmek ona ters ama elde de başka bisiklet yok. Kendisi bisiklete uymak yerine bisikleti kendine uydurmuş. Aynı zamanda da masraftan kaçınmış. Acaba yaşı 35 üzeri mi?

Bende bir ara mahallemdeki ve özellikle kahve ahalisinin kendi kafasına göre taktığı gidon çeşitlerini paylaşacağım.

Bel, omuz, bilek nasıl üst seviyede ağrıtılabilirin tezini yapıyorlar.

Drop barı ters takmakla bence TT modunda performans amaçlamış:D
image.jpg

@Tayfun Sezer

Sahibi 35 üzeri abi . Bu ters gidonlu yol bisikletini kullanırkan görmüştüm . Lastiği de tur/şehir lastiği gibi . Hafif kıvrımlı . Eski yol bisikletlerinde lastikler hep böyle mi oluyor?

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Kendine uyarlanmış ne güzel, demek böyle daha rahat kullanıyor. Kaldıki bende eğilerek bisiklet kullanamam. İhtiyaç ve beklentilerimin farkındayım. Hani bir şekilde mecbur kalıp yol bisikleti alsaydım, kesinlikle düz gidonla değiştirirdim. Aklımdanda geçmedi değil hani.

Yol bisikleti değil,antika hiç değil.Her sakallıyı dedeniz sanarsanız ohoo..Eskidendi o mahalle kahvesinde Colnago'ya denk gelmek,herkes uyanık bi siz değilsiniz :)

@Erkin Kalender

Gidon sargısı yok diyince biri antika olabilir o demişti abi . Ondan sordum . Bu bisiklet ne bisikleti olarak geçiyor abi ?

kraathane önünde görüyorsan normal bence :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetberk
Bir de konuya beklediğimden kat kat fazla ilgi geldi , çok yaratıcı bir konu olmadığı için özür dilerim . Bu tarz parçaları farklı takılmış bisikletlerin fotoğrafını paylaştığımız bir konu var mı ?

Ben de zaman zaman bu tarz absurd goruntulerle karsilasiyorum. Bir cogunun neyin nasil durmasi gerektiginden haberi yok bence.

Bu arada sayin @Tayfun Sezer, siz 35 yas ve uzerini hicbir seyden anlamayan, bir seyden haberi olmayan kisiler olarak mi goruyorsunuz? Oradan cok mu demode gorunuyoruz?
Yasim 41 ve 1991 yilindan (16 yasindan beri) yol bisikleti kullaniyorum.

büyük insanların bisikletleri ilginç oluyor nedense

• Beğen
Tepkiler: ahmetberk
Geri